Gizli Üye(36-45)+1 yılçocukken yani 10 yaşlarında felanken çok yapardık hem mahallede hem okulda, toplaşırdık 8-10 çocuk herkes pipileri çıkartıp masa üzerine uzatırdı ve kiminkinin boyu daha uzun bakardık 1.2.3. seçerdik :D bir tane çocuk vardı mahallede onunki hepimizinkinden uzundu :D ergenlikte de yani penis kalkma durumları varken de birkaç kez yine boy ölçümü yaptığımız olmuştu çocuklarla :D yine 10 yaşlarındayken felan mahallede itfayecilik oynardık kızlı erkekli, erkekler önce sürekli su içerdi, sonra mahallede boş bir arazi vardı dikenlerle çverili orada ateş yakardık büyük, ateşin etrafında bir kız bir erkek halka olurduk ve erkekler pipileri çıkartıp ateşe işerdi kızlar da tezahürat yapardı, hatta bazı meraklı kızlar yanındaki çocuğun pipisini tutup işetirdi :D benimkini ki iki kez tutmuştu yanımdaki kız, mahalledeki o pipisi büyük olan çocuğunkine meraklıydı hep kızlar hepsi onun yanında durmak isterdi ve hep tutardılar çocuğun şeyini işerken :D ama oyundu bu hepimiz kardeş gibiydik kimse kimseyi rahatsız etmezdi öyle bir şey olmadı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ergenliğe yakın cağlarda yaptık benden 2 yaş büyük kuzenim vardı hem benden de yapılı diğer kuzenimin yanında iddalasti diğeri hakem oldu benimki daha büyük çıktı onunla dalga gecmistik😀😀
00 Yorumla
+1 yılİllaki dalga dalga konusu oluyodu ama benim baya eskşdendi lise zamanları üniversiteye geçtikten sonea olmadı artık lise 1-2 zamanında
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsana
- +1 yıl
İşte birisi çıkar 18 santim der biri çıkar 20 santim der kalınlığına axe deodarant kadar diyen var hepsi dümen tabi 18 cm hariç o doğru yani onlarınki öylemi onu bilmiyorum tabi ben onun doğrulugunu kendimden biliyom bu tarz genellikle hep bi şeyiyle övünürler hep büyük ve kalın derler ama muhtemelen çok konuşanınki çubuk kraker gibi çıkar
- +1 yıl
Sen amma meraklısın bu konuya var senin bi derdin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkekle değilde orta okulda iken bir kızla ucundan deneme yapmıştık girermi girmez mi diye tabi kızlığını bozacak şekilde zorlamadım fen derslerinin verdiği heyecan işte, kıza büyük gelmişti kızınki hiç esnemiyordu 🤣
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım. Kızlarda var mı vajina karşılaştırma ya da kimin göğüsleri daha büyük falan gibi konuşuyor musunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılcidden ergenliğin başlarında böyle 13-14 yaşlarında açıp gösterip karşılaştırıyorduk yalan yok :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNasildi boylari
- +1 yıl
ya küçüktü o zamanlar tabi, ama benimki için oha çok kalın diyenler olmuştu. :D
Soran+1 yılHii
- +1 yıl
lisede bi arkadaş çıkarıp göstermişti, vay anasını demiştim :D
Soran+1 yılBuyuk muydu
- +1 yıl
bana göre kocamandı onunkisi :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılaştıranlar var ergenlikle alakası yok her yaşta bunu yapanlar var.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen
- +1 yıl
Ne ergenlikte nede sonradan öyle bir şey yapmadım, çünkü herkesin vücudu farklıdır bunu bilerek yapılan her şey aptallıktır.
+1 yılHayır, saçma. Siz biz erkekler mezurayla geziyoruz sanıyorsunuz sanırım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılgerek yok ben babaların babasıyım inanmıyorsan gel bi
01 Yorumla- +1 yıl
baksana bii
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yaparlar, özellik ile soyunma odalarında kesin yapıyorlardır. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır karşılaştırmaz kadınlar vajinalarını karşılaştırırmı peki
10 YorumlaYapılır, penis boyu karşılaştırma, kredi kartı çektirme, agalarla toplu thirty one partileri falan; bunlar normal şeyler.
00 Yorumla
+1 yılKizlar fındıklarının güzelliğini karşılaştırıyor mu
00 Yorumla
+1 yılSizler kukularınızı karşılaştırıyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Kiminki daha derin diye mi, daha dar diye mi? 🤣
sabah sabah bunu mu merak ettin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayir tabiki de.. gerek duymadim 😎
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaci dışında kullanmıyorum teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılKarsilastirdik birbirine yemas bile ettirdik
00 YorumlaSende az uyanık değilsin 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCetvelle ölçerdim sürekli 😅
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında 2 penisi kızın önüne koyacaksın kız karar verecek hangisi daha iyi diye
Soran+1 yılArkadasinla karsilastirdin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet benimki 1 cm uzundu
+1 yılYaptim ergenlkkte
03 Yorumla
Soran+1 yılQnlatsana
- +1 yıl
Gell yaz bana
- +1 yıl
Neyi bilmek istiyosunn biz kiminki buyuk diye olctuk
Baya küçüktüm o dediğini yaptığımda
05 Yorumla
Soran+1 yılNasildi
Soran+1 yılBoylari nasildi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikte belki
00 Yorumla
+1 yılSiz kukularinizi karşılaştırır musunuz
00 Yorumla
+1 yılHayur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaparlar 😬
04 Yorumla
Soran+1 yılYa sen
- +1 yıl
Yeni hareketlendiği zamanlar oldu illaki herkes de olmuştur 😬
Soran+1 yılAnlatsana
- +1 yıl
Anlatacak bişey yok ki yeni yeni kalktığı zamanlar bakardık hep herkes bakardı yani ben hala kızların memesini falan karşılaştırdığını görüyorum mesela 😬
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugüne kadar ölçme bile yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok artık
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma hatırladığım bir arkadaşımın ki var ve ailemden birinin kini görmüştüm yıllar önce
Soran+1 yılNasildi
Cevap sahibi+1 yılBaya buyukdu uzun bir et parçası gibi düşün ne zaman yüz yüze gelsek hep aklıma geliyor tabi haberi yok gördüğüm den
Soran+1 yılKimin ki aileden nasi gordun
Cevap sahibi+1 yılGece üst değişiyor du kapısı bozuk kapanmadigi için salondan gördüm benden büyük biri zaten
Soran+1 yılCok mu buyukttu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hepsinden büyüktü ergenken yapardık adsdsds
03 Yorumla
Soran+1 yılValla mi anlatsanaa
Cevap sahibi+1 yılYaz özelden 😂
Cevap sahibi+1 yılBenimki 21cm
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar