şimdi hangi erkeğe sorsak hemen cevap verir şu kadar cm diye ..yada övünürler şu kadar benimki falan diye tuhaf değil mi ya neden ölçerlerki ?
Cevabın nedir?
bugün bir kıza sorarsan boyunun ölçüsünü hemen söylemez mi ? söyler, çünkü ölçülüp bilinmesi gerek birşey. kızlarda boyun yanında bel kalça göğüs ölçüleri de mevcut ve neredeyse bütün kızlar bu ölçüleri bilir, bilmesi lazım... erkeklere gelince bi boyunu ölçer bir de her gün eline aldığı penisini... başka neresini ölçsün ki, hem cinsel olarak sahip olduğu ve neredeyse tek zevk aldığı organ olan penisini ölçmesin de ne yapsın. bunun yanında nasıl ki kızlar boy ve bel ölçülerinde yalan yanlış bilgiler veriyorsa, erkekler de penis ölçülerinde yalan söyleyebiliyor. ama bence bu sayı çok azdır. Anlayacağınız TUHAF DEĞİL ;)
04 Yorumla
Meraktır. Bizim bir arkadaş tutturmuştu 18 cm diye, üniversite de yurttaydık. çocuğu istem dışı muhabbbetler anlatıp ereksiyona gelmesini sağladık emin oluncada elini ayagını tutup ölçtük. 13 çıkmıştı. her erkek doğru söylemez demek ki çok oralı olmamak lazım
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
+1 yılmeraktandır erkekler arasında hep bu konuşma gecer senin ki nekadar uzun benimki nekadar uzun diye o konuşma arasında bir söz söylemek için boyunu ölçer başka bir espirisi yoktur penis ölçmenin :D :D :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılBana sorsanız bilemem. Ölçmedim çünkü net olarak. En son sevgilimle ölçmeye katktık, 4 metreden sonrasına yetişemedik. Metreyi doğru seçmedik sanıyorum...
00 Yorumla Kızların vücut ölçülerini bilmeleriyle aynı sebep olabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılbu işler ölçüyle oluyorsa en iyi erkek ölçüsü en kötü kızı tutmaz :) hadi bizde derinlik ölçüp yazalımda erkekler bunalıma girsin :)))
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbarda kızı etkilemek için 'gel tatlım benimki kocaman' diye tavlamak için övünürler. eğer kızın da niyeti sadece seks ise cukkkk tuzağa düşüyor
acaba kızlar da birbirlerine göğüs büyüklüklerini karşılaştırsalar nolur acaba :D :D01 Yorumlahayır sen niye takıldın bu mevzuya anlamadım ki :))))))))))) bu harbiden artık dünya genelinde erkeklerin tek ortak noktası =)
00 Yorumlaya bence filimlerin etkisi cok fazla (normal filimler) orada da aynı muhabbet evlenmiş kadınlar daha buyuk istiyor ve bence sen oz denen diziyi izle oradan aldıgım replik su sekilde hapisanaedeki hiyerarsi aynen penis boyuna gore gerceklesiyor
00 Yorumlaneden ölçmesin ki bunda tuhaf olan ne var bu sadece bir merak ve vucutla alakalı bir bilgi
00 Yorumladewamlı bu muhabbet dönüyo la benimki kaç cm diye ölçüyo erkekler we soran bayanlara bilmiyorum demek olmaz :D
00 YorumlaEvet haklisin gercekten. Buyukluguyle gurur duyarlar ve kizlarinda buyukten daha cok zevk aldigini dusunurler. Halbuki zevke degil aci duyabilirler. Onun icin buyukluk degil islev cok onemlidir.
01 Yorumlaniye ölçelim ki be... o hurafe bence.. ben hiç oyle bişey denemedim mesela...
00 Yorumlayıllardır süregelen bi sorundur bu.kısa olunca kız beni beğenmez denir.uzun olunca zevk artıcakmış gibi gelir ama acıdan başka bişey vermediğini söylüyorum burdan tüm üyeelerimize.boşuna büyük istemesin kimse.büyüklüğünden dolayı çok terkedildim.
00 Yorumla
+1 yılFenomen halini almış birşey bu artık, insanın boyunu ölçmesi kadar normal
00 Yorumlaerkekliğin sembolü.övülecek kadar büyük olanlar hiç tereddüt etmeden söylerler.
00 Yorumla
+1 yılBütün bayanların elinde cetvelle yatak odasında beklediğini düşündükleri için.
00 Yorumlasana da sorsak vücut ölçülerini hhemen söylersin değil mi? sana tuhaf gelir mi bunu cevaplamak sanmıyorum..o zaman sorunun cevabıda aynı
00 Yorumlakızlar merak ettiği için ölçerler bunu en çok kızlar MERAK eder sonra fazla meraktan gelir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu genelde lise talebeleri yapıyor erkek olduklarının yeni yeni farkına vardıkları için :))
00 YorumlaHer erkek öyle değil ya bazıları onu yapıyor. Gurur duyuyorlar ondan
00 Yorumlapenisimi çok seviyorum onun ellerimin arasında büyümesinede bayılıyorum
00 Yorumlaöss'de geometri dersinden 4-5 net fazla yapılmasını sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen dandik esnafa gitsen bile malını över neden satmak için buda o hesap ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldünya çapında istatistik yapıldığını gördüm milletler arası.yani bu durum türklere özgü değil sadece
00 Yorumla
+1 yılkızlar soruyor.com da ondan:)
00 Yorumlakadın için yetersiz kalmaktan korkarlar...
00 Yorumla
+1 yılMühendis olacaklardır ılerde :)
00 YorumlaBence aptallık yaa sankı olcunce uzayacak
00 Yorumlaerkeklerin gennde var .d
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenimki 10,5 cm, ölecem ben
11 YorumlaKızlar sordugu için.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi