Merhaba sorum bakirelik önemli mi hem kendimi eşime saklamak istiyorum hem de bu çok saçma geliyor sizce bunun yaşı kaç olmalı veya böyle bir şey olmalı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende bakireyim fakat sakın kendini masta alıştırma haftada 1 2 yeterli yoksa kocanla olunca zevk alamazsın çünkü masta alışmış oluyor diğer türlü orgazmı kabul etmiyor bu mastürbasyon yapan erkekte de böyledir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim sevişmek zevk almak tabiki çok güzel bir duygu ama maalesef ülkemizin eğitim seviyesi çok düşük eğitim derken ahlak vesaire eğitiminizde göze al adam doktor olmuş bir çok bayan ile olmuş ama bakire kız isterim diyor şimdi karar elbet senindir istediğini yaparsın tabi ama bu ilerde evlilik adayı biri ile karşılaşınca durum ciddiye bindiğinde sorun oluyor bayanlar bazen yazar bakire değilim diye beni istemedi veya bakire olmadığımı nasıl açıklarım yardım edin ne zaman ne şekilde söylerim diyen olur bu gibi durumlar ile karşılaşmak istemiyorsan iş çok ciddiye binmeden yapma derim erkekler hep yapıyor abi ama diyeceksin bırak ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar sen kendine bak ilerde problem yaşamak veya geçmişin her gün yüzüne vurulması istemiyorsan yapma bak ben ahlak bekçisi bir kimse değilim gayet modern bir insanım ben sadece bayanlar sonradan pişman oluyor bunu okuyorum ve gerçek hayatımda da buna şahit olduğum İçin yazdım sana dorun oluyor sonradan kısaca yaş demişsin yaşı yok bu işin kafan rahat senin şu an ama farkında değilsin benim eşim bakire bir bayan değildi ve benim ile sorun yaşadı bu iki damla kan görme meselesi için olmadı eski olduğu sevgilisi mesaj attığı İçin oldu sorun bir erkek seni her türlü kabul edebilir ama eskin ile irtibat meselesi olursa hiç bir erkek bu duruma sıcak bakmaz ve sorun yaratır üstelik sen tüm eskin ile irtibatını kessen bile onlar senle kesmek istemez buda yarın bir gün eşin sevgilin her kimse aranın açılmasına sebep olur
00 Yorumla
+1 yılevet önemli önemsiz diyen erkek de ya artık vazgeçmiştir ya da sadece gönül eğlendirmek istiyordur ya da bi ihtimal kıza fazla kaptırmıştır kendini razı gelmiştir ama bu kadar
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret anlamsız, buna kafayı takan erkekleri de, kendini belirsiz birine saklayan kadınları da anlamıyorum. 18 yaşından sonra her yaşta olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen önem veriyorum şahsen, ama bir tek o et parçasını koruyup bir çok şeyi yapmış olanlar var o yüzden genel anlamda bekarete önem veren biriyim. Geçmiş ilişkilerini de önemserim bir insanın.
Evleneceğim kişinin yaşıtım veya benden birkaç yaş genç olmasını isterim. Mesela brn ortalama 27 gibi yaşlarımda birikimimi yapıp evliliğe hazırlanmak istiyorum, eşim de 22-27 arası olabilir.10 Yorumla
+1 yılErkekler herseyi yapiyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzulari bastırmaya gerek yok. Resit olduktan sonra bu arzuları yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBizim toplumumuzda bunu önemsiyor insanlar, ancak her şey zar demek değildir, birçok kadın anal dahil her türlü ilişkiyi yaşıyor, sadece vajinasina sokmadı diye bakire oluyor, aşırı sacma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Bakirelik önemli değil. Sevgilim olsaydı ve güveniyor olsaydım ilişkiye girerdim. Bakireliğe önem veren erkekler bakir değil onu ne yapıcaz😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan ruhunu temiz tutmak yoksa Bi zarın önemi yok aslında o zarın amacı da sizin bildiğiniz şey değil de neyse omk gece gece ben anlatıyorum ya
00 Yorumla Reşit olduktan sonra eğer bekareti önemsemiyorsan bir yaşı yok kendini hazır ve mutlu hissettiğim zaman doğru zamandir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşılık bulduğu sürece güzel bir davranış aksi durumda hayal kırıklığı
00 Yorumla
+1 yılYani bu kişiyle alakalı bir şey sonuçta beden senin iyi kötü ayrımı yapacak yaştasiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılYaşı diye bişey yok ortamı oluşur güvendiğin sevdiğin bir adam olur gerisinimdüşünmezsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kişiden kişiye değişir ya aslında kimine önemli de ilk olmak güzel 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuruma göre değişir. Bence, en çok 25...
25'ten sonrasında zaten iş yoktur. :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekledim bekledim beklediğime değmedi gibi bazen kızıyorum keşke yapsaydım. Özeli kalmadı artık.
08 Yorumla- +1 yıl
Neden nasıl özeli kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBakir bir insanın hiçbir önemi yok. Duygular cinsellik önünde * oldu.
- +1 yıl
Anlamadım bir şey ama neyse
Cevap sahibi+1 yılBakir olmak kimsenin umrumda değil diyorum.
- +1 yıl
Evett anladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür 😃
- +1 yıl
Karmaşık yazmışsın o yüzden anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılEski İstanbul türkçesi 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSakladığınız eşiniz de sütten çıkma ak kaşık olsa bari 😂
00 Yorumla
+1 yılBence bir yaşı yok yani ve anlaşabildigin biri olursa yapabilirsin ya 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım tabii ki önemli 30 oldum halada saklıyorum kendimi çok istedim durdum
16 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun abla
Soran+1 yılBende öyleyim ama evlenmek istemiyorum şu anlık bir hevesle yaparsam ve ilerde doğru kişiyi bulup evlenirsem pişman olurum diye de yapamıyorum
- +1 yıl
Helal olsun ne diyim abla keşke bütün kızlar senin gibi düşünse ne güzel olur
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu bu eşine saklamak en güzeli tabii ki o da temiz olmalı
- +1 yıl
Bazen anlık yaşamak lazım 30 yaşından sonra bu sebeple seni istemeyen hiç istemesin
- +1 yıl
helal olsun kardeşım kendını tutabılmek kolay deyıl
+1 yılSen hiç mastürbasyon yapmiyon mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama bir süre sonra sıkıyor
- +1 yıl
En son ne zaman yaptin
+1 yılİstersen sanal yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaldı Miki böylesi ben bulsam başarım nikahi
00 Yorumla
+1 yılBir şey diyemem