Yoksa şöyle şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz zamanlar oluyor mu hiç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aradığım kıstaslardan biri cinsellik. Nasıl aradığım bir başka özellikler olan sevgi, saygı, sadakat olmazsa olmazsa cinsellik de olmazsa olmazım. Son ilişkimde memnundum, umarım yeni biri olursa da yine memnun olurum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence cinsellik olmazsa olmaz. Evlilik öncesi yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Bu demek değil ki her 2-3 ay çıktığım kişiyle yatarım, uzun soluklu ciddi bir ilişki için diyorum.
şu an ki ilişkimden de memnunum.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir uyum bir güven hissedildiği bir çekim hissedildiği zaman istenilen kişiyle yaşanabilir, sadece yaşamak da değil konuşmak zevkleir öğrenmek vs de önemli:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani olabilecek bir şey bu. Ama taraflar bunu konuşmaya açık olmalı, ne kadar net olunursa o kadar keyif aldıkları bir eyleme dönüşür
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz hiç böyle bir sorun yaşadınız mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki cinsellikten ibarettir. Seks ayrı bir konu
00 Yorumla
+1 yılYani idare eder.. Ama fazlası olsa iyi olur.. Hergün pilav yenmiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence baya önemli, ilişkiyi ayakta tutan o zaten. :)
047 Yorumla
Soran+1 yılSizin için ilk sırada o halde:)
Cevap sahibi+1 yılHayır ama çoğunluk o...
İster kabul edin, ister etmeyin bu önemli bir durum. :)
Soran+1 yılBence de öyle zaten, diğer pek çok şey olumlu gitse bile bir kadınla bir erkeği yakınlaştıran bütünleştiren şey cinsellik:) tabi burada zevklerin fantezilerin uyumu da önemli:)
Cevap sahibi+1 yılDoğru. :)
Soran+1 yılÇünkü bir taraf soft düşüncelerden hoşlanıp diğer taraf daha değişik şeyler arzularsa ilişkide sorunlar başlıyor:)
Cevap sahibi+1 yılAynen, her iki tarafta bir olmalı. :)
Soran+1 yılŞöyle de olabilir bir taraf öğrenmeye keşfetmeye ilgili diğer tarafta keşfettirmeye bu ilişki dinamiği de iyi gibi eğlenceli de:)
Cevap sahibi+1 yılBence, her iki tarafta öğrenmeli ve keşfetmeli... :)
Soran+1 yılBeraber öğrenerek keşfetmek... Bunun hazzı daha farklı olur eminim, o heyecanları ilk defa tatmak özellikle:)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle... :)
Soran+1 yılPeki siz hangi karakterdesiniz bu konuda:)
Soran+1 yılSöylemek istemeyebilirsiniz de tabi:)
Cevap sahibi+1 yılÖğrenerek keşfeden taraftayım... :)
Soran+1 yılPeki softluga mi yatkın bu kaşif yoksa değişik şeylere mi:)
Cevap sahibi+1 yılSoft ne mk, ben sertliğe yakınım. Soft yapan, ilişki yaşamıyordur net...
Soran+1 yılAhaha, 'mk' bunu yazmanı beklemiyordum 😅 yoksa tutkulu biri zaten o sertliğe illa ki yakın oluyor:)
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻😄 (Soft ilişki de deliriyorum da...)
Soran+1 yılTutku ve vahsilik bir arada desek yanlış olmaz sanki😅
Cevap sahibi+1 yılDoğru. 😄
Soran+1 yılAma değişiklikten kastım sadece sertlik değildi orada bu arada:)
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. :)
Soran+1 yılNe anladınız acaba:)
Cevap sahibi+1 yılFanteziler... ;)
Soran+1 yılOrası doğru ama ne tür acaba🤔:)
Cevap sahibi+1 yılSen ne tür isterdin? ;)
Soran+1 yılAhaha benimkilere girersek çıkılmaz bir yere girilmiş olur, hikayeler de yazan biriyim sonuçta, fantezi dünyam geniş baya:) aykırılıklar daha bir hoş bence tabi fantezi konusunda da:)
Soran+1 yılPeki ya sen?:(
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılFantazisi çok olan adamın, sevişmesi de iyi olur derler...
Bence, sen de güzel hikayeler vardır... :)
Soran+1 yılAma sorudan da kacmayalim, kacmamissindir gerçi görmemiş olabilirsin:) ve hikayelerimi okumak istersen de okuyabilirim ayrıca:)
Cevap sahibi+1 yılİlk sen anlat...
Ayriyetten okumanı isterim. :)
Soran+1 yılİstersen elinden tutup daha saklı yerlere götüreyim orada anlatayım:) ve blogumdan hikayeler okutayim:)
Cevap sahibi+1 yılHmm, belki olabilir. :)
Soran+1 yılO zaman gizlenmeyi birkaç saniyeliğine bırakıp elinizi tutmama izin verin:)
Cevap sahibi+1 yılBence, buradan olmamalı... :)
Soran+1 yılNereden olabilir diye sormak isterim o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılSen bul.. :)
Soran+1 yılYol çok, Twitter, Instagram, mail, hangisine adım atmak isteyeceğin ise senin kararın:)
Cevap sahibi+1 yılİkincisi daha uygun gibi...
Soran+1 yılO zaman adresini almak isterim:) sonra da bu yorumu beraber yok edelim ki kimse görmesin:)
Cevap sahibi+1 yılİlk sen ver derim. :)
Soran+1 yılozgurruzgarr, tabiki de hanımefendi, umarım sizinki de kullanmadiginiz bir hesaptır:)
Soran+1 yılSessizlik iyi değil ama:)
Cevap sahibi+1 yılKullandığım hesabı sana verecek kadar aptal değilim. Ayriyetten çok umutlanma ve beklentiye girme derim. İşin sonunda seni engelliyebilirim. :)
Soran+1 yılEngellemeye gerek kalmadan konuşmak istemediğin zaman soylemen de yeterli olabilir:) tacizden değil karşılıklı sohbetten yanayım:)
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻:)
Soran+1 yılAma ikinci seçeneğe geçiş konusunda bir adım atmadığını da görüyorum hala:)
İlişkide benim için 5. sırada gelir.
00 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide cinsellik ne kadar önemlidir, ne kadar etkiler? Siz ilişkinizdeki cinsellikten memnun musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat