• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Sizin için ilişkide cinsellik önemli midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
610
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet olmazsa olmaz, benim için. Ayrıca evleneceğim kadınla da cinsellik yaşamayıp test etmeden evlenmem. Zira tatmin edebilip edemediğimi ve libidosunun benimle denk olup olmadığını, test etmem lazım. Eğer tatmin edemiyorsam, cinsel deneyimi benden fazladır ve aldatır.

Eğer o beni tatmin edemiyorsa, libidosu düşük demektir. Zaten bakire kızlar da yok denecek kadar az. Türbanlıların bile Karabük'de zencilerin üstüne atladığı ülkemizde, hiç bir kadının bakireyim ayaklarına inanmam. Bu yüzden seks yapmayan kadını şutlarım.

EVLİLİK ÖNCESİ ERKEKLERİN SEKS İSTEMESİ ŞÖYLE OLUYOR

Şimdi şöyle oluyor. Erkekler alfa ve beta olarak ikiye ayrılır. Alfa erkek : özgüvenli, toplumda saygı gören güçlü , çekici , kadınlarda ısrarcı olmayan, çevresinde çok kadın olan ve bu yüzden kadınlara çekici gelen erkektir. Bu tür erkekler, kadın sekse karşı değilse ; ikinci buluşmada seks teklif eder ve red edilmez. Red edilirse, bir daha etmez ve bir daha da aramaz; ilişkiyi bitirir. Ayrıca bir kere seks yapsa, kadınlar böyle erkekleri her zaman arzular ve seks yapmak için yalvarır. Boyle erkekler, azınlıktadır. . Ama bazı alfa erkekler vardır ki ısrarla bakire kadının ilki olmaya çalışırlar ve yüksek cazibesi nedeniyle bakire kız, verir ve verdikten sonra; eski ilgiyi göremezler. Böylece , pişman olurlar.

Alfa olmayan ama kadınlardan talep görmeyen erkekler ise betadır. Beta erkekler: güçsüz, sıradan, toplumda saygınlık edinememiş, ezik ve abaza erkeğe denir. Toplumda, çoğunlukta olan erkek beta erkeklerdir.

Özgüvenli ve özgüvensiz OLARAK DA ikiye ayrılırlar. Özgüvenli olan, ilk buluşmada seks konuşur ve alfa özelliklerine sahip olmadığından da red edilir. Ikinci buluşma da olmaz. Ama beta erkek abaza olduğundan, sürekli aramaya devam eder.

Özgüvensiz betalar ise , özgüvenlilere göre kadına ulaşması çok daha zordur. Ancak çok düşük ihtimal de olsa bir kadınla tanışabilirse; zaten seks konuşamadan kadın tarafından terk edilir.

Bir de orta çekici sigma erkeği vardır. Sigma erkekler, genelde uzun ilişki kurar ve sadece uzun ilişkideki kadınıyla seks yapar. Dördüncü buluşmadan önce de seks konuşmaz. Hat da dördüncü buluşmaya kadar , kadın ilişkiyi ileri götürmüyorsa; seks konuşmadan iletişimi de kesebilirler. Çünkü kadın ve erkek ilişkilerini düzenleyen RED PİL kuramı, sigma erkeklere kesinlikle cinsellik konuşmamasını ve kadının yeşil ışık yakması gerektiğinden bahseder. Dördüncü buluşma, fazlasıyla yeterlidir..

Bu anlatılanlar koyu dindar erkekler için, geçerli değildir bu arada !! Genel değerlendirme , bu şekilde. Sekse karşı olmasına rağmen sevgili kalmak isteyenleri, dinci erkeklere tavsiye ederim.. Zaten bu zamanda para, dincilerde. Hemen de evlenirler, bir güzel. Alın size, güzel aile.. Yoksa dinci olmayan erkekler, muhakkak sesk ister. Bu arada koyu dinci olmayan kadınlar da alfa erkekle, çok fena seks yapıyor. Hat da zencilere, ilk buluşmada atlıyorsunuz. Bunları biliyorum. Bu yüzden, kınamayın.. Karabük Olaylarını, unutmadık..

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sıradan33
    Sıradan33 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.

Önemli lakin merkeze cinselliği almak ciddi bir problem partnerin ciddi düşünmüyor demektir çünkü gün 24 saat cinsellik günün kaç saati bunu iyi ölçüp biçmek lazım partnerinle iki lafın belini kıramıyorsan ya da ortak birşeyler yapamıyorsan after seks ben kaçar durumu olur benim için önemli ama 1 . Sırada değil 3.4. Sıradadır

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Eğer ki evlilik vs düşünülüyor ise bence çok önemli ten uyumu varsa bir de ne güzel şu anki hayatımda var ten uyumunu yakaladığım biri ama zor gibi umutsuz vaka saldım

8
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden umutsuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buz prensi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pek bisey anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hakkında pek bilgim yok konuşkan değil hadi neyse herkes konuşkan olmak zorunda değil bir de kaba ama sadece bana karşı çok kötü bakıyor bazen arkadaşım ile şakalaşıyoruz o an mesela çözemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence hiç ümitlenme. İleriye götürmeden devam et.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O özelliklerde biri ile gelecek düşünülemez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle ama sanki o uyumu hisseden tek ben değilim ondan emin oldum garip davranıyor ama kendi ruh sağlığım için uzak duracağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana kalırsa da uzak kalmalısın. Hissettiğim kadarıyla o ten uyumunu yakalayacağin biri daha çıkaacak karşına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Orası öyle ama eğer ki cinsellik haricinde başka bir şey düşünmeseydim öyle birini isterdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni o hazza ulaştıran başka biri olacaktır mutlaka. Takılı kalma bana kalırsa.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

böyle bir şey denk gelmemişti başıma çok değişik bir hiss şahsen isterdim evlilik düşündüğüm kişide bu arada Türk erkeklerinin çoğu esmer veya kumral ama beyaz ten nadir görülür Albino olma haricinde. Bu yüzden şu yaşa kadar kimseye çekim hissetmedim herhalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhtemelen. Farklılık seni cezbediyor anladığım kadarıyla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnşallah yaa ama emin oldum ben esmer veya kumral istemiyorum çoğu kız gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence sen daha esmer görmemişsin 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendim de değişik ve farklıyım ondan galiba ve ergenken bile herkesin beğendiği erkekleri beğenmiyordum ilk platonik olduğum kişi bile beyaz tendi herhalde cidden yakışan birini istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O uyumlu olma hissi güzel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Popüler olanı sevmiyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel tabi ki. Ne istediğini bilen. Aynı şeylerden veya pozisyonlardan zevk almak. Sadece dokunarak ne istediğini bilmek vs.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gördüm aslında bayağı ama cidden ilgi duyamıyorum bir ortama girdim diyelim dikkatimi çekmiyor bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle ya arkadaşlarım bile sen bu devrin insanı değilsin diyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Koyun değilsin herkese göre hareket etmiyorsun buda zevklerine yansıyor gayet normal.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani kriterlerim çok kötü değil aslında ten uyumu işi olsun karakteri de yerinde olsun hafif te alımlı olsun tamam yani çok zorlaştırmaya gerek yok hayatı zaten evlenmek kız için kolay erkek için zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklısın. Ama sadece bir şeye bağlı kalmak olmaz mesela beyaz ten istemek sadece

Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Eski kafalıyım ben evlenmeden yaşanmamalı

14
    3 Yorumla
    • c1lar1ty
      c1lar1ty
      +1 yıl

eski kafalı değilsin olması gereken o aslında zaten bizim toplum normalleştirdi iyice

Yorumla
    • Misakisaki
      Misakisaki
      +1 yıl

Şuanki toplumda kimin eli kimin cebinde belli değil iğrenç bir nesil yetişiyor

Yorumla
    • c1lar1ty
      c1lar1ty
      +1 yıl

aynen öyle ilerde nasıl anne baba olucaz bu nesil olarak, çok üzülüyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

47

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

benim için değildir..

4
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

İlişkinin başında cinsellik vermeyen kadın size arzu duymuyordur. Arzunun pazarlığı olmaz. O kadın pcin birine veriyor sizinle de sadece zaman geçirmeye ve acısını dindirmeye çalışıyor beyler.

Hiçbir kadın cinsellik yaşamadan duramaz. Bakirelik falan hikaye. O yüzden gözünüzü dört açın.

Kadınların en büyük dayanağı efendi erkeklerdir. Çünkü kadına duygusal yaklaşır kadının her istediğini yapar her mesajına dakikalar içinde yanıt verir. İlişkiyi kovalamaya çalışır, sürekli kadını memnun etme gayesi vardır.

Sana vermeyen kadın senin en büyük dusmanin. Ve seni terketmesi çok ağır olacak. Gözünü aç erkek arkadaşım

3
    11 Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Olum böyle konuşup insanların ilişkisini bozma sana inanacak bir sürü insan var Allah canını almasın

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

@zürazhr kadınlar hoşlanmadıkları erkeklere kurallar koyarlar, hoslandiklari erkek için kuralları yıkarlar. Konu tartışmaya kapalı

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Bak ‘cinsellik’ konusunda bu böyle olmayabilir. Diğer konular için %90 böyle

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Ayrıca her insan aynı değil kusura bakma yani kendini bilen bi sürü kadın var bunlar alda kadınlardır ve aşık olsa bile mantığın önüne geçemez aşk mantığını kullanabilir bu kadınlar yani çizgileri vardır

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

@zürazhr anlıyorum

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

Kısa sürede cinsellik yaşamadığım kadına neden enerjimi yatirayim ki? Zaman kaybı

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Kendin gibi düşünenleri bulacaksın

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

@zürazhr öylesi daha keyifli

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Ahlaksızım diyon yani kısaca ben saf kadınaları avlamayı seviyorum diyon tamam

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

@zürazhr yani öyle. Ahlaksız biriyim

Yorumla
    • AysunAkbay
      AysunAkbay
      +1 yıl

@zürazhr bende katılıyorum sana hiç bir kadın cinsellik yaşamadan duramaz demiş bir de 😂 çok biliyorsun sen namusuna serefine onuruna iffetine sahip çıkan insanlar daha ölmedi çok sukur öyle or***pu dolu bir devir diye tertemiz insanları böyle sözlerle kirletmeyin

Yorumla
  • felisfelixis
    felisfelixis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 45%
    1 yıl

İlişkideki temellerden birisi, olmazsa olmazıdır bence. Cinselliğin olmadığı bir ilişkin uzun sürmez, sağlıklı ilerlemez bence. Ayrıca cinselliğin sadece olması yetmez. Sağlıklı ve monoton olmayan bir cinsel hayatınızın olması gerekiyor. fanteziye açık, farklı deneyimler deneyimlemeyi seven açık görüşlü biri ile ilişki yaşamak cinsellik açısından da ilişkiniz açısından da önemli bence.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle. Bir ilişkide rutin bir cinsellik bir süre sonra bıkkınlık getirir. Farklı fanteziler farkli deneyimler daha çok tut ve haz verir. Buda o iliskiyi kuvvetlendirir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sadece cevaplari merk ettigim icin girdim. Bir kere daha erkeklerden nefret ettim. Ne yorumlar okudum öyle Çok kötüsün. Rezilsniz. Yok iliski basinda vermiyorsa baskasina veriyordur bilmemne terbiyesiz terbiy3siz yorumlar. Hepiniz layığinizi bulursunuz insallah. Hepinize kendiniz gibi ağzi da ahlaki da bozuk kadin nasip olacak

11
    1 Yorumla
    • _2024_
      _2024_
      +1 yıl

Ben naptım ya, cips yiyerek sorulardaki görüşleri okuyorum, genelleme niye yapıyorsun kul hakkı değil mi suçsuz birine bunları demen

Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Önem arz etmesi iki tarafında buna eğilim ve istek göstermesi ile gerçekleşir. Eğer kadın olan taraf bekaretinin korunması şartıyla belli sınırlar dahilinde müsade ediyorsa erkek de buna saygı duyarak daha yüzeysel yaşayarak bunu bir sorun haline getirmeden zevkli bir ilişki haline dönüştürülebilir.

3
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Bi önem taşıyor yani sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Tensel çekim de önemli

8
    0 Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Önemlidir, yoksa arkadaşlarımla da yemek yer gezer eğlenirim, farkı nerede kaldı..

2
    5 Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Duygu aşk sevgi var hani arkadaşlarında bulamayacağın hey Allahım ya

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

@zürazhr duygu aşk sevgi gibi kıymetli duygulara gerek yok diye bir şey yazmadım.. onlar zaten iş cinsellik kısmına kadar geldiyse vardır zaten.. çok sığ bir eleştiri yapmışsın

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Tabi tabi zaten iş cinsellipe gelmişse vardır erkekler zaten sevgi aşk var diye cinselliğe götürüyor konuyu her zaman böyle de dürüstlerdir :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@zürazhr :D :D

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

@zürazhr bu daha da sığ bir bakış açısı..

Yorumla
  • latidaas
    latidaas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Fazlasıyla önemli. Hatta en önemli şey diyebilirim. Evet aşk, huzur, sevgi, saygı gibi veya farklı kriterler de önemli olabilir ilişki de ama kesinlikle en en en önemsediğim şey birincil olarak. Cinsellik yoksa diğer kriterlerde aktif olmuyor çünkü.

0
    0 Yorumla
  • HakanUmraniye34
    HakanUmraniye34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 89%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

İlsikilerimi cinsellik üzerine genelde kurarım çünkü önem veririm duygulara ve fantazilere uyum sağlamayan bir kadin ile olmam mümkün değil aç erkek aldatmaya meyilli olur çünkü boyle biri olmak istemiyorum bende

1
    0 Yorumla
  • Bobobong
    Bobobong Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 30%
    +1 yıl

Evet bence olmalı şart değil ama bu bir ihtiyaç erkekler biraz daha istekli ve belli eden karakterler benim için önemli onun içinde aldatmak saçma olursa iyi olur olmazsa da kabul ederek başladıysam ilişkiye yapıcak bişey yok

1
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Önemli değil biz dokunmadan seviyoruz. Cinsellik araya girince bo3u çıkıyor en güzeli masum duygularla sevmek ama bu devirde mümkün değil

3
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 95%
    +1 yıl

Çok önemlidir sağlıklı bir ilişkide cinsellik yoksa arkadaşlık vardır. patlamış mısır çekirdek ye iç seyret yat uyu amaaaaan şirinlermiyiz biz ben şirin baba hiç değilim...

1
    0 Yorumla
  • YanlizligiSeven
    YanlizligiSeven Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Çok degil ama ciddi iliskilerde olmali tabi ki

4
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkiden kastınız evlilikse evet önemlidir. Onun dışında biriyle bir şey yaşamadım, yaşamam da ters bana

2
    0 Yorumla
  • Kral_Aragorn
    Kral_Aragorn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece evlilikte olur cinsellik. Her şeyin bir sırası var.

3
    0 Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl

Ciddi evlilik yolunda isek cocugum olacak kadına cinsel obje olarak bakmam diğer yarımdır

3
    0 Yorumla
  • tugce082000
    tugce082000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Önemli değil altta biri test etmek falan yazmış araba mı bu hay Allah'ım yarabbim

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evet çok önemli. Eşim bebeği gibi sevip düşmanı gibi * evlenmezdim.

1
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şu an evli misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hep mutlu olun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederiz😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim. Umarım yatakta hep düşman olursunuz 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahahahahahah reglken bile mi aaaa 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Orasını da sen belirle. Reglken olmaz bence ya😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok olmuyor da, mesela bu gece uyandı ben daha dalmamıştım üstüme uzanmış diyor ki ah şu regli bi bitse sen var ya...
      😂😂😂😂😂
      Şapşal ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hshsgsgsgs😂 Günaydın. Bu arada özelden konussak bunları? Olur mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok olmaz dkdndkd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yazık üzücü 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gizli kalmayı seviyorum ama 🥺🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok üzdün beni kırıldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aaa ama üzülmeee al çiçek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok bu kurtarmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

˚∧_∧  + —̳͟͞͞💗
      ( •‿• ) つ —̳͟͞͞ 💗 —̳͟͞͞💗 +
      (つ  < —̳͟͞͞💗
      |  _つ + —̳͟͞͞💗 —̳͟͞͞💗 ˚
      `し´

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olmaaaaaaaz bana gizli olmaaaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evliyiim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

😊💕

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üzücü ama olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya of slsmslsm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende öyle dedim işte 😂

Yorumla
  • Mavitüylükelebek
    Mavitüylükelebek Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Önemli ama önemlilik sıralamasında biraz sonlara yakın 😂 ama tanıştığım herkes de libido tavan maşallah

1
    2 Yorumla
    • ahmet20045824
      ahmet20045824
      +1 yıl

Tabiki tavan olur libdo senin gibi güzel ve seksi biri karsilarinda durursa olacak tabikide

Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

Ne diyon gevşek

Yorumla
  • Sözmuhendisii
    Sözmuhendisii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki önemli cinsellik birlikteyin parçası
    Hele bir aslan için çok önemli 😀

2
    0 Yorumla
  • Asarkar
    Asarkar Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 69%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı.

Olmazsa olmazı seks bir saattır bunu da partnerimle icraa etmeliyim

2
    0 Yorumla
  • Xbaşukela
    Xbaşukela Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgiliysek olmasada olur ama karımsa önemli tabii ki ama sevgililiktede olabilir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evli değilim ama libidosu yüksek biriyim kocamın da böyle olması beni mutlu eder

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabi eslerimiz de yüksek olmalı bende yüksek biriyim. Peki sence yüksek değilse ve performansi düşükse ne yaparsin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Onu kırmadan gücendirmeden aldatırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kısacası fark ettirmeden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani üzülsün istemem. Eğer bilmiyorsa ortada üzülmesi için bir şey yoktur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konuşalım isterim daha ayrıntılı

Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Tabi ki de önemli sonuçta bunuda yaşamalı ve bütünleşmeli

1
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.

Benim için sadakat önemlidir. Cinsellik önemli olunca cinsel gücün kaybedilince veya cinsel ihtiyaçları karşılamada tatmin edilmeyince karşı cins başkasından aramaya başlar.

1
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı.

Tabii ki önemlidir, Ferrarinize benzin doldurur musunuz gibi bir soru olmuş.

4
    0 Yorumla
  • PsycheTraveller
    PsycheTraveller Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Soru açık ve nettir zaten, herkes için önemlidir. Önemli değilse ve tatmin yoksa, çiftin birbirini hakkında bir bilgisi bile olmasa da, bu erken veya geç evliliği bitirir.

0
    0 Yorumla
  • harun1905
    harun1905 Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Cinsellik olmazsa o ilişki olmaz arkadaşlık olur. Her nasıl yaparsan yap her ilişkinin temeli cinselliktir

2
    0 Yorumla
  • Zıvıstaan
    Zıvıstaan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Nasıl bir ilişki olduğuna bağlı.

4
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgililik.

Yorumla
    • Zıvıstaan
      Zıvıstaan
      +1 yıl

Olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenmeden önce olmamalı diyorsun.

Yorumla
    • Zıvıstaan
      Zıvıstaan
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
    • Sedat272727
      Sedat272727
      +1 yıl

Berf gibi olursa olmaz her halde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Cinsellikten çok daha önemli şeyler vardır ilişkide. Mesela biri güven biri sadakat biri saygı bu üçü olmadığı zaman cinsellik olsa da bir şey değişmez

1
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Önceki ilişkilerimde de tecrübe ettiğim için evet cinsellik benim için önemli

0
    0 Yorumla
  • champliver
    champliver Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 90%
    1 yıl

tabiki önemli büyük ölçüde ilişkiyi ayakta tutar

0
    0 Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 102%
    1 yıl

Önemli ya, birlikte en yakın en sıcak olduğun andır cinsellik

0
    0 Yorumla
  • Serkanktlhn
    Serkanktlhn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yani olsa iyi olur sonuçta sevdiğim insanı arzularım

2
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

İnsanlar için önemli olmalı evet.

3
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İlişki de cinsellik benim için pek önemli değil

3
    0 Yorumla
  • ЛҽЬula_
    ЛҽЬula_ Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Önemli değil, sevmiyorum zaten

3
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Önemsiz diyen katmerli yalancıdır şimdi.

3
    0 Yorumla
  • sinemzqx
    sinemzqx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Sevgi ve haz her ilişkide olmalı.

2
    0 Yorumla
  • birazkülbirazduman
    birazkülbirazduman Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.

Sevişmeyeceğim adamı ne yapayım

2
    0 Yorumla
  • Kbra10
    Kbra10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır önemli değil

2
    0 Yorumla
  • King_Leonidas
    King_Leonidas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 72%
    +1 yıl

İlişkimiz mı varda bunu düşünelim

2
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Evet, önemli.

2
    0 Yorumla
  • kendineMühendis096
    kendineMühendis096 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes için cinsellik önemlidir

2
    0 Yorumla
  • Burak-06_06
    Burak-06_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Önemli uyuma bakmak lazm

2
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.

Tabi ki de önemli kocam sonuçta 😑😑😑

1
    0 Yorumla
  • betuladybug
    betuladybug Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer eşcinsel değilsen önemlidir.

1
    5 Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Ne alaka eşcinseller için neden önemli olmasın ahahhaha

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

Eşcinseller piyasayı çok kırıyor😂kız kalmıyo piyasa da. yasak gelmeli jjd

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

mantıklı

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

Erkekler o kadar kötü ki her anlamda kızlar birbirine sarıyor demek :D

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

Birbirine de sarsa bi faydası olmaz ki😂

Yorumla
  • Nai_robi
    Nai_robi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Evet…
    Iyi bir cinselik iyi bir iliski demek

1
    3 Yorumla
    • serwerqer
      serwerqer
      +1 yıl

Bu yaşta 😂

Yorumla
    • Nai_robi
      Nai_robi
      +1 yıl

Ne varmis bu yasta

Yorumla
    • serwerqer
      serwerqer
      +1 yıl

Benim için daha iyide sanki biraz azalıyor gibi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bana ters evlenmeden önce olamaz

4
    1 Yorumla
    • _2024_
      _2024_
      +1 yıl

Düğün var mı ufukta

Yorumla
  • YalaguzSağlıkçı
    YalaguzSağlıkçı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

önmli degıl dıyen yalan soyler leyla mecnun kerem aslı askları malum cok zaman onceydı

0
    0 Yorumla
  • pinkgirl98
    pinkgirl98 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 84%
    +1 yıl

Evet

5
    1 Yorumla
    • Lord78
      Lord78
      +1 yıl

Yapıyorsub bu sporuu 🤣

Yorumla
  • Yabangülü21
    Yabangülü21 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.

İlişkilerde cinsellik en önemli unsurdur

1
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Evlilik de önemli tabi

1
    0 Yorumla
  • Yesil1111
    Yesil1111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Önemlidir ama olmasa da olur

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Nikah varsa önemli

4
    0 Yorumla
  • cemcemilay
    cemcemilay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

kesinlikle olmadan olmaz yani

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Önemli. Olmazsa olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Başak0625
    Başak0625 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Tabiki olmazsa olmaz

0
    0 Yorumla
  • dertdinlenir28
    dertdinlenir28 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 84%
    1 yıl

Cok onemli degil once ruhhen sevmeli insan

0
    0 Yorumla
  • noliessensible
    noliessensible Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

evet kesinlikle

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizin için ilişkide cinsellik önemli midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seks bir ilişkide sizin için önemli mi? 23 cevap verildi
Sizce bir ilişkide cinsellik önemli mi? 9 cevap verildi
Bir ilişkide cinsellik sizin için ne kadar önemli? 17 cevap verildi
Bi ilişkide cinsellik sizce ne kadar önemli? 4 cevap verildi
Senin için seks çok önemli bir durum mu? 66 cevap verildi
Cinsel ilişki sizin için ne kadar önemli? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ağustos ayında burçları ne bekliyor?
  • Karanlık biri misin?
  • Aşkta acı olur mu?
  • Daha önce hormon kullandınız mı?
  • Açık giyinip her yeri belli olan kız mı usturuplu giyinen kız mı?
  • Ne kadar özgürsün 🕊?
  • Bacaklarım biraz kalın geliyor, atsam yorumlar mısınız?
  • Dürüst biri misin?
  • Aşk mantığı yakar mı?
  • Vücudunuzda yara var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨