- Gizli Üye(25-29)6 ay
Evet olmazsa olmaz, benim için. Ayrıca evleneceğim kadınla da cinsellik yaşamayıp test etmeden evlenmem. Zira tatmin edebilip edemediğimi ve libidosunun benimle denk olup olmadığını, test etmem lazım. Eğer tatmin edemiyorsam, cinsel deneyimi benden fazladır ve aldatır.
Eğer o beni tatmin edemiyorsa, libidosu düşük demektir. Zaten bakire kızlar da yok denecek kadar az. Türbanlıların bile Karabük'de zencilerin üstüne atladığı ülkemizde, hiç bir kadının bakireyim ayaklarına inanmam. Bu yüzden seks yapmayan kadını şutlarım.
EVLİLİK ÖNCESİ ERKEKLERİN SEKS İSTEMESİ ŞÖYLE OLUYOR
Şimdi şöyle oluyor. Erkekler alfa ve beta olarak ikiye ayrılır. Alfa erkek : özgüvenli, toplumda saygı gören güçlü , çekici , kadınlarda ısrarcı olmayan, çevresinde çok kadın olan ve bu yüzden kadınlara çekici gelen erkektir. Bu tür erkekler, kadın sekse karşı değilse ; ikinci buluşmada seks teklif eder ve red edilmez. Red edilirse, bir daha etmez ve bir daha da aramaz; ilişkiyi bitirir. Ayrıca bir kere seks yapsa, kadınlar böyle erkekleri her zaman arzular ve seks yapmak için yalvarır. Boyle erkekler, azınlıktadır. . Ama bazı alfa erkekler vardır ki ısrarla bakire kadının ilki olmaya çalışırlar ve yüksek cazibesi nedeniyle bakire kız, verir ve verdikten sonra; eski ilgiyi göremezler. Böylece , pişman olurlar.
Alfa olmayan ama kadınlardan talep görmeyen erkekler ise betadır. Beta erkekler: güçsüz, sıradan, toplumda saygınlık edinememiş, ezik ve abaza erkeğe denir. Toplumda, çoğunlukta olan erkek beta erkeklerdir.
Özgüvenli ve özgüvensiz OLARAK DA ikiye ayrılırlar. Özgüvenli olan, ilk buluşmada seks konuşur ve alfa özelliklerine sahip olmadığından da red edilir. Ikinci buluşma da olmaz. Ama beta erkek abaza olduğundan, sürekli aramaya devam eder.
Özgüvensiz betalar ise , özgüvenlilere göre kadına ulaşması çok daha zordur. Ancak çok düşük ihtimal de olsa bir kadınla tanışabilirse; zaten seks konuşamadan kadın tarafından terk edilir.
Bir de orta çekici sigma erkeği vardır. Sigma erkekler, genelde uzun ilişki kurar ve sadece uzun ilişkideki kadınıyla seks yapar. Dördüncü buluşmadan önce de seks konuşmaz. Hat da dördüncü buluşmaya kadar , kadın ilişkiyi ileri götürmüyorsa; seks konuşmadan iletişimi de kesebilirler. Çünkü kadın ve erkek ilişkilerini düzenleyen RED PİL kuramı, sigma erkeklere kesinlikle cinsellik konuşmamasını ve kadının yeşil ışık yakması gerektiğinden bahseder. Dördüncü buluşma, fazlasıyla yeterlidir..
Bu anlatılanlar koyu dindar erkekler için, geçerli değildir bu arada !! Genel değerlendirme , bu şekilde. Sekse karşı olmasına rağmen sevgili kalmak isteyenleri, dinci erkeklere tavsiye ederim.. Zaten bu zamanda para, dincilerde. Hemen de evlenirler, bir güzel. Alın size, güzel aile.. Yoksa dinci olmayan erkekler, muhakkak sesk ister. Bu arada koyu dinci olmayan kadınlar da alfa erkekle, çok fena seks yapıyor. Hat da zencilere, ilk buluşmada atlıyorsunuz. Bunları biliyorum. Bu yüzden, kınamayın.. Karabük Olaylarını, unutmadık..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Önemli lakin merkeze cinselliği almak ciddi bir problem partnerin ciddi düşünmüyor demektir çünkü gün 24 saat cinsellik günün kaç saati bunu iyi ölçüp biçmek lazım partnerinle iki lafın belini kıramıyorsan ya da ortak birşeyler yapamıyorsan after seks ben kaçar durumu olur benim için önemli ama 1 . Sırada değil 3.4. Sıradadır
30 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)6 ay
Eğer ki evlilik vs düşünülüyor ise bence çok önemli ten uyumu varsa bir de ne güzel şu anki hayatımda var ten uyumunu yakaladığım biri ama zor gibi umutsuz vaka saldım
723 Yorumla- 6 ay
Neden umutsuz?
- Cevap sahibi6 ay
Buz prensi...
- 6 ay
Pek bisey anlamadım
- Cevap sahibi6 ay
Hakkında pek bilgim yok konuşkan değil hadi neyse herkes konuşkan olmak zorunda değil bir de kaba ama sadece bana karşı çok kötü bakıyor bazen arkadaşım ile şakalaşıyoruz o an mesela çözemiyorum
- 6 ay
Bence hiç ümitlenme. İleriye götürmeden devam et.
- 6 ay
O özelliklerde biri ile gelecek düşünülemez.
- Cevap sahibi6 ay
Öyle ama sanki o uyumu hisseden tek ben değilim ondan emin oldum garip davranıyor ama kendi ruh sağlığım için uzak duracağım
- 6 ay
Bana kalırsa da uzak kalmalısın. Hissettiğim kadarıyla o ten uyumunu yakalayacağin biri daha çıkaacak karşına
- Cevap sahibi6 ay
Orası öyle ama eğer ki cinsellik haricinde başka bir şey düşünmeseydim öyle birini isterdim
- 6 ay
Seni o hazza ulaştıran başka biri olacaktır mutlaka. Takılı kalma bana kalırsa.
- Cevap sahibi6 ay
böyle bir şey denk gelmemişti başıma çok değişik bir hiss şahsen isterdim evlilik düşündüğüm kişide bu arada Türk erkeklerinin çoğu esmer veya kumral ama beyaz ten nadir görülür Albino olma haricinde. Bu yüzden şu yaşa kadar kimseye çekim hissetmedim herhalde
- 6 ay
Muhtemelen. Farklılık seni cezbediyor anladığım kadarıyla
- Cevap sahibi6 ay
İnşallah yaa ama emin oldum ben esmer veya kumral istemiyorum çoğu kız gibi
- 6 ay
Bence sen daha esmer görmemişsin 😅
- Cevap sahibi6 ay
Kendim de değişik ve farklıyım ondan galiba ve ergenken bile herkesin beğendiği erkekleri beğenmiyordum ilk platonik olduğum kişi bile beyaz tendi herhalde cidden yakışan birini istiyorum
- Cevap sahibi6 ay
O uyumlu olma hissi güzel
- 6 ay
Popüler olanı sevmiyorsun.
- 6 ay
Güzel tabi ki. Ne istediğini bilen. Aynı şeylerden veya pozisyonlardan zevk almak. Sadece dokunarak ne istediğini bilmek vs.
- Cevap sahibi6 ay
Gördüm aslında bayağı ama cidden ilgi duyamıyorum bir ortama girdim diyelim dikkatimi çekmiyor bile
- Cevap sahibi6 ay
Öyle ya arkadaşlarım bile sen bu devrin insanı değilsin diyorlar
- 6 ay
Koyun değilsin herkese göre hareket etmiyorsun buda zevklerine yansıyor gayet normal.
- Cevap sahibi6 ay
Yani kriterlerim çok kötü değil aslında ten uyumu işi olsun karakteri de yerinde olsun hafif te alımlı olsun tamam yani çok zorlaştırmaya gerek yok hayatı zaten evlenmek kız için kolay erkek için zor
- 6 ay
Evet haklısın. Ama sadece bir şeye bağlı kalmak olmaz mesela beyaz ten istemek sadece
- 6 ay
Eski kafalıyım ben evlenmeden yaşanmamalı
143 Yorumla- 5 ay
Şuanki toplumda kimin eli kimin cebinde belli değil iğrenç bir nesil yetişiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
İlişkinin başında cinsellik vermeyen kadın size arzu duymuyordur. Arzunun pazarlığı olmaz. O kadın pcin birine veriyor sizinle de sadece zaman geçirmeye ve acısını dindirmeye çalışıyor beyler.
Hiçbir kadın cinsellik yaşamadan duramaz. Bakirelik falan hikaye. O yüzden gözünüzü dört açın.
Kadınların en büyük dayanağı efendi erkeklerdir. Çünkü kadına duygusal yaklaşır kadının her istediğini yapar her mesajına dakikalar içinde yanıt verir. İlişkiyi kovalamaya çalışır, sürekli kadını memnun etme gayesi vardır.
Sana vermeyen kadın senin en büyük dusmanin. Ve seni terketmesi çok ağır olacak. Gözünü aç erkek arkadaşım
211 Yorumla- 3 ay
@zürazhr bende katılıyorum sana hiç bir kadın cinsellik yaşamadan duramaz demiş bir de 😂 çok biliyorsun sen namusuna serefine onuruna iffetine sahip çıkan insanlar daha ölmedi çok sukur öyle or***pu dolu bir devir diye tertemiz insanları böyle sözlerle kirletmeyin
- 4 gü
İlişkideki temellerden birisi, olmazsa olmazıdır bence. Cinselliğin olmadığı bir ilişkin uzun sürmez, sağlıklı ilerlemez bence. Ayrıca cinselliğin sadece olması yetmez. Sağlıklı ve monoton olmayan bir cinsel hayatınızın olması gerekiyor. fanteziye açık, farklı deneyimler deneyimlemeyi seven açık görüşlü biri ile ilişki yaşamak cinsellik açısından da ilişkiniz açısından da önemli bence.
11 Yorumla- 4 gü
Kesinlikle. Bir ilişkide rutin bir cinsellik bir süre sonra bıkkınlık getirir. Farklı fanteziler farkli deneyimler daha çok tut ve haz verir. Buda o iliskiyi kuvvetlendirir.
- Gizli Üye(18-24)6 ay
Sadece cevaplari merk ettigim icin girdim. Bir kere daha erkeklerden nefret ettim. Ne yorumlar okudum öyle Çok kötüsün. Rezilsniz. Yok iliski basinda vermiyorsa baskasina veriyordur bilmemne terbiyesiz terbiy3siz yorumlar. Hepiniz layığinizi bulursunuz insallah. Hepinize kendiniz gibi ağzi da ahlaki da bozuk kadin nasip olacak
91 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Önem arz etmesi iki tarafında buna eğilim ve istek göstermesi ile gerçekleşir. Eğer kadın olan taraf bekaretinin korunması şartıyla belli sınırlar dahilinde müsade ediyorsa erkek de buna saygı duyarak daha yüzeysel yaşayarak bunu bir sorun haline getirmeden zevkli bir ilişki haline dönüştürülebilir.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önemlidir, yoksa arkadaşlarımla da yemek yer gezer eğlenirim, farkı nerede kaldı..
25 Yorumla- 5 ay
@zürazhr :D :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi önem taşıyor yani sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Tensel çekim de önemli
70 Yorumla- 6 ay
İlsikilerimi cinsellik üzerine genelde kurarım çünkü önem veririm duygulara ve fantazilere uyum sağlamayan bir kadin ile olmam mümkün değil aç erkek aldatmaya meyilli olur çünkü boyle biri olmak istemiyorum bende
10 Yorumla Evet bence olmalı şart değil ama bu bir ihtiyaç erkekler biraz daha istekli ve belli eden karakterler benim için önemli onun içinde aldatmak saçma olursa iyi olur olmazsa da kabul ederek başladıysam ilişkiye yapıcak bişey yok
10 Yorumla- 6 ay
Önemli değil biz dokunmadan seviyoruz. Cinsellik araya girince bo3u çıkıyor en güzeli masum duygularla sevmek ama bu devirde mümkün değil
30 Yorumla Çok önemlidir sağlıklı bir ilişkide cinsellik yoksa arkadaşlık vardır. patlamış mısır çekirdek ye iç seyret yat uyu amaaaaan şirinlermiyiz biz ben şirin baba hiç değilim...
10 Yorumla- 6 ay
Çok degil ama ciddi iliskilerde olmali tabi ki
40 Yorumla İlişkiden kastınız evlilikse evet önemlidir. Onun dışında biriyle bir şey yaşamadım, yaşamam da ters bana
20 Yorumla- 5 ay
Sadece evlilikte olur cinsellik. Her şeyin bir sırası var.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi evlilik yolunda isek cocugum olacak kadına cinsel obje olarak bakmam diğer yarımdır
30 Yorumla- 6 ay
Önemli değil altta biri test etmek falan yazmış araba mı bu hay Allah'ım yarabbim
30 Yorumla - Gizli Üye(18-24)9 gü
Evet çok önemli. Eşim bebeği gibi sevip düşmanı gibi * evlenmezdim.
123 Yorumla- 9 gü
şu an evli misin?
- Cevap sahibi9 gü
Evet
- 9 gü
Hep mutlu olun :)
- Cevap sahibi9 gü
Teşekkür ederiz😊
- 9 gü
Rica ederim. Umarım yatakta hep düşman olursunuz 😂
- Cevap sahibi9 gü
Hahahahahahah reglken bile mi aaaa 😂
- 9 gü
Orasını da sen belirle. Reglken olmaz bence ya😅
- Cevap sahibi8 gü
Yok olmuyor da, mesela bu gece uyandı ben daha dalmamıştım üstüme uzanmış diyor ki ah şu regli bi bitse sen var ya...
😂😂😂😂😂
Şapşal ya - 8 gü
Hshsgsgsgs😂 Günaydın. Bu arada özelden konussak bunları? Olur mu?
- Cevap sahibi8 gü
Yok olmaz dkdndkd
- 8 gü
Yazık üzücü 😂
- Cevap sahibi8 gü
Gizli kalmayı seviyorum ama 🥺🥺
- 8 gü
Çok üzdün beni kırıldım
- Cevap sahibi8 gü
Aaa ama üzülmeee al çiçek
- 8 gü
Yok bu kurtarmaz
- Cevap sahibi8 gü
˚∧_∧ + —̳͟͞͞💗
( •‿• ) つ —̳͟͞͞ 💗 —̳͟͞͞💗 +
(つ < —̳͟͞͞💗
| _つ + —̳͟͞͞💗 —̳͟͞͞💗 ˚
`し´ - 8 gü
Olmaaaaaaaz bana gizli olmaaaaa
- Cevap sahibi8 gü
Evliyiim
- 8 gü
Peki tamam
- Cevap sahibi8 gü
😊💕
- 8 gü
Üzücü ama olsun
- Cevap sahibi8 gü
Ya of slsmslsm
- 8 gü
Bende öyle dedim işte 😂
- 6 ay
Önemli ama önemlilik sıralamasında biraz sonlara yakın 😂 ama tanıştığım herkes de libido tavan maşallah
12 Yorumla- 3 ay
Tabiki tavan olur libdo senin gibi güzel ve seksi biri karsilarinda durursa olacak tabikide
- 3 ay
Ne diyon gevşek
Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Tabii ki önemlidir, Ferrarinize benzin doldurur musunuz gibi bir soru olmuş.
40 Yorumla- 6 ay
Tabiki önemli cinsellik birlikteyin parçası
Hele bir aslan için çok önemli 😀20 Yorumla Sevgiliysek olmasada olur ama karımsa önemli tabii ki ama sevgililiktede olabilir
20 Yorumla- 5 ay
Tabi ki de önemli sonuçta bunuda yaşamalı ve bütünleşmeli
10 Yorumla - 6 ay
Benim için sadakat önemlidir. Cinsellik önemli olunca cinsel gücün kaybedilince veya cinsel ihtiyaçları karşılamada tatmin edilmeyince karşı cins başkasından aramaya başlar.
10 Yorumla Cinsellik olmazsa o ilişki olmaz arkadaşlık olur. Her nasıl yaparsan yap her ilişkinin temeli cinselliktir
20 YorumlaNasıl bir ilişki olduğuna bağlı.
46 Yorumla- 6 ay
Sevgililik.
- 6 ay
Evlenmeden önce olmamalı diyorsun.
- 6 ay
Anladım
- 6 ay
Berf gibi olursa olmaz her halde
- 6 ay
Yani olsa iyi olur sonuçta sevdiğim insanı arzularım
20 Yorumla Olmazsa olmazı seks bir saattır bunu da partnerimle icraa etmeliyim
20 Yorumla- u6 ay
benim için değildir..
40 Yorumla - m6 ay
İnsanlar için önemli olmalı evet.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı. İlişki de cinsellik benim için pek önemli değil
30 YorumlaÖnemli değil, sevmiyorum zaten
30 YorumlaSevgi ve haz her ilişkide olmalı.
20 Yorumla- 6 ay
Sevişmeyeceğim adamı ne yapayım
20 Yorumla Hayır önemli değil
20 Yorumla- 6 ay
İlişkimiz mı varda bunu düşünelim
20 Yorumla - s6 ay
Evet, önemli.
20 Yorumla - 6 ay
Herkes için cinsellik önemlidir
20 Yorumla - 6 ay
Önemli uyuma bakmak lazm
20 Yorumla - 6 ay
Önemsiz diyen katmerli yalancıdır şimdi.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Tabi ki de önemli kocam sonuçta 😑😑😑
10 Yorumla- 6 ay
Eğer eşcinsel değilsen önemlidir.
15 Yorumla- 5 ay
Eşcinseller piyasayı çok kırıyor😂kız kalmıyo piyasa da. yasak gelmeli jjd
- 5 ay
Birbirine de sarsa bi faydası olmaz ki😂
Evet…
Iyi bir cinselik iyi bir iliski demek13 Yorumla- Gizli Üye(25-29)6 ay
Bana ters evlenmeden önce olamaz
41 Yorumla - 6 ay
Evet
51 Yorumla - 2 ay