Bende bu konuda kadın erkeği düşünürmü diyordum yoksa kendi zevkinemi bakar meğerse kadında erkeğini mutlu etmek istermiş Twitterde hep görüyorum erkek partnerine güzelmi askım , zevk alıyormusun, sevdinmi diye sorar ama bayandan hic duymadım
Bahsi geçen pozisyon en sevdiğim pozisyon özellikle partner vajina kaslarıni sıkıp bırakınca daha bir hoş oluyor hatun kişi ve ben mest oluyoruz ayrıca aynı anda boşalma anını yakalarsan tadından yenmiyor
kulağa çok hoş geliyor. farklılık her zaman zevk katar. pozisyon kadar yapılan fantezide önemli. mesela arabada, sinemada sevişmenin tadı her zaman başka. otomatik olarak ilginç pozisyonda geliyor zaten :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bende bu konuda kadın erkeği düşünürmü diyordum yoksa kendi zevkinemi bakar meğerse kadında erkeğini mutlu etmek istermiş Twitterde hep görüyorum erkek partnerine güzelmi askım , zevk alıyormusun, sevdinmi diye sorar ama bayandan hic duymadım
İster tabi
Madem öyle pozisyon adamı yorabilir yorulan kişi çabuk bitirebilir en iyisi kucağına oturman zaten sonra doggy ve misyoner genelde sıralama budur
Amazon kontrolün kadında olduğu pozisyondur erkekler kontrol etmek ister ben öyleyim
bahsettiğin pozisyon çok güzel bir şey ya :)
kucaktan farkı yok gibi ama havası değişik :) istersen tarif edebilirim
Et
buradan edemiyorum işte yorumlar kaldırılır
Bahsi geçen pozisyon en sevdiğim pozisyon özellikle partner vajina kaslarıni sıkıp bırakınca daha bir hoş oluyor hatun kişi ve ben mest oluyoruz ayrıca aynı anda boşalma anını yakalarsan tadından yenmiyor
yani ben o kadar ilginçleri sevmiyorum şekilden şekile girmeye gerek yok zaten yeterince pozisyon var
Zordur o pozisyon ya kolay pozisyonlar var 😀
nasıl birşeyse artık cnalanmadı bile gözümde. adam bacağını nereye çekiyor kadın hangi bacak arasına giriyor
her pozisyonun farklı rahatlığı ve zevkleri olur. ten tene çok değmesi hazzı artırır.
Senin de fantezi dünyan çok geniş 😊😉güçlerimizi birlestirelim
Konuyu özel konuşmak isterdim seninle
kulağa çok hoş geliyor. farklılık her zaman zevk katar. pozisyon kadar yapılan fantezide önemli. mesela arabada, sinemada sevişmenin tadı her zaman başka. otomatik olarak ilginç pozisyonda geliyor zaten :D
Yeni şeylere her zaman açığım. Önemli olan zevk odaklı olmak
farklı pozisyonlar iyidir. denenmelidir.
bahsettiğin bu sanırım?
https://i.hizliresim.com/f52kl3h
Açılmıyo
Evet
denerdim :)
evet adı amazon bunun :)
Hepsinin zevki ayri
Verir kadına da verir
verir tabi ;) sen öyle mi seviyorsun ;)
Gerek yok öyle seylere
Amazon o pozisyonun adı denenebilir
kanguru gibi zıplayın
Her erkek değişik pozisyonları sevmez.
hiç deneyimin var mı
Yok
istersen özel konuşalım
Olur
sorunu beğendim
Ustune oturmak yani o pozisyinda
Her pozisyonu denemek lazım 😉😍
Evett
Ben cok isterim
Verir niye vermesin
yeni şeyler zevk verir
Evet severim
Daha degisik onq benzer guzel posisyonlarda var ilgini cekecegine eminim ko. nusmak istersen diger taraftan y. az
verir
verir tabi.
Verir tabi
Verir
Zevk verir
Doggu