Benim 5 yıllık bir arkadaşım vardı, kendisiyle cinsel birtakım şeyler geçti aramızda. Sonra aramıza mesafe koyduk cinsellik durumunu bitirdik. Benim hayatıma yeni birisi girdi o da bunu biliyordu gördü mutluluklar diledi arkadaşlığımız çok eski olduğu için arada birbirimize nasılsın iyi misin işte günlük sohbetler vs geçiyordu ben sevgilimden ayrıldım sonrasında da başka bir sebepten dolayı bu insanla arkadaşlığımız kesildi sevgilimle tekrar barıştık yakında nişanlanacağız bu arkadaşım da dün yazdı muhabbet ettik. Şimdi ben sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum o insanla çok şeyimi paylaştım hayatımdan çıkarmim birbirimize selam vericek yüzümüz olsun diyorum ama bu yanlış mı? Ona sevgilimle barıştığımı hemen söyleyecektim sonra ne alaka olur diye söylemedim. Sizce hata mı yapıyorum, sadakatsizlik mi bu :(
Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Doğru değil, sevgilinle ciddi isen böyle bir arkadaşını gözden çıkarıp ilişkini kesmelisin. Aranızda cinsel şeyler olmasaydı devam edebilirdi ama bu durumda hiçbir erkek sevgilisini böyle kabul etmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun en kısa zamanda halletmeye çalışıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılBitti artik kabullen. Aldatmış falan sayılmiyorsun. Eskileri klozete atip sifonu cekin kendinizi uzmek icin caba harcıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıllık arkadaşım
- +1 yıl
Olabilir
Ne alaka sadece evlenince bir iki defa verirsin o kadar.
00 Yorumla
+1 yılsen çok sevişirsin :) nişanlansanda başkası olur mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptığın şey yanlış aynı şeyi sevgilin sana yapsa kıyameti koparırsın
00 Yorumla
+1 yılSöyle kuzu aldatmış olursun tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyi söylim
- +1 yıl
İlişkim var de
Senin ki şu an bir kızla arkadaşça konuşsa bile hoşuna gider mi?
Soran+1 yılEvet söyleyeceğim zaten hatta nişanlanacağım bile diyeceğim ama bana mesaj attığı ilk gün sevgilimle barıştım demek saçma gelir gibi nasıl diyim
- +1 yıl
Sen ona geç yaz soğuk ol
Soran+1 yılPek muhabbetim olacağını sanmıyorum arada nasılsın iyi misin ama kafamda öyle şeyler kuruyorum ki özelden yazsam olur mu sana
- +1 yıl
Olur yaz
+1 yılPotansiyel hata ama henüz hata değil tabi.
00 Yorumlabenle de aldatsan ya ;)
00 YorumlaAltı üstü konuşmuşsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHep sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum bir insanla normal tanışsam erkek olsa onunla konuştuğum için sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum
+1 yılYaşadın mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar