Psikologlar herşeye çare bulamaz bayan. Onlar sana yol gösterir yalnızca. En azından bilgim olmasada ben buna inanıyorum...
Bence kendine çeki düzen vermelisin. Kendime engel olamıyorum diye birşey yok. Bundan 2 yıl önce evde kırıp döktüğüm eşyalarla yeni bir ev dizilirdi. Sinirden elim ayağım uyuşur, kendime gelemezdim. Gözümün önündeki hiç birşeyi tanımazdım. Hatta tiklerim vardı, bir insanla gözgöze geldiysem 1 kere o adam oradan ayrılana kadar gözüne bakardım. Elimde değildi. Şu an küfür etseler, git yoluna deyip çekiliyorum.
Kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin. Herşey senin elinde. Kendini sakinleştirecek yöntemler bulmalısın. Ben ne yaşamam gerekirse yaşarım. Birşeyi hak etmedende yaşamaya çalışmam. Sen cezayı hak ediyorsun bu durumda. O zaman hak ettiğin şeyden kaçma. Ona itiraf et, diğer ilişkilerine son ver. Kabul ederse seni düzgünce devam et. Kabul etmezse yeni ilişkilere başla.
Hayat filmlerde gördüğümüz gibi değil bayan. Herkes birini aldatmayı marifet sayıyor. İlişkinize biraz saygınız olsun, ciddiyet verin. Bazı şeylerin farkına varın. Yetmiyorsa sana, yeni birini bulursun. Her çıktığınla evlenmiyorsun zaten. Birgün bu kişiylede ayrılacaksın. Ama en azından ayrılırken haysiyetsizin tekiydi lafı yerine, güzel bir ilişkimiz oldu, seni özleyeceğim, teşekkürler demesini tercih et.
Aklını başına topla.
Ben motosikletimle, düşüncelerimle, sigaramla, müzik listemle, kendi zihnimde yarattığım dünyayla rahatlatıyorum kendimi. Kendini neyle rahatlamış hissedeceksen, onunla rahatla bu dönemlerde. Ve belirttiğim gibi, biraz kendine çeki düzen ver.
Benim amacım seni yargılamak değil bu sitede, ama yaptığında yanlış. Ben görüşümü belirttim bayan. Aklını başına topla...
www.google.com.tr/imgres47 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum için teşekkür ederim
- +1 yıl
Hahaaaaaa koptum @Gofrettt
En İyi Cevaplar
+1 yılSen onu sevmiyorsun sadece onun güzel yürekliliğine vefa duyduğun için onunla birliktesin bence o yüzden ayrıl da bitsin. kalabilirsen arkadaş kal. ama yine de bunu da tavsiye etmem onun açısından en güzeli tek kalemde bitmesi. sen de aşık olduğun insanla birlikte ol. hayranlık ya da vefa duyduğun insanla değil. öbür türlü de evet hastalık olabilir lakin bu nadir bir durumdur. aldatmaktan kastın cinsel anlamda ise, cinsel doyumsuzluk hastalıkları var. bunu engelleyememek. bağımlılık seviyesinde. bu şekildeyse doktora gitmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez diye bir şey yok. bir gün karşına gerçekten çok değer verdiğin biri çıkacak, ve yaptığın bir hatada dönüp arkasını gidecek. O gün düzeliyorsun işte. Daha öncesinde değil ama işte tam o an, bir daha asla aldatma olmuyor hayatında ve yapanlara yaptığın zamanlara hayret ediyorsun. Kendine geldiğinde o adam sana dönerse ne mutlu, dönmezse de en azından acı tecrübe oluyor.
00 Yorumla
+1 yılUlan birde erkeklere kızarız aldatırlar bizden habersiz iş çevirir deriz !!! tüm seven erkeklerde böyle karaktersizlerin eline düşer işte ! hak etmiyorsun hiç bişeyi. kızım bu devirde seven erkeği bulmuşsun birde aldatıyorsun be yazıklar olsun sana Allah ıslah etsin seni acıyorum o çocuğa.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın , aynı durumu bende yaşadım yazıklar olsun sadece böyle insanlara.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
ay sen yokmusun ya
scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/.../...959542788_n.jpg298 Yorumla- +1 yıl
Turkcesini biliyon mu la kuzi kerinin :)
Soran+1 yılBen bilmiyorum bana söyleyin :)
- +1 yıl
Ayy sen bunu bıraya nası kpyarsın küfürla oo
- +1 yıl
SEN SENI SEVENI ALDATIYOSAN SENİ SEVMEYEN ADAMI p**evenk EDERSİN SENİN GİBİ İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLMAYAN AİLE TERBİYESİNDEN YOKSUN OLAN KAŞARLAR YÜZÜNDEN NE ANALAR ÇOCUKLARIYLA GARİP KALIYOR NE CANLAR YANIYOR NE OCAKLAR SÖNÜYOR BELKIDE SEVGILIN BU SEVGILINI ÖGRENINCE YENI SEVGILINE ZARAR VERCEK DEGMEYEN bir KAŞAR YÜZÜNDEN UTAN
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni yanlış anlamayın. Gerçi anlarsanız anlayı arkadaş ben yazıcam düşüncelerimi.
Kardeşim senin sevgilin olsam bu olayı 4 yıl sonra farketsem. Senin hayatından 10 yıl boyunca uzaklaşırdım sonra geri dönerdim. 10 yıl boyunca biriktirdiğin herşeyini alırdım elinden.
Eşini gözünün önünde keserdim, çocuklarınıda. Bu konuda en ufak gözümü kırpmazdım. Eğer sana yeterince acı verdiğimi düşünememişsem., daha ileride giderdim. Son olarak gözlerini alıp seni rahat bırakırdım.
Eğer senden bugün ayrılmış olsaydım 2 yıl sonra bana bugün beni aldattığını söylesen gene aynını yapardım.
Şu an ip adresini birşekişde bulsam seni 7 cihana etiket edecek adamda benim. Hemde en ala şekilde üstüne kata kata011 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen de zamanın da beni aldattıysan ve ben hala seni haklı görüyorsam çok sevdiğim için sende benle çıkarken başkasıyla çıktıysan ve bunu 2 defa yaptıysan da aynısını yapar mıydın ben onu seviyorum bu davranışlarını yazmadım çünkü ben hala onu haklı görüyorum onu çok sevdiğim için ve kendimi suçluyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin zamanında aldatmış olsam hayatından sktriolup giderdim. Evimi arabamıda sana bırakırdım hiç birşeyimi alamazdım. Sana sonsuza kadarda mahcup olurdum. Öldürmek isteseydinde direk gelirdim sana teslim olurdum.
Zaten aşağıda kızın birisi tahmin etmiş bu tarz bir durumu. Sizin ilişkiniz sağlıksız.
Birisine zarar vermek için kendinden vazgeçemezsin. Çünkü hayat hep değişir asla gelecekteki eşimizin kim olacağını kestiremeyiz
Ondan intikam aldığını düşünüyosun ama gel görki gelecekte onun çocuğunu doğırma ihrimalin çok az. Sen başlarken bitirmişsin kendini.
Artık ona verdiğin duygularından sevginden dolayı onun üstünde hak iddaa eder duruma gelmişsin.
Sen degil sadece çoğu insan sevgi nedir bilemden yaşıyor.
Benim swvgilim beni 2 yıldır görmedi uzaktayım. 2 yıldır ben bir kıza yan gözle bile bakmadım. Buda benim sevgim işte. Bide kendine bak.
Soran+1 yılBen haklıyım demiyorum yaptığım doğru bişey değil bunu da biliyorum ama emgelleyemiyorum bende yaşadım aldatılmayı kolay değil nasıl durdurabilirim kendimi sizden yardım istedim sadece
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle kendine şunu gerçekten sor gerçekten durmalımısın
Soran+1 yılEvet durmalıyım
Cevap sahibi+1 yılNeden ama neden durmalısın? Onunla bir ilişkin kalmamışki. Kendinizi kandırıyosunuz.
Soran+1 yılNe demek istediğini anlamadım
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim gayet basit. Bence sevginin gücünün yanında aldatmayı istemek gibi basit istekler asla varolamaz. Sen sevsen onu aldatamazsın bu cok kırıcı birşey çünkü. Fakat zamanla onun aldatmasını kabullenmeye çalışırken kendindw bu durumu normalsemişsin. Artık senin için aldatmak normal birşey olmuş. Aslında onu hala seviyor olabilirsin. Ama artık seni aldattığında üzülen eski sen yokolmuş. Ve geriye sen kalmışsın. Aldattığında içi sızlamayacak kadar körelmiş biri. Bu kabul edilemez. Ondan ayrıl. Onu kabul etmek çok büyük onursuzluk.
Soran+1 yılAnladım haklısın
Cevap sahibi+1 yılŞu an sana bu forumda öğreneceğin şeyleri söyliyim.
Hiç birşey.
Sigara içen insan neden yanlış olduğunu bildiği halde bırakamaz.
Spor yapmak doğruysa neden yapmıyoruz.
Hergün bol su içmesş gereken çoğu insan neden içmez.
Derslerimizw neden zamanında çalışmayız.
Hepsi senin durumunla aynı.
Beni anladığını söylemen aslında hiç bir skm ifade etmiyor. Çünkü benim yazsıklarımda dahil cogunun verdiği cevapları düşündün. Burada seni 5 dakika okuyup yorumladı en çok okuyan. Sense bu hayatın içindesin.
Soran+1 yılEvet
+1 yılUlan şanzumanı delik deşik olmuş motor. Ne güzel b*k yiyosun sen öyle bir kişiyle aldatiyormuş bir de bir kişi az degil mi git çin ordusu ile ordu grubu yap hatta o da yetmezse değişik türler d3ne at eşek gibi senin gibi motorların ağzına sıçıyorum iyi ki senin gibi cinsi bozukları eşeğin götüne sokmakta üzerime yoktur sen adama denk gelmemişsin saf çocuğu buldun tak boynuzu bakalım senin gibiler yüźünden bu dünyada temiz masum kızlara bile erkekler kötü bakar oldu o kızların da âhını alıyor senin gibi kaşarlar. Benim gözümde harbiye de rumeli caddesinde parayla iş görenler bile senin gibiler yanında daha namusludur... Senin gibilere kullanıp mendil gibi atmak daha çok veriyor bana böyle siz yazdıkça...
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Bunca yazdığım şeylere haklısın diyecek kadar genişlemişsen ya psikolojin bozuk ya da tam genişlemişsin! Senin gibiler için bende bir site kurucam www.kizlarvurduruyor.com adında oraya üye olursun artık
Soran+1 yıltamam
Aldatmak hata değildir. Karakter ve kişilik bozukluğudur. Açık konuşuyorum senden bir halt olmaz. 50 yaşına da gelsen aynı şekilde yaşayıp gidersin. Sırf bu yüzdende mutlu olamayacaksın. Çünkü sana gerçek mutluluğu verebilecek insanların hiç birini hak etmeyeceksin ve kaybedeceksin.
*iç ses* kadınlar aldatmaz diyen kızları burada görmek isterdim.29 Yorumla- +1 yıl
Seni tekrar görmek güzel.
Aldatmak cinsiyet, dil, din, ırk gibi konularda ayrılmaz. Aldatman başlı başına psikolojik bir rahatsızlık, karakter bozukluğu ve kişilik eksikliği sonucu yapılan bir harekettir. Hata değildir, yanlışlıkla olmaz. Dediğin gibi kendi seçimidir. Fakat aldatmanın sonucunda yaşamlarının kalitesizliğini bir türlü kabullenemezler. Suçu kendinde aramak yerine, dışarıda başkasında aramayı tercih ederler. Bu yüzden aldatmanın tedavisi yoktur.
*iç ses* Ne bilim nede ahlak, aldatmayı savunamaz. - +1 yıl
Aldatmayı savunmak yerine sebebler önemlidir Kadınlar duygusallıktan dolayı aldatırlar ilişkiden çıkarmıyorsa sevgi göremiyorsa sevgi gösteren bir insana giderler
Savunulmucak bir olgudur ama sorgulanması gereken bir olgudur ilişki iki kişiliktir aldatmaya neden olan da o iki kişilik ilişkide yaşanan duygular ve sonuçlardır - +1 yıl
@kripton94 Bu tezini çürütecek çok şey yaşadım. Sevilmekle ilgisi yok olayın. Aldatmak aldatan için, dışarı çıkarken ruj sürmek gibi basit bir davranış biçimidir. Sonuçlarını ya da sebeplerini düşünmez. Anı yaşar, kimin ne hissettiği önemsizdir. Sadece anlık mutluluk peşindedir.
- +1 yıl
Aldatma olayına göre değişiyor bencve bazı aldatma var kadınlar örnek ilgi sevgi bulamadığı veya ilişkiden çıkamadığı zaman bu sebebler bellidir ama bazısı var basittir hiç bir nedene bakılmaz ben aldatmanın da kendi için de nedenleri olduğuna inanıyorum Bir kadın olarak yazıyorum ihanet affedilmez ama sebebsiz de olmaz basit değilse
- +1 yıl
@kripton94 Aldatacak noktaya gelmişse ayrılabilir. Kimse aldatılmayı, ayrılmaya karşı seçmez. Aldatmak ihanettir. Savunulacak bir yanı da yoktur. Sebepler dış etkenlerden daha çok kişinin kendi sebep olduğu şeylerdir. Kimse sevgi eksikliği yüzünden birini aldatmaz. Ondan ayrılmak gibi bir seçenek varken böyle bir şeyi kendine yediremez. Tabi kişilik bozukluğu yoksa.
*iç ses* Aldatılmak konusunda baya deneyimliyim bilirsin. - +1 yıl
Ayrılma olamıyor buna evlilikler örnektir aldatmak daha kolaydır ayrılmayı seçmek toplumu çevreyi karşıya almak zordur boşanmak için veya ayrılmak diyelim ben boşanma üzerinden gidiyorum topluma kendi çevrelerine karşı bireylerin duygusal sebeblerden dolayı kabul etmiyor buna boyun eğen insanlar var Sadece dış etken olduğunu düşünmüyorum ilişkide yaşanan duygular iki kişiliktir bir şeyler eksik olabilir veya olmayabilir biraz da türüne ve sebebine kalmış bir durum
Deneyim olarak bakmak yerine aldatmlarından ders çıkar neden böyle oldu eksik olan neydi sorgula bence - +1 yıl
@kripton94 Evlenip eşini aldatan kaç kadın var? Birde sevgiliyken aldatan kaç kadın var? Önce bunları bilmek gerekir. Ben sana açıkça söyliyim. Evlendikten sonra kadının aldatması daha zordur. Çünkü dediğin gibi toplum baskısı vardır. Fakat kadınların çoğunluğu sevgililik döneminde gerek mental gerek cinsel anlamda sevgililerini aldatırlar. Aldatılan bir insanı bu manada suçlayamazsın. Sevgilisini aldatacak raddeye gelen bir bayan, rahatlıkla ayrılık kararını verebilir. Ama istediği her şeyi elde etme peşinde olan bir nesil büyüdüğü için hem sevgilisinin hemde diğer insanlar her türlü imkanını kullanmayı amaç edinir.
*iç ses* Aldatılmalarımdan bir ders çıkardım. Karakter eksiği olan insanlara yardım etmek ve onlarında namuslu şerifli bir insan olabileceğini düşünmek gibi bir zaafım var. Zira bu kadar 5 para etmez insanı hayatına dahil etmenin başka bir açıklaması olamaz :) - +1 yıl
Ben evli sevgili fark görmüyorum birin de sadece bir imza var ve kanunlar toplum dahilinde bağlanan kurallar ama bir kadını bunlar bağlamıyor bir kadını o erkeğin sevgisi ilgisi bağlıyor Sevgili iken çıkmak daha kolaydır ilişkiden ama evlilik çıkamazsın Ben sevgili ile evlilik bağı arasındaki aldatmanın farklı olduğuna inanmıyorum eğer bir insan sevgisini korkak bir şekilde yaşamayı istiyorsa bunu evlilk sevgilik değştiremez o kişinin kişiliğindeki bir sorundur sevgisini açıkça veya aldatmadan yaşamaya gücü yoktur benim gözüm de Senin dediğin herşeyi istemek basit bir aldatma o kişinin sebebi sorulmaya değmicek bir kişi olduğunu gösterir ben aldatmanın kendi için de değiştiğine inanıyorum bazı şeyler vardır iki tarafta da yaşanan şeyler paylaşılmaz çözümler içerde aranmaz ve dışarıya kaymaya başlar ilişkiden çıkılmaz ama yine duygusal boşluktan dolayı başkası olur benim söz ettiğim bu daha çok İkisi de temel de aynı ama bir açıdan farklı olduklarını düşünüyorum
+1 yıl151 Yorumla- +1 yıl
tam olarak vermek istediğim tepki :D
sevdiğin kişiye sevgiline sadık kalamayosan eğer onun canını yakmadan bitir kendine engel olamadığını söylüyosun o zaman sevgilinin sana umut bağlamasına ve aptal durumuna düşmesine engel ol ve ayrıl sonra zaten tek başınayken yaptıklarından sen sorumlusundur
10 Yorumlawapisdich diyerek konuşmama girmekle beraber , Yaptıgının kişilik bozuklugunun yanı sıra tam bir or... , neyse onu da kenara bırakırsak ben senin trol olma ihtimalini si.. Evet bunu da demişken seni dünyaya getirenin , seni çeken yerin çekimini.. Ulan senin gibiler yüzünden dünyaya bile sövüyorum ya.. Ha son kez , Tahtan var mı? Si.. tahtanı.. Nasıl rahatlattın beni bir bilsen..
00 Yorumla
+1 yılvalla o çocuğa çok yazık güzelce anlat durumu ve ayrıl. hayır aldatınca ne oluyor ne zevk alıyorsunuz. şuanda o adamın senin gözündeki değeri maksimum 15. dakikalım bir zevk ve sence o adam bunu hakediyormu? eğer gözünüz başka yere kayıyorsa bırakın gidin sevenlerin suçu ne!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar cevap vermesin zoruna mı gitti cinsimden utanıyorum sizin gibiler yüzünden şu erkekler haklılar bazen ya kızlara güvenmemekte nolcak senin gibiler ortaya çıkarsa böyle olur bide haketmiyor diyor haketmiyorsa niye aldatıyosun hoşuna mı gidiyor sevgilin şu durumda salak yerine konuluyor olabilir hiç bir şeyden haberi yok ama sen bunu bilerek ve isteyerek yaptığın için sadece bir zavallısın!!!
30 Yorumlakendine engel olamadığın konu tam olarak ne önce kendine bu soruyu sor. ve neden bunu yapıyorsun demiyorum niçin yapıyosun. sonuçta her kız bunu yapmaz mutlaka bence sevgilinde ya da sende bir sorun illaki vardır. ben burada yargısız infaz yapıp seni yargılamak istemem o yüzden detay lütfen bekliyorum...
00 YorumlaAldatmak o kadar adice birşeydir ki seveni hemde sevgilin oldugunu bilen cocuk senle görüşüyo böle bir adamdan ne beklersin ki adi namuzuzun önde gideni resmen sana da yazık acıyorum sizin gibi insanlara sevdigini aldatan insanlardan hayır gelmez yarın birgün vatanıda satarsınız siz size bişey emanette edilmez yazıklar olsun bari cocuga acıda ayrıl
00 YorumlaMadem ki bunu haketmiyor ayrıl o halde çünkü öğrendiği zaman senin için çok kötü olur yaşadığımdan biliyorum.
Yalnız aldatıyor olman iyi cesaret. Bu cesareti nerden buluyorsunuz Allah aşkına seni sevdiğini bildigin halde bu cesareti kendinde bulup onu aldatabiliyorsun yazık sana...20 YorumlaHer insan hata yapabilir ve arkadasimizda yaptigi hatanin farkinda, bazi insanlar vardir kendini kontroll edemezler baskasini kücük görerek siz yükselmessiniz, ve sende sevgilini sevmiyorsun cocuga dahada cok kötülük yapmadan kendini cezalandir ve onu terk et.
30 Yorumlaseni seven insana sen bunu nasıl yapabılırsınk,?
demekki sen onu gram sevmiyorsundur!
ama sunu unutma kım olursa olsun karsısındakı ınsana yasattıklarını kendı yasamadan bu dünyadan göç etmeyecek
buda şu oluyor sen birine deli gibi aşık olup seveceksin vede o sana senin suanki sevgiline yaptıklarının aynılarını yapacak...02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de şu an ki sevgilim de başkasına yaptığı şeyin cezasını benden çekiyor
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=SQyswEdAVEQ
Yapmak istediğim..40 Yorumlasonra da gözü dönen genç, kız arkadaşını öldürdü. bana yapılsa yine de susup gideceğimi düşünmekteyim ama yaşamadan bilemem. gelipte sana biri el kaldırsa neden kaldırdı da demem. bu yorumum tamamen senin yazından kaynaklı çünkü sana değer verdiğini seni sevdiğini belirtmişsin ayrıca gün olur devran döner bunu da unutma
00 Yorumla
+1 yılBence Sen Bir Yıllanmış Şarap gibi Merak Edilip İçilmeyi Bekleyen Yıllanmış Orjinal Kaşar gibi Kabugunun Soyulmasını Bekleyen Bir tırtılın Kelebeğe Dönüşmesi gibi Merak edilen bir Olaysın Ki Seni İçmek İsteyen Soymak İsteyen Bakireliğini Almak İnsanlarla Dolu BURASI Site değil Normal Hayatın Ya Soyulmana İzin verecek içicekler ya da orjinalliğini Korumaya devam edeceksin ki sen Yolunu Seçmişsin Zevk Almaya Bak En İyisi Seni Soyanda İçende arkdaşlara selam!!!
00 YorumlaAldatiyosun ve bunu duyunca insanin evlenesi gelmiyor kizlar her anlamda erkeklerden daha kolay nasilmi sokaktan bir erkek cevirsen gel yatalim desen hemen kabul ederler erkekler dese dayak yer sapik olur sizin gibi kizlarn yuzunden baskalarnda kotu gozle bakiyorlar
00 YorumlaTiksiniyorum sizin gibi insanlardan, aynı dünyada yaşamak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.
50 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden aldatıyorsun eksik olan nedir sevgilinin veremediği duygu nedir
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum bir psikologdan yardım al bence sürekli olan bir şeyse05 Yorumla
Soran+1 yılAyrı şehirdeyiz ve sürekli bana güvenmediğini söylüyor ve sürekli küfür ediyor bir nevi onu cezalandırmak istiyorum beni sevdiğini söylüyor ama bana güvenmiyor
- +1 yıl
sevgilin tam bir aptalmış malum olmuş ama icraat yok...
- +1 yıl
Güvensizlik ve sevgi bir arada olamaz sizin ilişkiniz sevgi gerçekden sorgula bence bir insanı geç kendini aldatma yarın o insan gider kendinle başbaşa kalırsın ve kendine hesap verirsin gündelik ilişkiler seviyorsan sevgili olaylarına takılma kafana göre hareket et ama bu bir kaç sefer olduysa derinler de başka sebebleri vardır burdada yardım almak gerek aksi takdirde sonraki yıllarda da devam eder
+1 yılSen tam bir karaktersizsin karakter pskiyatriyle duzelmez ayril cocugada boynuz takma ne adi insanlar var ya
30 YorumlaBabandan ilgi görmemişsin ve ilgiyi dışarda arıyorsun, ve fazlasıyla özgüvensizsin, içinde huzursuzluk durumu hakim sürekli ( iki göğüs kafesi arasında) nedeni bu huzursuzluktur. Çok sevsen bile senle konuşan birinin içine düşebilirsin. Kimse bunu haketmez ama düzeltebilirsin bu durumu
00 YorumlaAslında iş sende bitiyor, bu yapan sensen düzeltecek olan da sensin psikiyatrist değil, benim görüşüm sevgilinden ayrılman doğtultusunda.. Sensiz daha mutlu olacaktır
00 YorumlaSizin gibiler yüzünden kadınlara güvenemiyoruz farkındasın değil mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım acaba neden böyleyim belki de karşı taraf yüzündendir
+1 yılbir de marifet gibi söylüyor ya nasıl insanlar var böyle
11 Yorumla
Soran+1 yılMarifet olsun diye söylemedim ben
Senin sorunu okuyordum ki... 33.media.tumblr.com/.../...kzs8rR1s4xykpo1_500.gif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* malı illa sanada yapan olur merak etme bide kızlar yorum yapmasın demiş ergen soru cevap sayfası sana mı sorucaz beyinsiz!
21 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin de bana hakaret ediyorsun
Sevgilini aldattigin icin vicdan azabi cekiyorsan sevgilini cok seviyorsun demektir. Sevmesen bu soruyu sormazdin. Eger onu sevdigini hissetmek istiyorsan sevgilini zor duruma dusurecek sevgilini uzecek islerin icine girmemelisin. That's all :)
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsun
Soran+1 yılSeviyorum ama onu hak etmiyorum işte
Soran+1 yılİnşallah yapmam bir daha
+1 yılHayırlısı be gülüm.
O da biliyordur sende ayrılsa elinde gezdirecek hazır sen varsın takılıyor. Senden iyisini bulsun emin ol o da yapar da giderde12 Yorumla
Soran+1 yılGitsin umrumda değil
- +1 yıl
Seni yargılamıyorum yanlış anlama sakın. Aldatmanın beden ve ihtiyaçtan çok ruhi bir durum. Ben şunu bilirim kadın aldatıyorsa erkek bir şeyleri eksik ve hatalı yapıyordur. Hiç bir kadın kolay kolay bedenini tanımadığı bir erkeğin altına yatırmaz. Vardır bası sorunlar seni bu yola iten. Geçmiş olsun diyelim ikinize de
bazıları hakediyo ama ben kendime yakıştıramıyorum bende sendeki cesaret diyim olsa seve seve yaparım cunku beni hak etmiyo zerresine kadar
00 Yorumla
+1 yılKAFANA TAKMANA GEREK YOK
Herkez hata yapabiliyor aldatabiliyosun bazende benimde aldattığım oldu
Bak bir söz var ''Aldatmak hata değildir; kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez.''30 YorumlaCinsellik konusunda 731 cevap paylaştı. Kendini düzeltebileceğini sanmıyorum..
En iyisi çocuktan ayrıl, seninle gelecek hayalleri kurmasın boşuna..00 YorumlaDüzelmek? Sen sindire sindire aldatıyorsun farkındaysan önce ona karşı dürüst olup bu durumu anlatacaksın o seni bu şekilde kabullenirse gidip tedavini olursun.
00 Yorumlayavrum sorun beyninde değil kalbinin köprü olmasıdır
piskiyatriye gitsen kapıdan kovar imama git der :D00 YorumlaHayatin kanunu bu hic bir zaman hak eden insan hak edeni kazanmaz.. kim daha cok seviyorsa o aldatiliyor.. sadece sevgilinden ayril hic olmazsa aldatdigini ogrenib kahr olukdan sonra cocuk ayrilmazsiniz..
10 YorumlaSevgiline uzuldum ben, ona yazik! Senin gibilerini hic ama hic anlamiyorum, seni seviyorsa sorun ne anlamadim, en önemli olan bu seni sevmesi.. bence ondan ayril, seni hak etmiyor.. kusurada bakma!
17 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum zaten beni hak etmiyor ama bende de ayrılmıyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir
Soran+1 yılEvet zor
karakter meselesi psikolojik bir olay değil bu yazık sana gerçkten inş biran önce doğru yolu bulursun
00 Yorumla
+1 yılPsikolog falan yalan geç onu. Öncelikle ondan ayrıl. Öyle bir insanı hak etmiyorsun. sonra ne yaparsan yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelevde çalışan kadınlar bile senden daha gururlu ve haysiyetli, En azından yaptıkları işe saygı duyup ücretsiz yatmıyorlar.
70 Yorumla
+1 yılbence sağ baş parmağını kesip sevgiline hediye et belki seni affeder.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kızım çocuğun gururuyla oynama millet adam arıyo sen erkek arıyosun yazık bari çocuğa engel olma
10 YorumlaKizzm kafayimi yedin hem ne yapim dion hemde ayrildim mutlumsn dion biz seni vicdanina birakioz hrrseyden once allahtan kork
05 Yorumla
Soran+1 yılGüncelleme tarihine bak bide yorumlara bak ondan sonra konuş
Soran+1 yılVar yazma.
Soran+1 yılOl diyen yok zaten muhattap olmak istemiyorsan neden cevap veriyorsun
Hahaha Güncelleme süper ya :) Şu kızların kendi aralarındaki diyaloglar harika :) Güncellemeyi okuyunca kızların yapmış oldugu yorumları tahmin edebiliyorum :))
10 YorumlaSana biraz yogurt eklense 7 mahalleye cacik olursun...
00 YorumlaBugun ikinci söyleyisim
Ama büyük bir zevkle söylüyorum :))
Bitch!!30 Yorumla
+1 yılBirde kizlar cevap vermesin yazmissin :) Madalya takilmasini bekleyerek sordun soruyu ozaman :) sana pskolog falan bile ise yaramaz umutsuz vaka :)
10 Yorumla
+1 yılayrıldığınıza sevindim, umarım bir dahakine gerçekten sevdiğin biriyle çıkarsın ve tekrar böyle bir hata yapmazsın.
00 YorumlaAldatmak psikologla düzelcek bir sorun değil psikolog karakterini yönlendirebilir ama karaktersiz birine karakter oluşturamaz
20 YorumlaBu durum seni rahatsız ediyor ise en doğru yöntem profesyonel yardım olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet rahatsız ediyor
İcinde varsa yapcak bise yok yani ben bile burdan sinirlendim
21 Yorumla
Soran+1 yılIyi ki sinirlendin
+1 yılonunla sevişmeyi deneyebilirsin eğer seviştiğin halde yine aldatıyosan benimle sevişebilrsin...(nede olsa aldatıyosun koymaz)
00 Yorumlaayril ozaman guzelim cocugun sucu ne sana yapsalar aynini?
15 Yorumla
Soran+1 yılO da beni aldattı zamanın da ama yine de hak etmiyor beni seviyor
Soran+1 yılEvet
+1 yılYa geç bu ayakları neyine engel olamıyosun yaptığın kasarlık bide kızlar cevap vermesin demiş sanamı sorucaz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş doğru söylemiş.'' Aldatmak hata değildir, kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez''
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hata mı dedim
Cevap sahibi+1 yılBen uygun olanını söyledim. Ne diyelim istiyosun yollu mu
Soran+1 yılKafana göre takılırsın
+1 yılbence arkdaş ortamını degiştir... arkdaşlarınla l*n yapma sadece sevgilinele yap.. bide sadece sevgilinle seviştigini düşün ve omla yap... bence seni çevren böyle yapıyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke aldatan insanlara toplu katliam yapabilseydik.
20 Yorumlabirine git ver sonra ortada kalınca anlarsın...
ancak böyle düzelirsin.. bunu en iyi cevap seç00 Yorumla
+1 yılÇünkü Karakter kişilik ahlak yoksunu bir insansın
ayrıca bu aldatmak değil ki :) görende sanki siz evlisiniz aranızda nikah ahdi var sanacak... adı üstünde sevgili gelip geçici ortam gizli saklı olan işler00 Yorumla
+1 yılNe sevmesi ya o da bunu çıt çıtliyodur ondan ayrilmiyodur. bulmus yagli kapiyi ayrilirmi
10 Yorumla
+1 yılBeni çok seviyor demişsin.
Demekki sen sevmiyorsun.
Boşuna oyalama madem.00 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar