İlk ilişkimde partnerim ereksiyon problemi yaşadı kötü hissediyorum?

Günlerde aklıma takılan konu fake diyenler ve saçmalayacaklar yazmasın lütfen, DÜRÜST OLUN. İlk ilişkimdi, bir şey hissettiğim birisi değildi o gece alkol aldık ben çok içmedim o baya içti. İçerken bi önsevişme oldu 6 7 saat bu şekide baya yakınlaştık sonra eve döndük yatakta tahmin edersiniz ne oldu :( kalkmadı resmen aleti kendimi de çok kötü hissettim hem ilkimdi hem kendimi yetersiz hissettim Hemde çekici olmadığımı, oysa şuana kadar bütün benim için yanıp tutuşan erkekleri reddetmiştim. Her şeyi denedik kalkması için olmadı.. Bikaç defa içime girebildi çok az sonra boşaltıldı zaten. Şimdi soruyorum ereksiyon problemi benimle mi alakalıydı, yani ben mi etkileyendesin yoksa onunla alakalı mı. Daha önce erkek arkadaşlarım oldu daha dokunmadan bana şok tahrik olduklarını arada sertleştiklerini söylüyorlardı. Erkekler özellikle ne yorum yapacak merak ediyorum en iyi siz bilirsiniz :( bayanladda deneyim yorumu istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar çağırıp duruyor gidersem yine aynı şeyler olur mı ve artık hep nu niyetle mi bakacak, yanına çağıracak beni ne yapacağım
İlk ilişkimde partnerim ereksiyon problemi yaşadı kötü hissediyorum?