+1 yılO kadar uzun saat sevişsem muhtemelen kazık gibi olup, rahat bırakmaz insan. Neyse o alkol etkisindendir muhtemelen ve sen boş yere kendinden eksiklik duyma
010 Yorumla
Soran+1 yılAllahım çok içim rahatladı inşallah öylede. Kendimi sorguluyorum kaç gündür
- +1 yıl
Saçmalama senin öyle bir durumun yok. O kadar alkol almış olması hata. Zaten fazla alkollü olunca da bu şekilde ereksiyon problemi yaşaması çok doğal
Soran+1 yılPeki o da kötü hissetmiş midir onada kötü hissettirmek istemiyorum aslında. Bide tekrar yapmak istedi çekiniyorum artık tekrar aynı şey olur diye
- +1 yıl
Kendinden eksiklik duymuştur herhalde ya. Erkenden boşalmış ereksiyon problemi yaşamış falan. Sen istiyor musun önemli olan bu onun ne düşündüğü önemli değil
Soran+1 yılBen daha duygusal bakıyorum aslında biliyorsunuz kadınlar daha duygusal. Kibarlığını Kişiliğini beğenmiştim güzel vakit geçirince de böyle bir gece oldu. Yani güzel bir gece geçireceğimi bilsem giderim. Tekrar aynı şeyler olur diye korkuyorum anca
- +1 yıl
Alkol almasın o zaman. Bir de öyle bak, eğer ki problem varsa hala uzak durursun ya da baktın güzel vakit geçmiyor birliktelik vs olmadan yanından uzaklaşır bir daha muhatap olmazsın. Senden değerli değil
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- +1 yıl
O yüzden kendi değerini bil
Soran+1 yılŞimdi böyle bir olay yaşamam nadir olur değil mi alkol alınmadan böyle olsaydı
- +1 yıl
Çok alkol zarar verir. Bünyeden bünyeye de fark eder
En İyi Cevaplar
+1 yılSen kendinde sorun arama. Bu ereksiyon sorunu onun sorunu. Alkol etkiler ama. bu kadarda değil. Bence ilişkini gozden geçir Bu kisi ile bir ömür gecer mi diye sor kendine
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılSeninle ilgili değil. Alkol içtiği için bilinç bir nebze kapalı olur bu yüzden s*ikine odaklanamamis olabilir bu yüzden kalkmaz. ya da her şey normal olsa bile, yakın zaman da boşalmış olabilir başka biriyle seks ya da mastürbasyon yapıp çokça boşaldıysa yine kalkmamasi normal ama seninle ilgili bir durum değil.
118 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi daha iyi hissediyorum inşallah benimle alakalı değildir kendimi çok yetersiz hissettim
- +1 yıl
Kesinlikle seninle ilgili değil. Ayrıca bu kadar dert etme. Çok özgüvensizsin. Sırada bekleyen onlarca erkek var. Birininki kalkmadı diye küsülür mü? Ne s*ikler kalkacak sana merak etme.
Soran+1 yılÇünkü ilk ilişkindir ve çok arzuladığını düşündüm beni o kadar saat geçirince. Bide tekrar çağırdı yani yine aynı niyetle ben bahane bulup kaçtım. Tekrar aynı olur diye korktum.(
- +1 yıl
Korkmana gerek yok aslında o telafi etmek için çağırmış. Gitsen iyiymiş. Ayrıca kalkmasa ne olur yani. Bu durum senin vücudunun kötü olduğu anlamına gelmez. Belki onun eksikliğidir belki hiç kalkmıyordur iradesiz biridir?
Soran+1 yılSürekli çağırıyor o önemli değilde. Kalkmasa ne olur dünyanın sonu değil de zaten ilk ilişkim, hamle yapamıyorum çekiniyorum farkındayım be onun üstümde aletimi kaldırmaya çalışması çok acınası bir görüntü değil mi
- +1 yıl
Aynen öyle. Ben olsam yanında dudağını öperken demir gibi olur zaten.
Soran+1 yılNerden öyle erkek bulucam ya benim bulduğum erkeğin… 😟
- +1 yıl
Eklesene
Soran+1 yılYok artık o anlamda demedim ya 😂
Soran+1 yılBirkaç şey sorabilir miyim eklesem
- +1 yıl
Bu sefer g*ötten s*iker seni
- +1 yıl
Rahatlarsın
Soran+1 yılYa ne kinin var bana ben sana bir şey demedim ki
- +1 yıl
S*ikilmek istiyorsun ama aynı kişide ısrar ediyorsun. Üstelik vasat bir sevişmeden sonra. Malın tekisin
Soran+1 yılBen öyle bir şey demedim
- +1 yıl
Bak bakalım. Son güncellemene
Soran+1 yılOnu tekrar öne çıksın diye yazdım öylesine
- +1 yıl
Sürekli aynı çocuktan bahsediyorsun. S*ikilmek istiyorsan bir sürü erkek var memlekette. Seni bi görebilseydim keşke. İyi bir yorum yapardım da, neyse
+1 yılÇok içtiği ve yorgun düştüğü için olabilir konunun seninle alakası yok ereksiyorun problemi de olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatladı
- +1 yıl
Daha iyisini bulursun
+1 yılAmin Allah'ım çok kötü bir durum bir erkeğin yaşayacağı en pis durumlardır yemek hazır kaşık yok düşünsene of
00 Yorumla
+1 yılalkolün etkisiyle de olabilir partnerinde sıkıntı da olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkol libidosu arttırıyor ereksiyon problemi yaşatıyorsa erkekler niye alkol almak istiyor
- +1 yıl
her erkek de aynı etki olmayabilir ben alkollü iken asla boşalamıyorum ama aşırı zevk alıyorum
suç ne sende ne onda. alkolü çok alırsan kalkmaz. en basit kuraldır bu
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir
Adam sorun mu başkasına bakacaksın para için mi olmuştun beraber
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla para için değil o ana kapılmıştım beni çok istediğini düşünmüştüm ta ki yatakta kalkmayana kadar :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki dokunsa kalkardı be vay belkş heyecanlanmıştır çok ondandır
08 Yorumla
Soran+1 yıl6 7 saattir İnan ayaktaydık ve sürekli sürtünme öpüşme oldu fakat ben böyle şeylerin daha çok gaza getireceğini düşünmüştüm ilişki esnası için. Yanlış mı biliyorum
Soran+1 yılHiç ıslaklık yoktu pantolonda evde ben çıkarttım hatta
Soran+1 yılKesinlikle heyecanlı değildi. Ayy çok moralim bozuldu ya 😔
Soran+1 yılÇok şey yazmak istedim yazamadım 😞 kelimeler tükendi
+1 yılbelki de gaydir seni arkadaş olarak seviyordur sarhoş olunca kafa gitmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni s2kmek istiyorum diyen birisi nasıl gay olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılAlkolün verdiği yetkiden kaynaklanmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkol her erkekte böyle bi etki mi yapıyor yakar ben libidoyu arttırdığını sanıyordum
- +1 yıl
Her insanda aynı etkileri yaratmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha dün yasadim bunu😔
08 Yorumla
Soran+1 yılAllahım berbat berbat o an gülmüştüm sinirlerim bozuldu düşününce moralim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılBen alkolde almam ama dun gece bu olayi yasadim ve moralim cok bozuk
Soran+1 yılBenimde hem ben daha kötüyüm çümlü ilk ilişkimd
Cevap sahibi+1 yılDogru sende haklisin hatta partnerim bana sitem etti belliki istemiyorsun beni diye ama oyle bisey yoktu sertlesmede sorun yasadim
Soran+1 yılSitem etmekte kötü ben partnerime de üzüldüm erkeklerin bu durumlarda daha hassas olduğunu bildiğimden bişey demedim
Cevap sahibi+1 yılEvet cok kotu bir durum ve daha once hic yasamamistim. Senin partnerin kac yasinda ve daha sonra konustunuzmu bi yorum yaptimi bununla ilgili?
Soran+1 yıl24 yaşında yorum yapmadı sadece tekrar yapalım dedi
Cevap sahibi+1 yılBende o yaslarda hic olmazdi oyle bisey. Benimki yastandir diye dusunmustum
Alkoldendir
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşına oral yapmadınmı
08 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ilk oralle başladım hatta kalkmayınca devam ettim
Soran+1 yılYine kalkmadı sonuçta :(
- +1 yıl
Çokmu az yaladın
Soran+1 yılYaladım valla sonu gelmedi
- +1 yıl
İlk defamı yaladın nasıldı
Soran+1 yılKardeş sanırım sende yalamak istiyorsun bi alet ama yanlış kişiye yazıyorsun!
- +1 yıl
Ben erkeğim ilkim dedin ya ondan sordum hem ben kızla erkeğin birbirine oral yapmalarından yanayım
- +1 yıl
Noldu
Bu baya koyar
04 Yorumla
Soran+1 yılKoydu zaten. İlk defa birisine güvendim, kendimi teslim ettim. Çok kibardı aslında fakat gerçekten bi deneyim yaşatmayı tercih ederdim kibarlıktansa
Soran+1 yılOlabilir beni aydınlatacaksan bu konuda :(
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar