Ama durduramıyorum kendimi
sizce ilişkimize zarar verir mi?
Ama durduramıyorum kendimi
sizce ilişkimize zarar verir mi?
Ya sevgilin şükretsin ki cinsellik yaşayabiliyor. Ben kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve koca penisli olmadığımdan dolayı hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek; cinsellik yaşayamayacağım. Hayatınızın tadını çıkarın; kendinizi asla kısıtlamayın.
Saçmalama patron.. Ne alakası var koca penisle :D Aslan gibide seversin sevilirsin zevk verirsin.. Önemi yok şu penis boyunun anlayın artık.
Reis hep kızların bu tarz konular hakkında neler düşündüğünü görünce öyle triplere giriyorum ne bileyim 😅
Ya yok onlar sizin takıntınozla dalga geçiyor.. Kadın vajinasına 17 cm ve 13 cm lik 13 cm çevresi olan iki tüp yerleştirmişler sırayla ve kadın hangisinin 17 cm olduğunu anlayamamış. 🤣 18 sonrasında zaten küt bir ağrı hissedip cinsellikten soğuyorlar.. 11 cm nin üzerindeyse dert etme zevk almaya bak ve zevk vermeye😁
Hatta sana yazmışken bir kaç bilgi aktarayım 🤣 Kadınlar senin penisinin kaç santim olduğu veya bir gecede kaç posta boşaldığınla ilgilenmez. Onları kim orgazm edebiliyorsa ondan hoşlanırlar.. Peki onları orgazm etmek için ne gerekiyor? Cevap ön sevişme🤣 Ön sevişme mesajlaşma ile başlar. Ona onu ne kadar istediğinle ilgili mesajlar atıp fantezi dünyasını keşfetmelisin. Dudakları boynu bacaklarına dokunmak istediğini söyleyerek başlayabilirsin 🤣 Onu çok istediğini ve hep aklına onun geldiğini de ekle🤣Bir an önce karşılaşmak ve onu öpmek istediğini de.. sonra buluşmanızda temiz ol.. ellerin dişlerin vücudun temiz olsun.. etkili bir parfüm kullan ama abartma.. hemen atlama önce göğsüne yatmasına izin ver ve saçları ile oyna.. sonra dudaklarına yönel.. gerisi zaten kendiliğinden gelir🤣 Boşalmaya çalışma.. Üst üste kaç defa boşaldığının önemi yok.. onun zevk bölgelerine dokun.. inlemeye bailamadan iliikiye girme.. ilişkiyi o prgazm olana kadar sürdür.. Al sana kazanova 🤣🤣
Aahah sağ olasın.
Cevap
28Cevap
Sanırım Partnerin Sana Yetmiyor Seksinizi Biraz Daha Uzun Tutun Vede Yapabildiğiniz Tüm Fantezilerinizi Gerçekleştirin Eğer Seviyorsan Sevgilinle Devam Et Derim Bence👍😉
belli bir vaktiniz olsun 2 günde bir sabahları yapın çünkü sabah kadınlar ateş gibi erkeklerde taş gibi olur
hayir o istemiyosa kendin yap gec ne diye birine bagliyosun kendini
Iliskine değilde sevgilinin alete zarar verir 🤣
Birsey olmaz sevgilin sana yetmiyor sanırım
Zarar vermemeli diye düşünüyorum. Sevgiline karşı arzulu olmak güzel bir şey.
hay o sevgilinin kafasını bize denk gelmez sen gibisi :D
sana abartma diyeceğine kendisi çıtasını yükseltsin.
Bu erkekler gerçekten değişik ülen istekli kız bulmuşsun başının üstünde taşı neden şikayet ediyosun
Sevgilim yok ama bende sürekli istekliyim nolmus yani
Aranızdaki istek uyumlu değilse evet
Gençlikte böyle oluyor. Ah gençlik
Aynı sorunu bizde yaşamıştık sevglimle sonra bir aktivite sayesinde çözdük tavsiye edebilirim
Vitaminsiz e yol ver
sana senin gibi lazım
Benimle isteğini azaltabilirsin
Acısa da öldürmez, cehenneme döndürmez yavrum
Devran döndü maalesef isteksiz sevgilin
yetmiyorsa başkasına geç:D
Çok doğru konuştun
Neden versin ki? Gayet istenilen bi durum
İkinizin Burcu nedirrr
+1
@Porshemilao ben kova o balık
Bende kova ilerleyen zamanlarda ne olacak tahmin ediyorum☺️