24 temmuzda düğünüm oldu. Kocam ile ilk gece birlikte olduk. Fakat çok canım acıdı ve 2 gün kanama oldu. şu an vajinamda hafif yırtık var ve tahriş olmuş durumda. Hala üstüne oturamıyorum. Eşim 1 hafta sonra iyileşmiştir mantığına 2. yi isteyecektir. Eşimi oyalama konularında yardımınıza ihtiyacım var. Çünkü ben aynı şekilde tekrar acır ve aynı olur diye çok korkuyorum. Kendimi hazır hissettiğimde olsun istiyorum. Nasıl oyalayabilirim? Ve bu ağrı normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıleşinin ya da eşim dediğin insan müsfettesinin seni anlamaması ve bunu farketmeyip istiyor olması mı daha çirkin yoksa eşim isteyecektir mantığıyla senin sadece seks istediğinde sen bundan zevk almaksızın kendi boşalmasını düşünüp bu zihniyette oluşu mu yoksa senin bunu kabullenip onu oyalamak zorunda olmana mı üzülmeli bilemedim. nereden baksa değersiz nereden baksan bilinçsizlik nereden baksan zor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
naptınız siz doğru yer falan mı? senin arizona kertenkelesi heyecan yapıp abanmıs . bu sekılde olmamalıydı. kural kaidesi var bu işin .
yırtık oldugunu dusunmuyorum ama , sen yıne bir jinekolağa gitsene? darsa ondandır.
bide senin arizona kertenkelesine söyle oyle pat dıye sokulmaz , dikiş dikmek için bile iğneden ipliği gecirmek için islatıp yalıyoruz.
emiklesin dillesin sulandırsın nazikce yapsın bu işi.
iyi eğlenceler.
00 Yorumla
Yahu bu adam seni hiç mi umursamadı. Bu nasıl bir sorumsuzluk. Aklım almıyor cidden. Oyalamak nedir hem. Bunu onunla açıkça konuşmalısın. Sana karşı anlayışlı ve sabırlı olmalı. Seks yapmadı diye kimse ölmüyor. Biraz mantık.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bir doktora danışman daha doğru olabilir ama genetikal bölge girişi küçükse eğer ondan da tahriş olur yani En doğrusu bir doktora danışman ve eşinle bunu konuşman doktora beraber gitmeniz ya da böylece doktor size daha doğru bir yol önerir
10 Yorumla
+1 yılİlk kez duyuyorum böyle bişey kız sanki doğum yaptın yırtıldı 🤣🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılKız öyle deme valla üstüne oturamıyorum 😂
- +1 yıl
Doğrudur seninki biraz ökuzmus bilememiş bnce ondan
- +1 yıl
Hiç normal degil bu... çok anlayissiz bbiri... acikca soyle.. hastayim de
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar istese de anlayış göstermesi gerektiğini söyleyin. Tıbbi ölçüde bir sorun olabilir sizde ve eğer geçmiyorsa tedavi olmanız gerekebilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öncelikle senin hazır olman gerekiyor. Sulanmadan girerse yine canın yanar. Oral yapsın sonra ilişkiye girin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılburun deligine girmedi demi eminsin dogru yaptiginiza
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu dile getirmelisin bence.. iyilesince diye.. dar mi girişi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef çok dar o yüzden girerken çok zorlandı 20 dk uğraştı belki de o yüzden bu karar tahriş oldu
+1 yılön sevişmeyi uzun tutun yeterince ıslanmaya özen göster
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeyi zaten uzun tutmuştuk ama ben çok gergindim. Kendimi kasmış olabilirim
- +1 yıl
kendini kasma gevşe emin ol ikincisi daha iyi olucak ve zevk alıcaksın
+1 yılDirekt söyle niye oyaliyorsun dag ayisi degilse anlayacaktirr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kendini cokmu kastın? ve bide ıslanma felan olmadımı ön sevşme felan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin durmuş dayanmış 1 hafta iyileşene dek mi dayanmıcak anlayışı kıt mı biraz insan naif olur kibar olur. Sizde çekinmeyin söyleyin böyle böyle diye..
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle acı duyduğun için odaklanamadığını. Öküz değilse anlar herhalde.
00 Yorumla
+1 yılSöyle o anguta önce yalayın birbirinizi senin şeftali sulanınca soksun yoksa acır zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. doktora git bi akıl al dikiş atıldı vs de bulrusun elbet bişeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O zamana kadar toparlar zaten o da biliyodur ne durumda olduğunu fazla üstüne gelmez bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım acıyor iyileştikten sonra yapalım de neden yalan söyleme ihtiyacı hissediyorsun
10 Yorumla1 hafta sonra geçiyor korkulacak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılNasil yapti oyle yaa parcalamis 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de anlamadım😂
- +1 yıl
Sert yapti sanirimmm oturamadigina gore iyi dayanmissun 😂
Bilmem hiç mikilmedim daha önce
00 YorumlaBurada yazdığın gibi kocana anlat
00 Yorumla
+1 yılbunu ona soyle ayrica alisirsin bir ssy olmZ
00 YorumlaÇok sıkmışsın kendini
01 Yorumla
+1 yılBir jinekoloğa gitmen gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaska kadına götür 😅😅😅
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hayır
Cevap sahibi+1 yılOzaman katlanacaksın 2 saat sende 😀😀
Soran+1 yıl😔
Cevap sahibi+1 yılBosa üzülme katlanacaksın canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bunu en azına indirmenin yolu var
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılGizli sormuşsun knk
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl2 satıra sığacak bi şey değil knk neyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet normal ama neden ıslanmadan soktu
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende bunla ilgili bilgi alıyorum sanada tavsiye ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılİyileşir sorun olmaz
00 Yorumla Regl oldum dersiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı denenebilir
Soran+1 yıl😂😂😂
Başım ağrıyor de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokmu kanadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı