Bu ister partner, ister sevgili olsun. Oyle zek aliyormus numaralarina, orgazm taklitlerine girmedim bugune kadar. Boyle bir oyunculuk yetenegimde yok. Komik durur yani bende.
Ve mimiklerini cok kullanan biriyim, bir seyden memnun olup olmadigim yuzumde tablo gibi durur. Beni biraz tanıyan mevcut durumumu yüzümden anlar. Anlamiyorsa bile yasadigim iliskilerde zevk almiyorsam geri cekilip bırakalım, zevk almıyorum dedigim cok oluyor.
Ya da orgazm olmadıysam soran olursa olmadim diyorum ya da bitis noktasini yaşamamis olmanin verdigi huzursuzluk oluyor. Bunu da belli ediyorum karsi tarafa.
Bunu yani beni anlayıp benim icin bir seyler yapmaya çalışan, orgazma ulaştırmaya çalışana lafim yok. Ama bunu onemsemeyen biriyse sevgilimde olsa yanimda yeri yok, ayrılırım, ayrildim da.
Bir kız arkadasla konusurken sen evlendiginde de boyle yaparsan kisa surede ya boşanirsin ya aldatılırsin biraz acimasizsin bence dedi. Boyle karaktersizlik yapacaksa kapi orada defolsun gitsin. Ne yani rol mu yapayim diger kadinlar gibi? Erkegin sirf egosu incinmesin, uzulmesin, beni birakmasin diye.
Zevk almiyorsam almıyorum. Bu erkegin beceriksizligi de olabilir, benim olaya dahil olamayisim da olabilir, donemsel bir isteksizlikte olabilir, ten uyumsuzlugu da olabilir.
Her kisiyle ya da her seks mukemmel gececek diye bir sey yok. Mukemmeldi diye yalana ne gerek var. Orgazm olamiyorsam da bunu da durustlukle belli etme taraftarıyım.
O an hoslanmadigim seyler oluyorsa, kendimi rahatsiz hissediyorsam erkek işini görsün diye o işkenceye neden maruz kalayim? Bu kendime saygisizlik en başta.
Karsi tarafta eksiklerini gorsun bir sekilde. Gostermezsem hep öyle gitmez mi ve bu benim her iliskimin husranla sonuclanmasi demek degil mi? Ne ben kendimi kandirayim ne karşı tarafı.
Karsi tarafa sen tuh k*kasin, yatakta berbatsin demiyorum elbette. Mevcut durumumu söylüyorum orgazm olamadim ya da zevk alamiyorum devam etmek istemiyorum diye.
Devam etmek istemiyorumun sebebi sadece zevk alamamak olmuyor bazen. Hoslanmadigim beni rahatsiz eden hareketler/hal tavırlar, bencillik , rahatsiz eden koku, kisisel temizligin eksik olmasi (koku, kil tüy vs) bircok sebebi oluyor o an.
Dedigim gibi karsi tarafin işi bitsin diye beklemek, bozuntuya vermeyeyim diye cabalamak daha yorucu ve eziyet bence. Ben bunlari yapabilen bir insan degilim.
Kocam olsa ona da ayni şekil davranırım. Kimse mukemmel degil olmak zorunda da degil, eleştiriye acik olmak ve bu elestirilere tavir almak yerine yapici bir elestiri kabul edip yola devam etmek gerek.
Benden bekledigi aslansin, cok iyiydin, harikaydın, zevk aldim, orgazm oldum tarzi seyleri surekli soyleyemem ki. Ha gercekten iyidir, kendisinden fazlaca zevk almışımdır bu laflari, övgüleri hakediyordur orasi ayri. Hakedene hakkini vermek lazim.
Ama diğer turlusunu kendime saygisizlik ve kandirmaca olarak görüyorum. Acımasız oldugumu da dusunmuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer