Cinsel Yaşam Böyle göğüsler nasıl sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Resim mağaza sitesinden alıntıdır. Sizce mankenin fiziği ve göğüs nasıl duruyor? Mankenin ölçüsü 75B. Böyle göğüsler nasıl sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Buna sadece kucuk diyebilirim, guzel veya guzel degil diyemem , bazi gogusler kucuk olsada guzel oluyor fakat bu kapali oldugu icin gorunmuyor dolayisiyla , sadece kucuk gorunuyor diyebilirim. Ciplak memeyi vucuda uyumlu olup olmadigi anlasilir 0 0 Yorumla
ermanesen Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Resimdeki gayet yeterli. Büyük isteyen erkekler ileridede sarktı diye şikayet ediyorlar ne istediğini bilmiyor molozlar. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ortası çok boş ya. Tabii ki onun da kendine göre güzel bir yanı vardır. Ama bence ortası hafiften de olsa birbirine değmeli.. 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 75a/b ok. Ben küçük severim. Büyük itici gelir 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Manken dedin konu kapandı idealinde ideali en güzelinden 🤩 0 0 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Küçük duruyor ama herkesin ki büyük olcak diye bisey yok 0 1 Yorumla ualtny +1 yıl Helall be Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Manken güzel olduğu için yüzden göğüs kötü dahi olsa güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siz kizlar neden bu kadar cok takintilisiniz bu gogus ozel bolge konusunda… 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler takıntılı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu soran kim peki, faruh abi mi… Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüslere önem vermem. Küçük köşkte yaşamayı severim. Görseldekiler fena değilmiş. 0 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bu niye bu kadar minnak 1 1 Yorumla nedenlazım +1 yıl Küçük mü bu ya 😐 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Çok güzel mankenlerin sen ya, ne o güzellik 0 0 Yorumla
AşkDoktoruyum1 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 87% +1 yıl Bence Harika Karnını içeri Çekmiş 0 0 Yorumla
Ezgi3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Ben ortada göğüs göremedim 0 1 Yorumla nedenlazım +1 yıl Küçük mü bu ya 😐 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Takıntılı olmadığım konu ve katogeriler arasında 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel ve yeterli.👍👍😊 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. göğüsler güzel sevdiğim kızda benim için güzel 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. İdeal 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Orta 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. şirinler 0 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. İyi ne tatlı 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ufak ama yeterli. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. çok küçük. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel, severim 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kucuk 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Tahrik edici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Buna sadece kucuk diyebilirim, guzel veya guzel degil diyemem , bazi gogusler kucuk olsada guzel oluyor fakat bu kapali oldugu icin gorunmuyor dolayisiyla , sadece kucuk gorunuyor diyebilirim. Ciplak memeyi vucuda uyumlu olup olmadigi anlasilir
Resimdeki gayet yeterli. Büyük isteyen erkekler ileridede sarktı diye şikayet ediyorlar ne istediğini bilmiyor molozlar.
Ortası çok boş ya. Tabii ki onun da kendine göre güzel bir yanı vardır. Ama bence ortası hafiften de olsa birbirine değmeli..
75a/b ok. Ben küçük severim. Büyük itici gelir
Manken dedin konu kapandı idealinde ideali en güzelinden 🤩
Küçük duruyor ama herkesin ki büyük olcak diye bisey yok
Helall be
Manken güzel olduğu için yüzden göğüs kötü dahi olsa güzel
Siz kizlar neden bu kadar cok takintilisiniz bu gogus ozel bolge konusunda…
Erkekler takıntılı
Bunu soran kim peki, faruh abi mi…
Göğüslere önem vermem. Küçük köşkte yaşamayı severim. Görseldekiler fena değilmiş.
anneminkide bu kadar bence çok güzel ve seksii
Bece ideal ölçüde vücuda ideal ölçüde. Seninkiler nasıl
bu niye bu kadar minnak
Küçük mü bu ya 😐
Çok güzel mankenlerin sen ya, ne o güzellik
Bana ait değilse bakmam
Bence Harika
Karnını içeri Çekmiş
Ben ortada göğüs göremedim
Küçük mü bu ya 😐
Benim için ilgi çekici değil
Takıntılı olmadığım konu ve katogeriler arasında