Normal sevişirken vs ağlamıyorum ama çok zevk almaya başladığımda ağlıyorum hep elimde değil. Bu neden olur? Ve boşalana kadar da ağlamam devam ediyor. Boşalınca susuyorum. Sadece o çok yükseldiğim andan boşalana kadar olan zaman arası böyle oluyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıçta kendini kasıyor olabilirsin belki aldığın zevk karşısında bu kasılmalar akabinde tüm sinir hücrelerinin aniden yumuşamasına bağlı olarak ağlama hissi oluşuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı, evet oladabilir
En İyi Cevaplar
Bu gayet normal bir durumdur. Vücudunuzun verdiği tepki Seks sırasında daha önce yaşamadığınız bir orgazm seviyesine ulaşmak ya da tam tersine beklentinin çok altında bir orgazm yaşamak ağlamanıza neden olabilir. Tüm bu az ya da çok beklentiler sizi gerebilir ve sonucunda ağlama krizine girmeniz oldukça normaldir.
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir iki kadınla beraber olmuştum orgazm olunca ağlamışlardı ilkinde aklım çıkmıştı noluyor kötü bişey mi yaptım söyledim vs diye de ben hep böyleyim demişti yalnız değilsin merak etme 🙂 hakkaten nedeni ne olabilir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede zevk söz konusu olunca olabiliyor ya bazen ben de mesela kendi kendini tatmin ederken çok zevk alınca oluyor
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir an gülesim geldi benim ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Çok nadir bir özellik olsa da bu sizin duygusal tepkime şekliniz. Bu o anı yaşadığınız duygularınızın bir dışavurumu. Böyle bir tepkimeyi tanımayan bilmeyen birisini korkutabilir üzebilir ama bunun bir haz tepkimesi olduğunu bunun size ait bir özellik olduğunu sevgiliniz mutlaka anlayacaktır. Bence çok hoş bir reaksiyon. Kendiniz de bu konuda gurur duyabilirsiniz. Yaşadığınız an a bir anlam kattığının göstergesi bence.
10 YorumlaBen bunu birkaç kadında görmüştüm. Eğer erkeğinize sonradan neden ağladığınızı açıklarsanız sorun olmaz. Aksine hoşuna gider. Ben o zamanlar o kadının neden ağladığını anlamadığım için pişmanlık duygusuyla ağladığını sanıyordum ve kendimi kötü hissediyordum. Zevkten ağlıyormuş ama bana söylemedi. Bu nedenle o ilişkiyi bana zehir etti.
Kadınların bir kısmı zevkten ağlar. Normaldir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çok zevk aldığımı belirtiyorum o esnada
İlginç bir durum, çok duygusal birisin ya da psikolojin bozuk. İlişkiye giren adam üzülür yani sanki tecavüz ediyor gibi hisseder kendini zorla bir şey yapıyor gibi. Bence bir psikolog ile görüş bu durum normal değil. Sinirlerin bozulmuştur belki de o an ya da .
10 Yorumla
+1 yılİlginçmiş, psikolojik olabilir. Ben genelde inlerim en fazla bağırırım yani ağlamak canını yakıyorum diye düşündürebilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet partnerim özür dilerim diyip, duruyordu ilk başta. Sonradan alıştı zevkten dediğimde
Kocan seni nasıl mutlu ediyorsa. Zevkle acıyı karıştırmış resmen combo yapmış.
20 Yorumla
+1 yılBende de oluyor bu normal bir şey sanıyordum ama acıdan değil zevkten bence
31 Yorumla
Soran+1 yılZevkten, hiç acı çekmiyorum ben
Mutluluk göz yaşları onlar 😅
Psikolojik olabilir veya o an sinirlerin bosaliyodur
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum hep sinirlerim boşalıyor rahatlıyorumdur diye
+1 yılBir partnerim ya ya ya ya uffffff yapiyodu seks esnasinda , bu da olabilir zevk aninda bircok duyguyu beraber yasiyorsun tam anlamiyla bir bosalma iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bu Bence Doğal Bir Durum Seks Sırasında Bu Tepkineler Olur Siz Rahat Olun Partnerizede Bu Durumu Anlatın Oda Yanlış Anlamasın 👍😉
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAldığın zevki ifadece edecek çığlık ağlama , dişlerini sıkma , derin nefes alma gibi tepkimelerin olacak zaten. Harikasın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal bi durum ise iyi o zaman
- +1 yıl
Evet çok iyi hemde. Erkeğin başardığı için mutlu oluyordur
+1 yılGayet normal çünkü orgazmik evrede ağlama titreme bağırma gibi dürtüsel tepkiler olur sonuçta boşalma deşarj oluyorsun
00 YorumlaNasıl zevk alıyorsan artık sen öyle yaptıkça sevgilin de gaza gelip iyice hızlanıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılHahahahah lan bu neden bana çok şirin bir özellik gibi geldi hahahahah çok güldüm ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞirin mi bilemicem ama bende halime gülüyorum boşaldıktan sonra 🥹
- +1 yıl
Çok güzel bir şey kimseye itici gelmez
Benim bir kız arkadaşım öyleydi gözünden yaş geliyor bu onun aldığı o anki zevkten oyle oluyor mus bazıları da gülüyor
00 Yorumla
+1 yılVallahi çok tahrik edici bir durum bana daha çok zevk verir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBazıları da itici olur diyor.. Çok göreceli bi durum. Ben sadece neden olduğunu merak ediyorum
- +1 yıl
Belki sinirlerim boşalıyor o anda zevkle boşalırken Bütün her şeyin boşalıyor
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çok zevk alıyorsun ve daha da cok zevk almak istiyorsun o yüzden aglamaklı oluyorsun.. ben öyle görsem cok sert sert yapardım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik olabilir veya iliski sırasında acı çektiğin için ağlıyorsun boşalırcasına rahatladigin için ağlaman duruyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılTravma falan mı yaşadın bilmiyorum ama bunun cevabı sendedir yani bizde değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen başka öyle olanlar var mı diye sormuştum, sistem başlığı değiştirmiş.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHormonal olaylar kendini çok rahatlamış hissediyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılolabilir partnerine bunu söylersen eğer bu durum tahrik edici bile olabilir
00 YorumlaÇok ilginç, gerçekten merak ettim, canlı şahit olmak isterdim 😅😅🤣
00 YorumlaDemekki çok zevk alıyorsun aşırı zevkten ağlıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani iyimi kötümü bilemedim ilk kez böyle bişi duyuyorum partnerin sen aglarken devam etmesi tuhaf yani :)
07 Yorumla
Soran+1 yılDuruyor ne oldu diye, bende devam etmesini söylüyorum ısrarla öyle devam ediyoruz. Ama artık alıştı gibi ağlamama 🫠
Cevap sahibi+1 yılerkegi daha da tahrik te edebilir senin aglaman bunu gözlemledin mi :)
Soran+1 yılAğladığımda bilerek daha çok sevdiğim şeyleri yapıyor. O zaman ağlamam şiddetleniyor bunu bildiği için yapıyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılevet bende mesela partnerimle yaparken biraz sert oldugumda daha hızlı vur diyince bende o anlık tahrik oluyorum mesela zevk aldıgını gördükçe dahada yogunlaşıyorum orgazm oldugunda hersey sırılsıklam :)) tutmayı denedinmi hiç aglamayım diye
Soran+1 yılDenedim ama o zamanda kendimi sıktığım için aldığım zevk düşüyor...
Cevap sahibi+1 yılorgazm olurken aglamanı izlemesi baya keyifli o zaman partnerin için
Cevap sahibi+1 yılevli degilsin sanırım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski sevgilim gözlerimin içine bakarak parmağimi emdiginde ben de aglamistim. 😂😂😂 Adamım neye ugradigini şaşirmişti.
21 Yorumla
Soran+1 yılFazla duygusallıktan mı oluyor anlamadım😅
+1 yılİlk kez duydum ya se kendi isteğimle yapmıyorsn yanş aplamayın
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim isteyerek yapmıyorum
- +1 yıl
Çok tuhaf inlemek neysede ağlamak bana itici gelirdi
+1 yılmutluluktan aglamak bu olsa gerek ahshJbsjs
21 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle 🙂
Seni bilmemde partnerin biraz böbürlenme yaşıyor olabilir iç dünyasında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kocana eziyet oluyor desene
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan mutlu oluyor
+1 yılCok guzel bu zevk aldigini gosterir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnlemek falan da olabilirdi ağlamak bilmiyorum bi garip geliyor bana, acaba böyle olan başka kadınlarda var mıdır?
- +1 yıl
Sen agladikca partnerin sert ve istekli olur.30dk boyunca cok guzel
+1 yılYoğun duygu dan olur o
10 Yorumla
+1 yılÇok zevk alıyorsun galiba ondan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence erken için zevkli bi durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir çok takma zevk almana bak
00 Yorumla
+1 yılhayır benim hoşuma giderdi mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinin basarisi tebrikler
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan insanlar var ya. Ne alaka ağlamak
00 Yorumla
+1 yılSenin ayar da böyle demek ki.
00 Yorumla
+1 yılGuzell bence zevk aliyodur oartnerinn 😂
00 Yorumla
+1 yılSen ağladıkça sevgilin coşuyor mu
00 Yorumlabende seni ağlatsam ya ;)
00 Yorumla
+1 yılSen devam et benimki zevkten de devam etsin
00 Yorumla
+1 yılAğlayani İlk defa duydum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. isterik krizi ola bilir sende.
02 Yorumla
Soran+1 yılani sinirlenme, hareket bozuklukları, geçici kişilik değişimi ve günlük hafıza kaybı gibi çeşitli sistemlere ait psikosomatik şikayetlerle belirgin psikonevrotik bozukluk. "Bu yazılanların hiçbirine sahip değilim. Bir şeyi tamamen bilemeden insanları yanlış yönlendirme, yaptığın çok yanlış."
Bence rahatsız eder
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi çok iyi ya benle yapsan fena kudururum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela
+1 yılSende yap anlarsin
44 Yorumla- +1 yıl
Yaparken video çekip atsana
- +1 yıl
Aç yap
+1 yılHic denk gelmedi ama gercekden ilginç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duygu patlaması
12 Yorumla
Soran+1 yılBen acaba rahatladığım için sinirlerim mi boşalıyor diye düşünmüştüm
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Geçmişte yaşanmışlıklar mi var