Cinsel Yaşam Asexsuel insanlar evlenince ne yapıyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Masx ve seks yapmazlar mi Asexsuel insanlar evlenince ne yapıyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. ya bırak parmakları alev alacak , en fazla onlar silkeleşiyorlar. inanmayın bu tarz şehir efsanelerine. doğal seleksiyonun önüne geçemezsin. 0 0 Yorumla
ömer131 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Evlenmiyorum bi asex olarak seks e de ihtiyacim yokki 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Hic istek gelmiyo mu ya da asik olmadinuz mi Yorumla ömer131 +1 yıl Şimdi bizim genel olarak 2 şekilde kafa yapimiz vardir Yorumla ömer131 +1 yıl 1incisi en yaygin olani Yorumla ömer131 +1 yıl Bir başkasına muhtaç olma Yorumla ömer131 +1 yıl Biz hiçbir kadına muhtaç değiliz Yorumla ömer131 +1 yıl Zaten genel olarak bu yaşıma kadar sevgilim arkadaşim felan olmadi kız Yorumla ömer131 +1 yıl Ve bende bu yüzden asex im Yorumla ömer131 +1 yıl Madem onlara benimle arkadaş olmalari için köle olmam lazim kaypak olmam lazim yatım olucak çok zengin olucam demek Yorumla ömer131 +1 yıl O zaman olmam Yorumla ömer131 +1 yıl Bu saatten sonra hiçbi kadina ihtiyacim yok Yorumla Soran +1 yıl Hayir benim de bu yasima kadar sevgilim olmadi istesem olurdu istemedim ama cinsel isteklerim ve ihtiyaclarim cok fazla Yorumla ömer131 +1 yıl 1 kadının peşinden 1000 erkek koşuyo hepsinin kafasına yazık neyini beğeniyolarsa Yorumla ömer131 +1 yıl Bende öyleydim fakat muhtaçlik duygusu insani durduruyo Yorumla ömer131 +1 yıl Bi erkeğe muhtaç olduğunuzu düşünün öylemisiniz sizinle dalga geçen sizi önemsemeyen erkeklerle ihtiyacinizi gidermek istermiydiniz Işte benim olayim bu Yorumla ömer131 +1 yıl Bazen cinsellikten daha baskın duygular vardır Yorumla ömer131 +1 yıl Bazı yaşanmişlar herşeyden soğutur insani Yorumla ömer131 +1 yıl Hatta insanliktan bile Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle insanlar evlenmemeli. Evleniyorsa da kendi gibi biriyle evlenmeli ki kimseye o işkenceyi yaşatmasın. 0 0 Yorumla
Emremacera Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 64% +1 yıl Sanırım yapmıyorlar. Ben asla dayanamıyorum 😊😊 0 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Asex Değilim Seks Yapmayı Seviyorum Vede Asex İle Birisi İle Asla Beraber Olamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne mi yapıyor? tüm hayatımı zehir ediyor..kendi istemiyor diye karşısındakini zerre düşünmeyen.. neyse boş ver 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Esin istekli degil sanirim, bu da ayri bi sabir isi ya zor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek yok gibi. Yani bazen düşünüyorum insan hiç mi istemez. Hep benden ilk adımı bekliyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal bir kadın neden istek duymaz sence? Yorumla Soran +1 yıl Cocuk nedeniyle sebeplerin basında bunu duymustum, bide monotonlasma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk yokken de vardı aynı şeyler. Neyse boş ver. Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl evet mastürbasyon la seks yaparlar 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse evlenmez ki onlarla 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Genede evlenmiyorlar 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl kimse evlenmeiyor bacım net bilgi! 0 0 Yorumla
Unilibirgencadam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Asex ne demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yasamak istemeyen Yorumla Unilibirgencadam +1 yıl Haa anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ya bırak parmakları alev alacak , en fazla onlar silkeleşiyorlar. inanmayın bu tarz şehir efsanelerine. doğal seleksiyonun önüne geçemezsin.
Evlenmiyorum bi asex olarak seks e de ihtiyacim yokki
Hic istek gelmiyo mu ya da asik olmadinuz mi
Şimdi bizim genel olarak 2 şekilde kafa yapimiz vardir
1incisi en yaygin olani
Bir başkasına muhtaç olma
Biz hiçbir kadına muhtaç değiliz
Zaten genel olarak bu yaşıma kadar sevgilim arkadaşim felan olmadi kız
Ve bende bu yüzden asex im
Madem onlara benimle arkadaş olmalari için köle olmam lazim kaypak olmam lazim yatım olucak çok zengin olucam demek
O zaman olmam
Bu saatten sonra hiçbi kadina ihtiyacim yok
Hayir benim de bu yasima kadar sevgilim olmadi istesem olurdu istemedim ama cinsel isteklerim ve ihtiyaclarim cok fazla
1 kadının peşinden 1000 erkek koşuyo hepsinin kafasına yazık neyini beğeniyolarsa
Bende öyleydim fakat muhtaçlik duygusu insani durduruyo
Bi erkeğe muhtaç olduğunuzu düşünün öylemisiniz sizinle dalga geçen sizi önemsemeyen erkeklerle ihtiyacinizi gidermek istermiydiniz
Işte benim olayim bu
Bazen cinsellikten daha baskın duygular vardır
Bazı yaşanmişlar herşeyden soğutur insani
Hatta insanliktan bile
Öyle insanlar evlenmemeli. Evleniyorsa da kendi gibi biriyle evlenmeli ki kimseye o işkenceyi yaşatmasın.
Sanırım yapmıyorlar. Ben asla dayanamıyorum 😊😊
Asex Değilim Seks Yapmayı Seviyorum Vede Asex İle Birisi İle Asla Beraber Olamam
Ne mi yapıyor?
tüm hayatımı zehir ediyor..
kendi istemiyor diye karşısındakini zerre düşünmeyen.. neyse boş ver
Esin istekli degil sanirim, bu da ayri bi sabir isi ya zor yani
İstek yok gibi. Yani bazen düşünüyorum insan hiç mi istemez. Hep benden ilk adımı bekliyor.
Normal bir kadın neden istek duymaz sence?
Cocuk nedeniyle sebeplerin basında bunu duymustum, bide monotonlasma
Çocuk yokken de vardı aynı şeyler. Neyse boş ver.
iğrenç bir evlilik asker arkadaşından farkı yok
evet mastürbasyon la seks yaparlar
Kimse evlenmez ki onlarla
Genede evlenmiyorlar
kimse evlenmeiyor bacım net bilgi!
tavla okey vs
Kafa ütülüyorlar
Evlenmezler çocukları da olmaz
Öyle şeymi olur olum lan 😅
Asex ne demek
Cinsellik yasamak istemeyen
Haa anladım