aseksüel olması sorun mudur sizin için?
hayır evlilik cinsellik demek değildir her şeyiyle kabul ederim <3
evet evlilik temel taşını cinsellikle iyice oturur <3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dönem dönem istemeyebilir ya da libidosu belli bir düzeye kadar düşük olabilir bunu kabul edebilirim sıkıntı etmem ama aseksüel olması demek hiçbir zaman cinsel ilişkiye girememek demek ki şahsen bir ömür boyu cinsellik olmadan yaşamaya büyük konuşmayayim ama istemem yani. Kaldı ki benim bildiğim aseksüellik öyle pat diye ortaya çıkan bir şey değil ve aseksüel olduğunu bildiğim biriyle evlilik düşüneceğimi de pek sanmıyorum. Eğer bunu bana söylemediyse ve evlendikten sonra öğrenirsem falan ayrılık sebebi direkt zaten.
Evlilik yasal sekstir, cinsel kaygısı olmayan insanın evlilik gibi bir saçmalıkla işi olmaz.
Aksi halde gider iyi anlaştığın bir arkadaşınla yaşarsın, ne diye evlenesin ulan..
cidden evlilik sizin için cinsellik mi?
toplumu sormadım bireysel düşünce yapısını sormuştum? yani sen ne düşünüyorsun?
anladım teşekkürler
Aynenn mesela benim evlenme derdim yok evlenmek zorundaa degililjm🤣🤣🤣
Cevap
8Cevap
Direk boşarım net mk eğer boşanmıyorsa döve döve ilişkiye girerim netim bu konuda mk
bu nasıl kafa mk
Kanka nesin sen beya
Aseksüeller evlenmesin lütfen
niye illa cinsellik mi lazım sana? evlilikte sevgi gerekmiyor doğru size
Sadece sevgi olsa herkes herkesi sevebilir.
cinsellikte öyle herkesle yaşanabilir şimdi bir eşin sevgisiyle arkadaşın bir olmuyor ama bir arkadaşın seksiyle bir sevgilinin seksi değişmiyor (tutku aynıysa )
Bence cinsellik daha özel olmalı. Eşle yaşanmalı :)
Aseksüel kadın niye evlensin?
niye evlenmesin?
seks için illa evlilik mi şart? isteyen bekarkende yapabiliyor evliliğe cinsellik olarak bakanlar çok çocukça
seks günün 1 saattini alıyor geriye baya zaman kalıyor ki zamanla doyuma ulaşıyorsun bir yerden sonra haftalara aylara kadar iniyor. insan her anın tadını huzur ve güven duyduğu insanla yaşaması yaşlanması ve ölmesi olarak bakıyorum ben seksiz şuana kadar ölen biri görmedim ama huzur güven sevgi mutluluk bulamayan insanların çok intihar ettiğini gördüm
Ne icin bakiyosun erkekelrin hepsi seks icin evleniyorr cocuk icinn ne saniyosunuz evliligii adam bosar senij seks yapmazssan
O zmnn ev arkadasii bul onla yasa evliligin temeluu ureme ve sekstirrr bunu ogren oyle evlenn evllikk nedirr cocukk yapmaktir ailee krmakk bunun icnee cogunlukla sekss girer seksin olamdgi evlilikk uuzn surmez gunumuzde kimsee tahammul etmez bosar bosunaa evlenme
Adam kapiyaa atar bnden demesii
@Redheart1234 aseksüel olduğu mu nerden çıkardın ki?
eşim aseksüelse niye benimle birlikte? aseksüel ne demek bilmşyorsun bence
Aseksueller cinselliği karşılar sevgiye değil evlilikte sevgililerde olabilir
ama aseksüel olmayan birisi evlilikte ve ilişkide cinsellik ister o yüzden baştan sevgili olmamız hata bence
Libidosuz kadın ve erkekler evlenmesin lütfen...
onlarda sana sordular zaten
Tepkinizi anlamadım ama bu konuda 16 yıldır sıkıntı çekiyorum. Belli yaşanmışlıkları göz önünde tutarak böyle cevap verdim. Sorduğunuz sorudan ve verdiğiniz cevaptan anladığım kadarıyla zaten sizin de evlilikte eşinize çok çektireceğiniz belli gibi. İnşallah kendiniz gibi birisine denk gelirsiniz.
evet büyük sorun olur
Yaratabilir 😞
Hic sorun yaratmaz
Elbette
Yaratmaz.
Bıelıkte asarız bunu
ne gibi?
Konusuruz bı sekılde orta yolunu buluruz
sorun olabilir
aseksüel ne demek
sonra niye aldattı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?