Kızınız belirli bir olgunluğa geldikten sonra size cinsel hayatından bahsedebilir mi? Bahsetmesi, gizlemesinden iyi midir?

Kızınız belirli bir olgunluğa geldikten sonra size cinsel hayatından bahsedebilir mi? Bahsetmesi, gizlemesinden iyi midir?

sormaz ki zaten yaşayacaksa yaşar. reşit olmadan dahi yaşıyorlar zaten nasıl engelleyebilirsin ki? baskı korku yasak daha da sağlıksız şekilde büyümesine sebep olacaktır. bu işin sağlıklı olarak ne şekilde yaşanması gerektiği erken yaşta oturup konuşulmalı öğretilmeli yol gösterilmelidir.
Keşke senin gibi bir babam olsaydı babam çok baskıcıydi ve evden kaçtım reşit olduğum ilk gün
toplumsal bir sıkıntı bu maalesef genel olarak manevi yasaklar ülkesindeyiz ve bu yüzden çok gerideyiz medeni olarak. umarım hayatını yoluna koymuşsundur. aile bir zorunluluk değildir. herkes kendi hayatının sorumluluğunu taşır
Hiç karışmam ama aşıkmis gibi davranarak kızları yataga atanları biliyorum. Bu durumlara karşı uyarırim cinselliğine karışmam. Cinsel açlık insanların eğitimini ve kariyerini çok olumsuz yönde etkiliyor. Neden illa evlenince yaşasın kocası bakir mi olacak hayır. neden evlenmek zorunda bırakayım çocuğumun evlenmesini hiç istemem evlenirse bile 35 yaşında falan evlensin duygularını da hormonları yonetmesin bu kadar basit
Kızım yok ama olsaydı bilmek istemezdim. oğullarım büyüdüklerinde de cinsel yaşamlarını bilmek istemem ya...
Cevap
7Cevap
Senin müsade edip etmemenin önemi yok, eğer isterse yasal olarak da fiziksel olarak da hakkı zaten
O kadar medeni modern geniş serefsizz birisi değilim o.. c.. gu hiç değilim olamaz tabiki de böyle bir şey
Ben daha anne babama sevgilim var diyemiyorum bir de cinsellikten mi bahsedicem ahshshs zaten cinsellik de yaşamadım evlenince düşünüyorum
ne alaka dini yönden günah kardeşim ben yaptırmam eger öyle bir şey yaparsa red ederim
@ELisaEseN beni. Yaptığıma nasıl karar verdin peki
@ELisaEseN yazdiho i bil daha oku bimeni isterim ne anlama geliyor
mastürbasyon yapmasina izin veririm diğer türlüsü olamaz
Sevgilisi olursa tanimak isterim ama cinselliğe olumlu bakmam
Bana soracağını sanmıyorum. Bilmek te istemem açıkçası
İzin istese vermem onun için korkarım tereddüt ederim. Yaşarsa da önüne geçemem bilmek de istemem
Kendi tercihi saygı duyarım
kızımal beraber 4 lü mü yapalım?
Okşasın kendini harici olmaz
Reddederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?