Verir misiniz? Ben kararsız kaldım
Çocuğun Cinsiyete bağlı
Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
izin vermek ne haddime ki? ben reşit olana kadar onu en iyi şekilde yetiştirmekle mesulüm ve sonrasında da ona destek olmakla. annesiyim sonuçta, o benim malım ya da kuklam değil. insanlar bunun ayırdına pek varamıyor kıyamet de bundan kopuyor. o kendi başına bir birey ve belli bir yaşa geldiğinde kendisi için en iyi olan şeyi bilecektir. tabii ki güvende olduğunu bildiğim sürece içinden geldiği gibi hayatını yaşamasına destek olurum
Çocuğum reşitse ve önüne gelenle yatıp kalkacak kadar zekasız değilse, cinsel hayatlarımızı konuşmak zorunda değiliz. Kendi kararı beni ilgilendirmez.
Henüz reşit değilse bu bir suç zaten, mevzu büyür.
Ancak iki çocuk beraber yapınca suç olmuyor diye biliyorum 15-18 yaşlarındaysalar. Yanlış mıyım?
doğru
bilmediğim sürece sorun yok. Yoksa girebilir gözüyle bakmam. Ama yaşı geldiği zamanda bir şey yapamam kendi hayatı. Kızım yapamaz diyenlerinde şimdiden Kaynanası ondan sonra ölsün ve hiç huzur vermesin
Cevap
9Cevap
Sanıyorum bundan 20 yıl sonrasına kadar her şey değişir. O yüzden herkesin kararları da değişir. Muhtemelen izin veririm
Eğer reşitse ve sağlıklı kararlar alabileceğine inanıyorsam sorun etmem.
versek de vermesekde yapan yapacak zaten çok kasmayın
Ben ona doğruyu yanlışı öğretirim, 18 yaşından sonra kendi kararı ve benim öğrettiklerime bağlı istediği kararı verir.
Vermem ama onu yaparken bana sormaz cinsel ilişki yaşayan kim ailesinden izin almış şu zamana kadar.
kendi hayatı kendi yaşantısı. İzin vermem diyenlerin cocukları sanki ilişkiye girmeyecek :D
veririm desteklerim ve yanında olurum..
İzin isteyeceğini mi sanıyorsun 😂
@cevher67 ne vaziyette?
@cevher67 Şeyini açmışken
@cevher67 omgg. Dövdün mü sonra
izin vermesen girmeyecekmi sanki
Yaşi kaç
Kimin
Saçmalamayın be sonra önüne geçemezsin
Greksiz bı soru
Napim
Dewam böyle