Sevgilim sabah sabah onu okşamamı yalamamı vs istiyor. Okşuyorum yalıyorım ama asla oralle boşaltamam ben. Cinsellik yani içime girmişliği olsa yapsın ama ben napabilirim sürekli onu okşayamam ki o zaman sevişsin benle. Yok orama dokun yok şuramı okşa yok şuramı kaşı. Haksız mıyım zaten uyku sersemiyim. Dalıyor gibi olunca da farkediyorum modu düşüyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ya insanlar gerçekten çok garip ben seks yapmak için ağlarken millet eline geçen fırsatı elinin tersiyle itiyo
Ben de ağlıyodum ama tamamen kendısi içn uğraşan seni tam tatmın etmeyen birine denk gelrsen sen de yakınırsın.
Yakınmam ben senin gibi ben her saat onun peşinden ayrilmazdim onu tahrik ederdim ve istediğime ulasirdim ben istediğimi alırım öyle bir kadınım
Adamı zatenntahrik ediyorum süreklı siki dimdik ve süreklı ilgilebip boşaltıyorum ama bana gelince beş dk okşuyor boşaltıyor
Demek tahrik edememissin adamda değil sende sorun var
Sanah sanah bence hatun yalanarak uyandırılmalı misal sen ıyuyosun imdircek killdunu yalanaya baslıcak seni bosaltana kadsr zatsn 5 dk ya salarsın tüm zrvk suyunu
Ben ona yapıyorum oral, ama hayatımda daha ben oral seks yaşamadım çünkü utanıyorum. Utandığım için de bunu söylüyorum alışmadığımı. O da üstelemiyor yani ama tek taraflı ben daha napabilirim ki. Benı okşa diyo okşuyorum o benı okşamıyor. Bırakınca ben bana sarılıp okşuyo haliyle gerildim
İştw uyurken yalıcak sen anlamıcan zTen bosaldıgın an uyanırsın muhtemelen aaa askım naptın sen dersin😂
Sevişirken de bir saat her şekilde sürtünerek oralle vs onu boşaltıyoruz. Beş dk kada ben okşanarak boşaltılıyorum
Olan sana olyo cok cabalıyon ediyon ama sana sıra gelimce 5 dk da bosaltıyor seni bak bide siz biz gibi degilsiniz üst üste bosalabilyosunux baktın 5 dk ya bosaldın tkr tkr bosaltcak seni hunharca 3-4 defadan sonra bırakılabilir
Asla 3-4 defa boşaltmıyor
Bosaltması gerekyo sen zevkten titreyene kadar durmaması gerekyo
Çok haklısın taviz verme
Bırak o senle ilgilensin
Ben çekindiğimm için oral yapılsın istemiyorum kendime ama benı alıştırabilir çekincelerimi aşabilir. Hep ben ona oral yapıyorum. Hayır o zamann bir de ben seni okşarken sen de beni okşa haksız mıyım
Çok haklısın
Onun daha çok senle ilgilenmesi gerekirken tam tersi sen onunla ilgileniyosun bari karşılıklı olsa oda yok
Bence biraz geri adım at
Bırak o senle ilgilensin
Sevişirken de bir saat her şekilde sürtünerek oralle vs onu boşaltıyoruz. Beş dk kada ben okşanarak boşaltılıyorum
İş şte ondan önce vğcudumu yalıyo ediyo ama kendı boşalcağı zaman. Beni boşalmaya hazırlarken değil. Bir de dün orgazm oldum rahatladın mı dedi evet dedim. Boşaldım dedim. Diyoki ne kadar boşaldın. Yanı on kere bana bu muhabbeti açtı diyorum kadınlar szin kadar boşalmıyo tatmin gibi bu. Of ya
😂siz baya baya isteklisiniz nasıl dayaniyosunuz
Valla herkes benı suçlamış adımı düşünen ben okşayan yalayan ben boşaltan eden ben. burada öağdur olan benim. Kadınlar benı gömüyo çünkğ kadınlar kadınların düşmanı. Her kadın en çok kendının iyi olduğunu düşünüyor sanırım yatakta.
Daha çok sana yüklüyorlarsa haksızlık yapıyorlar sana
Bence sevgiline biraz ayar ver
O seni önce isteklendirsin sonra sen ona yap
Komik bir durum 😂 tam birleşme olmadığı için böyle hissediyorsun
Bence sabah en guzeli
Ev tatlı sabahlar sabah seks ile başlar
@Olgun_1_kişi sadece kendı okşanıp yalanmasının derdindeyse o insan?
orada haklısın bak ayıp etmiş bencede
Asil enerji yuklu kamyonun enerji bosaltmasi daha iyi olur ama tek tarafli degil tabikide kendini dusunmuyecek sadece
Kaç yaşındasın sevgilinlemi yaşıyorsun bu arada erkek arkadaşın çok nankörmüş
O sana niye oral yapmıyor.. Tek sen yapiyon
Ben utanıyorum
Saçma. Sen onun zevkini alsan sürekli istersin. Ayrıca zaten seks yapmıyor musunuzv
İçime girmedi sürtünme vs yapıyoruz
Peki birlikte mi yaşıyorsunuz. Ara sıra mi onunla kaliyon..
Ailem tatildd o nedenle bazen bize geliyor
Hmmm Peki sen ona yapınca utaniyo musun. Rahat rahat yaoiyo musun
Utanmıyorum
Ağzına vs izin veriyo musun
@soran
Ben sewerim ama icine girerim oralla olmazz
Kesin su an yatağında tek başına ytoyorsun😀
Sabahları daha zevkli olur.
sen sevgilinle mi yasıyorsun
O kadar haklısın ki ah abazalar ahh
Güzel olur su ya
Bende akşam daha iyi