1 haftadır konuştuğum birisi var, ben onu arkadaş olarak görüyorum bunu kendisine de söyledim. Kendisi benden hoşlanıyormuş sürekli dile getiriyor, çok hoşuma gidiyorsun bayağı lafta şeyler söylüyor. Her an sesimi duymak istiyor felan. Gün içinde konuşurken bir şey yok ama gece konuşurken, ben esniyorum esnemem biterken çıkardığım sesten ve normal ses tonumdan tahrik oluyor, sesi titriyor ahh felan diyor. "Ne oldu, bundan mı etkilendin?" deyince evet, seni çok istiyorum diyor. Konuyu cinselliğe getirmeye çalışıyor hatta ahlamaya başladı "mastürbasyon mu yapıyorsun?" dedim evet, dedi bende "kapatayım rahat bir şekilde yap" dedim. "Yok sen konuş kapatınca yapmam" dedi. Bende "beni kullanma git p*rno izle ne bk yiyorsan ye" dedim. "Bugün yapayım bir daha söz olmayacak, yapsam bile sana belli etmeyeceğim" dedi. Bende sen bilirsin dedim kapatmama izin vermedi telefonu. Bugün gece yine aynısını yaptı, bende ona "geçen gün bana söz verdin, bir daha olmayacak dedin. Eğer bunu devam ettirirsen bir daha seni aramam" diye tehdit ettim. Sustu ve bir şey diyemedi ve soğuk bir şekilde iyi geceler diledim oda bana aynı şekilde.
Bundan sonraki tavırları bana soğuk olursa konuşmayı bitirmeyi düşünüyorum. Sizce beni istemesine rağmen, benden hoşlansaydı ve beni kaybetmekten korksaydı bu konuyu hemen açar mıydı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer