Cinsel Yaşam Sekste sert olma taraftarıyım, bana katılan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben böyle hayvaann gibi sevişince zevk alıyorum anca Sekste sert olma taraftarıyım, bana katılan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seks sertlikle ve küfürlerle süslenmedikçe eksiktir, yarımdır. 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Genelde severim sert olmayı ama bazı anlarda soft dokunuşlar ile kadına zevk vermek de ayrı bir durum 0 0 Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% +1 yıl Bende öyleyim birde böyle alkollü olucam hafif şeyim kırılana kadar abanırım... 0 0 Yorumla
arayyli_joseph Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Bende acitrarak parlayarak yapmalı hersyi vuracaksin kirbaclae gibi ahh canm. cekti 🦍😏 0 0 Yorumla
serioladumerili Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Soft olursa zaten saatler sürüyor. Ben de hard taraftarıyım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir erkeğin kadınına kıyabildiği, acımadığı tek yer yatak olmalıdır. 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kadın dayak mı yedi y. Rak mı anlamamalı 1 0 Yorumla
Umutbilgili Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 68% +1 yıl Evet sert olmak kemikleri kirmak lazim 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sertten ote olmalı 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önce yavaş sonra sert bence 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Önce soft 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Warr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Seks sertlikle ve küfürlerle süslenmedikçe eksiktir, yarımdır.
Genelde severim sert olmayı ama bazı anlarda soft dokunuşlar ile kadına zevk vermek de ayrı bir durum
Bende öyleyim birde böyle alkollü olucam hafif şeyim kırılana kadar abanırım...
Bende acitrarak parlayarak yapmalı hersyi vuracaksin kirbaclae gibi ahh canm. cekti 🦍😏
Soft olursa zaten saatler sürüyor. Ben de hard taraftarıyım
Bir erkeğin kadınına kıyabildiği, acımadığı tek yer yatak olmalıdır.
Kadın dayak mı yedi y. Rak mı anlamamalı
Evet sert olmak kemikleri kirmak lazim
Katilmiyorsak ne olacak😂😂
sertten ote olmalı
Hayır
Aceleye gerek yok 😏
Benim kızım sakkattır.
Olması gereken o zaten
Öteki türlüsü elimde değil, mizacım sert.
Önce yavaş sonra sert bence
hiç kadın görmemiş gibi yapıyorum ben
Önce soft
Soft
Kesinlikle
nerde yaşıyorsun :D
Aynı fikirdeyim
Warr
Bence de keyfi öyle çıkıyor