Bu zamana kadar kimseyle cinsel ilişki, yakınlaşma vs hiçbir şey yaşamadım. Bu tür şeyleri yaşayacaksam eşimle yaşamak istiyorum. Ama en büyük korkum cinsel ilişki. Çok korkuyorum. Tedirginim bu yüzden evlenmekten kaçınıyorum. Bu durumu evlenince aşabilir miyim sizce? Bi de kim böyle korkak biriyle evlenmek ister ki evlense de boşanır zaten bence 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Karşısındaki insanın kesinlikle anlayışlı olmasın lazım, senin bu korkunu aşmana yardımcı olacak biri olmalı.
İlişkiden korkma konusuna gelirsek inan bana kızlar arasında anlatılanlar külliyen yalan. Yok kanıyormuş yok çok acıyormuş yok acısından oturmakta güçlük yaşıyormuşsun vs. hepsi şehir efsanesi.
Kendini rahat bırakırsan sıkmazsan hiç canın yanmaz, korkulacak en son şey. İçin rahat olsun:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk ilişki canını acıtabilir ama bolca kayganlaştırıcı kullanırsan canın acımaz hatta ve hatta çok zevk alırsın ben hata ettim kayganlaştırıcı kullanmadım ilk ilişkide ve canım acıdı kayganlaştırıcı kullanmamama rağmen o acı çok kısa sürüyor ve hemen zevk başlıyor kesinlikle ve kesinlikle bu zevki tatmalısın evlenmeden olmaz diyorsan hemen evlen ve hemen bu hazzı tat asla tahmin edemeyeceğin bi mutluluk ve zevk veriyor aklını yersin nolur biraz daha yapalım diye
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle güzel anlatılamaz di
- +1 yıl
Video izlese daha iyi anlar bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakınlaşma yaşarsanız aşarsınız. Sevgiliniz olduğunda düzelir meraklanmayın. Öpüşme koklaşma sizi rahatlatır sonra oral ve sürtünme deneyin içinize alma korkunuz varsa anal denemeniz de işe yarayabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayisli sabirli ve sana destek olacak bi eşin olursa iste o zaman cook rahat edersin. :)
Senin gibi biri olsa keske benim de evlenecegim insan
00 Yorumla Evlenmeyin, kimseye dert olmayın. Cinsel ilişki evlilikte bile sizin düşüncenizle ıstıraba dönüşür.
00 YorumlaSenin korkun içine girene kadar girdikden sonra korku biter zevk başlar 😎
00 YorumlaMilyonlarca kız aynı şeyi soruyor ama hiç Korkacak bir şey yok yapınca da Bırakamıyor
00 YorumlaEvine kapanıp, karşı cinsten uzak durmalısın yavrum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. öyle düşünme yaa stres yapmamalısın rahat olursan ve yeterince ıslanırsan sıkıntı ollmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sakin ol rahatla şimdi ve düşün o an yaşayacağın zevk eminim panik ve korkunu yenecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almaya anı yaşamaya çalış devamı geliyor
Bir kadeh içki rahatlatır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahat hissedene kadar yapma. Tüm ruhunla hissedene kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutunca iki tarafta rahatlayıp kendini birleşmeye hazır hissediyormuş. Ben de hiç ilişki yaşamadığım için ileride evleneceğim bir kız olursa diye araştırma yapıyorum ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleydim şimdi sevgilim var öyle etkileniyorum kiii bir an önce içime girsin istiyorum şimdiye kadar sadece opustuk. Diyeceğim o ki karşı tarafla o çekim olunca korku korku kalmıyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen isterim çünkü tam hayallerkmdeki gibi bir kızsın yeminle söylüyorum 😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈✔️🙏👌🙃🙃🙃
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hayallerindeki
Cevap sahibi+1 yılAynı senin anlattığın gibi senin gibi yani
Soran+1 yılHayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanışmak isterim doğrusu ne dersin 🙃
+1 yılÇok basit kank filimlerdeki gibi yapacaksın film izle gerisinden korkma
00 YorumlaKızların yorumları efsane 😂
00 Yorumla
+1 yılDrneyimslik kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler sever böyle kızları. Acemilik iyidir sekste.
00 Yorumla
+1 yılİlkten sonra hep sen idticeksin
00 Yorumla
+1 yılAşarsın evlenince nesi var ki cinselliğin korkacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin anlayışlı olursa sorun yasamazsın canım benim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSnal tecrübe kazan ozm sende aş buduru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden korkuyorsunki hersey akisiyls ilerliyor
00 Yorumla
+1 yılRahat ol bro
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılKorkma
00 Yorumla