Sekste argo ve küfürler bağıra çağıra söylendiğinde mi daha tahrik edicidir, kısık ses veya fısıltılarla mı?

Sekste argo ve küfürler bağıra çağıra söylendiğinde mi daha tahrik edicidir, kısık ses veya fısıltılarla mı?

Kısık sesle tahrik edici fantezi sohbetleri yapmak şehvetli olur ama ortamda bi kışkırtma olacaksabağırıp çağırmadanda yapılabilinir.
Beni açıkcası argo ve küfürler tahrik etmez. Böyle bir ilişkinin sonunda mutlaka kendimi kötü hissedebilirim. Bu durumun sonunda partnerimede soğukluk hissedeceğim için bu yüzden çizgilerimi baştan koruyorum.
Tartışılır kavgada edilir. Bağırılıp küfürlerde edilir ama yatak odası bunları yansıttığın yer olmamalı. Tüm ruhunla bağlılığını verdiğin anın büyüsünde kalmalı insan
Kimi vahşi sever kimi sakın. Aslında ikisinin geride farklıdır. Bence o anki ruh haline bağlı. Bazen sert seversin. Bazen duygusal.
Havalar çok sıcak, herkesin ateşi başına mı vurdu 🙃 acep😳🙂
Ben cinsel yaşam fenomeniyim. Sorularımı hergün sorarım. Sıcak havaya soğuk havaya bağlamam.
Bu sabah kimseyi sanal veya reel ortamda bağlamadım. Turan çarpsın bak.
😊 iyi geceler dilerim
Cevap
14Cevap
Belli yerler vardır bazen kısık sesle söylemek çok daha etkili olabilir ama bazen odayı böyle artık titretecek derecede bağırmak lazım.
Argo kelimeler sevmem hiç bir şekilde
Argo kelimeler de seni sevmiyo zaten 🤣
Fısıltılarla
Yerine göre değişiklik gösterebiliyor. Ancak çoğu zaman küfürler çok daha keyifli hale getiriyor seksi.
Sekste argo ve küfürler bağıra çağıra söylendiğinde mi daha tahrik edicidir, kısık ses veya fısıltılarla mı? soru buydu
Yeni uyandım ya tam şey yapamamışım. Kısık sesle küfürün ne anlamı var, bağıra çağıra tabi ki.
Kısık ses, öküz gibi böğürmenin bir alemi yok.
Kişinin Aurasına göre değişir elde olan bir durum deyil
Ben yüksek sesten hoşlanmam , tahrik edice gelmiyor
Erkeğin böğürmesi her durumda rahatsiz edici olacagina göre kısık iyidir. dd
O böğurme bosalirken oluyor :)
Argo veya küfürün benim için tahrik edici bir yanı yok kafasına göre takılabilir içinden nasıl gelirse
bunu bilemem.

Kısık sesle olması ilişkiye daha çok zevk katar.
Nedir o bağıra çağıra hakaret edercesine küfürlü konuşmak seksmi yapıyoruz yoksa küfür yarısına mı görüyoruz
Kısık ses tabi. O esnada bana küfür ederse küser giderim herhalde 😂
Seksin hangi aşamasında ne kadar hızlı ne kadar sert yaptığına göre değişir
Yerine Göre alışık Yerine Göre Hafif Bağırtılı Yerine Göre Kulağına Fısıldayarak
Kısık ve fısıldayarak..
Kadinlar bagirabilir de erkekler kisik olsa daha iyi sanki
Kısık ses ve fısıltı ile daha tahrik edici...
Kısık ses iyidir
Kısık sesle tabi ki
Fısıltı her zaman iyidir daha tahrik edici
Yerine gore ikisi de
Kısık sesle tahrik edici ses tonu ile
Tempoya bağlı olarak sesler alçalır yükselir
Bana çok itici geliyor.
İkisini de denedim bagirmak başka
Bunu bir türlü anlayamıyorum argo küfür nedir 😀
Kısık sesle daha seksi bence
Kısık ses iyidir
Fısıdamanın tadı başka..