Cinsellikle alakalı olarak kendinize koyduğunuz tabularınız düşünceleriniz duyhularınız nelerdir? 👒
Not: sayın rehberin önceki sorumu görselimin nude (sanatsal) olmasından dolayı kaldırdığı için daha usturuplu görsellerle ilerleyeceğim. 😅

Cinsellikle alakalı olarak kendinize koyduğunuz tabularınız düşünceleriniz duyhularınız nelerdir? 👒
Not: sayın rehberin önceki sorumu görselimin nude (sanatsal) olmasından dolayı kaldırdığı için daha usturuplu görsellerle ilerleyeceğim. 😅
Seni çok iyi anlıyorum kraliçem. Sayın rehberimizi kırmamak adına ben de daha usturuplu, üstü kapalı ve light görüş yazmaya gayret edeceğim.
Cinsel tabularım yok demek isterdim ama şimdi öz eleştiri yaptığımda benim de tabularımın olduğunun farkına vardım. Mesela herkesin içerisinde alenen cinsellik konuşamam, ama bire bir özel ortamda hiç sıkıntı yaşamam. Mesela eskiden yetişkin oyuncaklarını koca koca insanların satın alıp kullanmalarını garipserdim, neyse ki şimdi bu tabumu kırdım. Mesela bizim toplumun en büyük tabusu anal seks, bu bizde dini yasaklar nedeniyle olduğunu bildiğim için normal karşılıyor eleştirmiyorum ama partnerler arası uzlaşı ile biraz esnetilebilir diye de bir şerh koyuyorum. Bir de eskiden sadece misyoner ve benzeri birkaç pozisyon dışı pozisyonlar tanıydı toplumumuzda, şimdi internet ve uydu yayınları sayesinde tüm tabuları kırdık her türlü pozisyonu öğrendik ve daha başka ne var diye zevkle araştırıp uygular olduk. Oralı saymıyorum artık, çok az bir kesim dışında oral ilişki se tabı olmaktan çıktı, mesela ben en çok oraldan hoşlanıyor herkese de tavsiye ediyorum. Aman ha temizlik sağlık şart. Lütfen seks öncesi mümkünse birlikte ya da tek tek dula girelim. Keyifli geceler. Bu güzel sorun için kalpten teşekkür ediyorum kızıl saçlı güzel fekekçrm benim. İyi ki varsın canım. 😎🥰👒
Yalnız bir erkek ve bir kadın arasında erkeğin erkek olduğu tüm konumlarda tabum söz konusu değil. Fantezi, açık alanda seks yapmak, yeni fanteziler geliştirmek gibi şeyleri önemsiyorum. Konuşarak güzel yerlere varılabilir ayrıca. Rahat yapıda biriyim, kendimi sıkmayı sevmiyorum, cinsellikte bu konumda benim için.
Tabu değil ama kurallarım ve sınırlarım var.
Cevap
33Cevap
Hayır yok sınırlarım yok zaten sadece belli kırmızı çizgilerim var onlarda benim için kırmızı çizgi yani adı üstünde kesinlikle yasak.
Tabularım ya da aşamadığım duygularım yok. cinsellik konusunda özgürüm
Bdsm gibi sapkınlığı anlamıyorum. Bir türlü de anlamadım. Gerçi pek anlamak da istemem sjajaj
Hiç cinsel ilişki öpuşme el ele tutuşma hatta selamlaşma bir bayanla sohbet etme bile yaşamamış olmam aşamadiğim bi duygu olabilir
Tabularım elbette var, beni de ben yapan bu durumun içindeki cinsel detaylar elbette olacaktır.
Bana bir penetrasyon girişimi olmadığı sürece, mide bulandırıcı şeyler olmadığı sürece sorun yok benim için
Şavaşa girerdek kazanmanın bir yolunu illaki buluruz bu duygular bile olsa
Aşamadığımız tabuları aştığımız zaman asıl heyecan başlar
Ben koymamaya calisiyorum da partner engeline takiliyorum cogu zaman
Evet var seks te taboo olmamalı iki tarafta istiyorsa olabilir kim olursa olsun
Sevdiğim kadını paylaşmam, anal yapmam, aşırı sert olmam
Sekste sınırlarım yoktur gidilecek en uç noktaya kadar giderim
Cinsellikle alakam yok benim için cinsellik olmasada olur
tabular kurallar çiğnendikçe zevk verir, hele ki öğretilmiş doğrular ise meraktan yanlışı yapmak istemişimdir..
Çok bir tabum yok. Yatakta sınırları pek sevmem.
Ters ilişkiye girmekten çok korkuyorum. Sanki dünya başıma yıkılacak gibi hissediyorum çok uyanç verici geliyor bana
hiç denemedim Cinselliği denedikten sonra buraya gelebilirim galiba Cevap için
BDSM CUCKOLD gibi iğrenç fanteziler ilişkiler bana göre değil
Tabusuz olur mu
Sınırlarım her zaman vardır.
tabularım yok olmamalı da zaten.
Hiç bir şeyim yok rahatım
Var benim mesela arkadan yapmam
Herhangi bir şeyim yok
Olması gereken neyse o kadar
Bazen zorluyor duygular
Bence herkesin vardır
Yok benim tavuğum ben Alayına kayarım
Var bdsm
Yasamadan bilemem
Tabum yok.
tabularım var
mesela?
Oral?
Anal?
@marcelostein anal yapmam asla iğrenç geliyoor bana bir de baş aşağı oral da mide bulundırıcı bana göre normal oral değil
Baş aşağı oral nasıl oluyor?
@kalbindesakli91 yani ben baş aşağı yapıyorum oral o anlamda
Anladım
Yok cinsellik te sınir tanımam herseyi yaparim
Doyumsuzun devamlı bir istek var.
Hayır hiç yok.
Asla
Yoktur