☠️Benimde herkes gibi bazı tabularım vardı.. tecrübeli bir lady'im olan @Aybükem78 'den bilgi aldım..🎩🌹☠️Cinsel bilgi edinmeniz için doğaçlama bir soru -cevap şeklindeki konuşmaları aktarmak istedim sizlere...(tamamen doğaçlamadır!!! ki hatta bu soruyu açmak benim bile konuşmadan sonra aklıma geldi...)☠️ Diğerleri gibi röportaj şeklinde değil de daha farklı ve daha samimi içten cevaplar...☠️ Çünkü röportaj şeklinde konuşulan sözler direk aktarılmıyor, elbette bazı yerlerde kesme biçme yapılıyor..☠️Zaten röportajı veren kişi bunun bilincinde olduğu için de ona göre kibar ve düzgün şekilde düşünceler aktarılmaya çalışılıyor!!!☠️Yani yine bir yuzeysel yapmacıklik söz konusu.. Çünkü olduğu gibi davranamiyor , daha dikkatli konuşmaya çalışıyor insan..Cum, 04 Eki 22:38 🎩🌹"Yanılıyorsun bazı kadınlar hamilelikte inanılmaz derecede arzulu doyumsuz oluyor Ben üçüncü hamileleliğimde çok aşırı istekliydim eşim benden uzak durduğu için felaket şekilde mastürbasyon yapıyordum"
☠️"Onu biliyorum be hatun! Hatta en arzulu dönemleri deniliyor çünkü fiziksel değişimler yaşadığınız için o dönem piskolojik olarak cok dengesizlesiyirsunuz.. hormonel değişikler sebebiyle.. buda arzularınizi hat safhalara çıkarabiliyor..! Vs vs.. Ben burda benim açımdan olan kısmını anlattım! Çünkü o baba olmanin verdiği duygusallık aklimi hep kurcalar ve kendime engel olabilirim.. bu da tuhaf bir duygu.."
🎩🌹"İşte hata yaparsın onu demek istedim çünkü eşimde aynısını yapmıştı"
☠️"Ama o an gelen akıntılar ve hormonel koku itici olabilir Aybükem bide bu açıdan bizi düşün"
🎩🌹"Galiba sen kötü bir deneyim yaşadın.. Bunu ilk defa duyuyorum"
☠️"Evet.. maalesef.. ama benimki hamilelik ile ilgili değildi..20li yaşlarımda hafif kilolu bir kız ile cinsel ilişki yaşamak istedik seviştik.. öpüşmeler filan derken surtunmeler ve en son ilkönce o benimkini yaladı.. sonra ben onunkini.. gerci yalayamadim çünkü bir iki dil attıktan sonra midem bulandı kusacak gibi oldum.. oyuzden aklima gelir bazen o koku.. Ve bu kokular ve akıntılar hamilelik döneminde daha fazla oluyor diye duydum"
🎩🌹"Baya kötü olmuş"
☠️"Evet.. Peki tüm kızlarda var mi bu durum? Yani niye bu kadar kokar vajina?"
🎩🌹"Temiz olmayan kişiler kokar.. ya da kadınsal hastalıktan dolayı"
☠️"Kilo kokuda etkili bir faktör mü peki lady'im?"
🎩🌹"Evet kilolu kadınlarda koku oluyormuş duymuştum"
☠️"Genele döksek, çoğunlukta mi var bu koku yoksa azınlıkta mı?"
🎩🌹"Çoğu kişide rahatsız edici koku olmaz sadece kendini yıkamayan temiz olmayan kişide olur veya enfeksiyon varsa"
☠️"Bu erkeklerde de oluyor mu peki? Bu konuda bilgin var mı lady'im?"
🎩🌹"Evet yaa çok iğrenç oluyor"
🤷🙄 Bakmayın , Bu kadar.. bittii.. sadece koku hakkında bilgi alış verişinde bulunduk..
🧠☠️Bu güzel sohbet için @Aybükem78 'e teşekkür ederim..🎩🌹🧠
Neyse efenimmm 🎩... sözün bittiği yerdeyiz... sizdeyiz.. ladysss and centilmensss 🕺💃🎩🌹🧠
Cinsel tabularınız var mı? Cinsellikte sizi soğutan durumlar nelerdir?
Temiz olmayan bir partner elbette seks sırasında istek şevk arzuları öldürür.. Bu sebebten imkan varsa en iyisi duşun altında sevişmek.. diğer konuda cinsel tabu olarak gördüğüm tek nokta anal ilişki onun dışında her türlü pozisyon olabilir çiftler arasında.. Saglik acisindan bakicak olursak ciftletin birbirine oral yapması bir iliskinin olmazsa olmazı fakat oradan alinan bir virus bogaz kanserine sebebiyet olabiliyor Bu noktada.. Hijyen sart Güzel bir reportaj olmuş.. Emeğinize Sağlık .. Medeni cesaretinizden dolayı sizi kutlarım..
Oncelikle cok samimi oldugu icin yazini cok begendim. Pek cok fenomen roportaj seklinde yazarken tahrik gucu yuksek kelimeler kurarak okuyucuyu daha cok etkilemeyi amacliyor ama ben sahsen ruhsuz buluyorim bu durumu samimiyetiniz cok guzel tebrik ederim umarim diger fenomenlerde bu yazini ornek alirlar.
Olsun be guzelllik doğaçlama her zaman daha samimi!🌹🎩🙂bu arada benim sorumla nasıl oynuyor bu adminler? Sinir oldum yaf! O kadar uğraştım güzel gif resimleri ile süsledim ama gif resimlerimi silmişler!😒bu yüzden yazılar birbirine girmiş!!!😒 O kadar emeğim heba olmuş!! hangi karaktersiz yaptı acaba😒😒
Yok kanki içerik uygun olmasa en üstte ki içerik uygun olmazdı çünkü en çıplak gif buydu.. ama niyeyse bii tek onu bırakmışlar! Hatta en son attığım gif tam da konuyla alakalı cinsel organına doğru hareket halinde olan bir gifti..(yalamk vs yoktu gayette normaldi ve yarilciplak) Dur bekle gifi atayım da gör haksız mıyım diye
Hiç bir bok demeyecekler hatun.. kaç kez şikayet ettim dönüp ilgilenen dâhi olmadı! Yetmez gibi Tolga beye de yazdım ama yok, adam giriyor ama cevap yok!