Cinsel tabularınız var mı? Cinsellikte sizi soğutan durumlar nelerdir?

☠️Benimde herkes gibi bazı tabularım vardı.. tecrübeli bir lady'im olan @Aybükem78 'den bilgi aldım..🎩🌹
☠️Cinsel bilgi edinmeniz için doğaçlama bir soru -cevap şeklindeki konuşmaları aktarmak istedim sizlere...(tamamen doğaçlamadır!!! ki hatta bu soruyu açmak benim bile konuşmadan sonra aklıma geldi...)☠️ Diğerleri gibi röportaj şeklinde değil de daha farklı ve daha samimi içten cevaplar...☠️ Çünkü röportaj şeklinde konuşulan sözler direk aktarılmıyor, elbette bazı yerlerde kesme biçme yapılıyor..☠️Zaten röportajı veren kişi bunun bilincinde olduğu için de ona göre kibar ve düzgün şekilde düşünceler aktarılmaya çalışılıyor!!!☠️Yani yine bir yuzeysel yapmacıklik söz konusu..
Çünkü olduğu gibi davranamiyor , daha dikkatli konuşmaya çalışıyor insan..Cum, 04 Eki 22:38
🎩🌹"Yanılıyorsun bazı kadınlar hamilelikte inanılmaz derecede arzulu doyumsuz oluyor
Ben üçüncü hamileleliğimde çok aşırı istekliydim eşim benden uzak durduğu için felaket şekilde mastürbasyon yapıyordum"

☠️"Onu biliyorum be hatun! Hatta en arzulu dönemleri deniliyor çünkü fiziksel değişimler yaşadığınız için o dönem piskolojik olarak cok dengesizlesiyirsunuz.. hormonel değişikler sebebiyle.. buda arzularınizi hat safhalara çıkarabiliyor..! Vs vs.. Ben burda benim açımdan olan kısmını anlattım! Çünkü o baba olmanin verdiği duygusallık aklimi hep kurcalar ve kendime engel olabilirim.. bu da tuhaf bir duygu.."

🎩🌹"İşte hata yaparsın onu demek istedim çünkü eşimde aynısını yapmıştı"

☠️"Ama o an gelen akıntılar ve hormonel koku itici olabilir Aybükem bide bu açıdan bizi düşün"

🎩🌹"Galiba sen kötü bir deneyim yaşadın.. Bunu ilk defa duyuyorum"

☠️"Evet.. maalesef.. ama benimki hamilelik ile ilgili değildi..20li yaşlarımda hafif kilolu bir kız ile cinsel ilişki yaşamak istedik seviştik.. öpüşmeler filan derken surtunmeler ve en son ilkönce o benimkini yaladı.. sonra ben onunkini.. gerci yalayamadim çünkü bir iki dil attıktan sonra midem bulandı kusacak gibi oldum.. oyuzden aklima gelir bazen o koku.. Ve bu kokular ve akıntılar hamilelik döneminde daha fazla oluyor diye duydum"

🎩🌹"Baya kötü olmuş"

☠️"Evet.. Peki tüm kızlarda var mi bu durum? Yani niye bu kadar kokar vajina?"

🎩🌹"Temiz olmayan kişiler kokar.. ya da kadınsal hastalıktan dolayı"

☠️"Kilo kokuda etkili bir faktör mü peki lady'im?"

🎩🌹"Evet kilolu kadınlarda koku oluyormuş duymuştum"

☠️"Genele döksek, çoğunlukta mi var bu koku yoksa azınlıkta mı?"

🎩🌹"Çoğu kişide rahatsız edici koku olmaz sadece kendini yıkamayan temiz olmayan kişide olur veya enfeksiyon varsa"

☠️"Bu erkeklerde de oluyor mu peki? Bu konuda bilgin var mı lady'im?"

🎩🌹"Evet yaa çok iğrenç oluyor"

🤷🙄 Bakmayın , Bu kadar.. bittii.. sadece koku hakkında bilgi alış verişinde bulunduk..

🧠☠️Bu güzel sohbet için @Aybükem78 'e teşekkür ederim..🎩🌹🧠

Neyse efenimmm 🎩... sözün bittiği yerdeyiz... sizdeyiz.. ladysss and centilmensss 🕺💃🎩🌹🧠