Biriyle beraber oldum birkac kere. Hayatimda almadigim zevki aldım. Ilk orgazmımı bu adamda yaşadım. Kariyeri vs iyi. Sadece duygularim yok ona karşı. Arada yuva kurmaktan falan bahsediyor ki bende sordum bunu. Benimle yuva kurmak ister mi bilmiyorum ama ciddi ciddi bunu sormayi dusunmeye başladım.
Adam yaptigi seksle beni kendine bagladi ve evliligi dusundurmeye basladi diyebilirim. Diger turlu ne cikacak belli degil. Bu gibi adamlar her zaman denk gelmiyor. Bu yasadigimi ömür boyu yasama dusuncem bence haksiz degil.
Bununla olmasa, duygularim olan bir adamla olsam bir sürü sorunu olacak belki de yatakla ilgili. Ya da ten uyumumuz olmayacak ne kadar sevsemde zevk almayacagim belki de.
Performansı iyi, kendi de iyi kibar, beyefendi, meslegi falan iyi. Zaten bende çalışıyorum. Yani mantik evliligi gibi oluyor ama zaten ulkede gorucu usulüyle yapilanlar da bir nevi mantik evliligi. Ben evlenmezsem bir suru görücü getirecekler, getiriyorlar zaten.
En azindan bu adamin performansini, şeyinin boyutunu falan biliyorum. Digerleri cok sürpriz. Yani kendisi belki evlilik dusunmuyorum suanlik diyebilir ama bir agzini arayacagim. Yok derse de yine birkac kere beraber olur ayrılırız yapacak bir sey yok. Olabilir gibi olumlu bir yaklaşım verirse sirf bu cinsellik icin evlenilir mi onu da bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer