AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkekten erkeğe değişebilir fakat erkek bağlanmak istiyorsa ve duygusal yaklaşıyorsa cinselliğin olması daha da yakınlaştırır
Yıllardır sevgili olduğum kişiyle 1 senedir nişanlıyım ve bir çok şey yaşadık. Bir kaç ay önce daha önce hiç ilişki yaşamamış bir kızla konuşmuş ve görüşmüş, kızda ya ben ya nişanlın demiş benimki zaman istemiş ama karar günü gelince hep ertelemiş ve kız haber almak için hep aramış, benimkide en son mesaj atmış yalvarmış şimdilik nişanlıyım beni arama anlayışlı ol ama sana geri dönüş yapıcam söz verdiğim gibi görüşücez ve konuşucaz, seni engellemicem ve silmicem demiş. Amacı ne olabilir kafam çok karışık?
Aldatmış seni
Evet öyle maalesef:/
Peki bundan sonra amacı ne sence?
Sıfır arabaların jelatinlerinin söküldüğü videoları izlerken bile orgazm geçiren erkekler tabi ki istiyorlar ki ben her haltı yiyim ama evlendigim insana ilk ben dolunayın derler yani tabi bu bı genelleme istisna vardir
Yani kastım dokunulmamişlik erkeklerde içgüdüsel olarak tahrik edici bulunuyor
Değişiklik isteyebilir arada bir Sen nasılsın peki ister misin başkasını arada
Tabiki hayır! Yıllardır sevgili olduğum kişiyle 1 senedir nişanlıyım ve bir çok şey yaşadık. Bir kaç ay önce daha önce hiç ilişki yaşamamış bir kızla konuşmuş ve görüşmüş, kızda ya ben ya nişanlın demiş benimki zaman istemiş ama karar günü gelince hep ertelemiş ve kız haber almak için hep aramış, benimkide en son mesaj atmış yalvarmış şimdilik nişanlıyım beni arama anlayışlı ol ama sana geri dönüş yapıcam söz verdiğim gibi görüşücez ve konuşucaz, seni engellemicem ve silmicem demiş. Amacı ne olabilir kafam çok karışık?
Demek ki kız veriyor verecek sürekli oral seks yapıyor musunuz belki bıkmış olabilir
Gizlisin...
Yok köz evlenmeden kabul etmez böyle bir şeyi
Hiç belli olmaz
Sogutmaz bence evlenmeden 3 sene cinsellik yaşadık tabi evlendikten sonra monotonlasir ama sevgili ya da nisanmiyken gibi ateşli olmasa da soğuma olmuyor
Yıllardır sevgili olduğum kişiyle 1 senedir nişanlıyım ve bir çok şey yaşadık. Bir kaç ay önce daha önce hiç ilişki yaşamamış bir kızla konuşmuş ve görüşmüş, kızda ya ben ya nişanlın demiş benimki zaman istemiş ama karar günü gelince hep ertelemiş ve kız haber almak için hep aramış, benimkide en son mesaj atmış yalvarmış şimdilik nişanlıyım beni arama anlayışlı ol ama sana geri dönüş yapıcam söz verdiğim gibi görüşücez ve konuşucaz, seni engellemicem ve silmicem demiş. Amacı ne olabilir kafam çok karışık?
Görüştüğü kızla cinsel ilişki için mi yoksa sevgili olarak mi görüşüyor acaba, ikinizden de vazgeçemiyor demekki senden cinsel olarak sogumamasi buna engel değil ki zaten farklı bir ten kişi cazip gelmiş olabilir
O kızla evlenmeden cinsel ilişki yaşayamaz izin vermez. Hem Kız arayınca cevap vermiyormuş beni arama şimdilik nişanlıyım saygı duy demiş hemde hikayelerine bakmaya devam ediyormuş.
telefonda konuştuklarında benimki vedalaşalım ben nişanlıyım demiş sonra kapatırken böylede çok üzücü demiş o zaman kız 1 hafta daha düşünelim demiş ve benimki görülmeyi ertelemiş kıza cevap vermemiş. En son mesaj atmış şimdilik hayatımda biri var ben seninle irtibata geçene kadar arama demiş söz verdiğim gibi görüşücez ve konuşucaz demiş.
Hiç anlam veremedim biri olmazsa diğeri cepte dursun demeye mi getiriyor acaba, hem nişanlıyım saygı duy demiş hem benden haber bekle demiş çelişkili
Aynen bende anlamıyorum... peki bir erkek neden bir kızı cepte tutar?
Diğeriyle problem varsa ya da bitmesinden korktuğu ya da istediği durum olabilir yine kendi fikrim tabi
Soğutur tabi, o artık ulaşılmış bir kadın olur
Soğumam ama böyle olan çok
Kızla da devam etmek istiyor, eğer dönüşün varsa evlenme, evlenince artar bunlar ayrıca kafanda hep bu acabalar devam eder
Ama aklım almıyor kimi istiyor bu adam? Hem Kız arayınca cevap vermiyormuş beni arama demiş hemde hikayelerine bakmaya devam ediyormuş.
şu an seni istiyor ama onuda kacirmmaa derdinde sence böyle bir adam ile devam etmen ne kadar mantıklı
Çok haklısın zaten düşünme aşamasındayım...
Peki sence niye onu kaçırmak istemiyor?
Bu alışkanlık yapıyor bazı insanlarda beğeniyor kızı seninle de onunla da devam edecek, belki baskasi da var veya vardi
Ah ah öyle deme :/ kıza seni istiyorum dememiş ki, beni bırak demiş ama tabi numarası hala kayıtlı ve kızın paylaşımlarına bakıyor.
Kıza senin duygularınla oynamak istemiyorum demiş
Ama benden haber bekle diyor
Evet telefonda konuştuklarında benimki vedalaşalım ben nişanlıyım demiş sonra kapatırken böylede çok üzücü demiş o zaman kız 1 hafta daha düşünelim demiş ve benimki görülmeyi ertelemiş kıza cevap vermemiş. En son mesaj atmış şimdilik hayatımda biri var ben seninle irtibata geçene kadar arama demiş söz verdiğim gibi görüşücez ve konuşucaz demiş.
Görüşeceğiz konuşacağız demekki devamke
Bende anlamadım 🤷🏻♀️ Son kez konuşmak için mi görüşecekler başka bir şey için mi bilmiyorum
Ne olursa olsun, karakter yok
Maalesef
Soğutmaz soğutsa zaten dünyada evli insan kalmaz
Nişanın bunları sana dürüstçe anlatmış saklayabilirdi o yüzden güvenmeye devam et aksi bir şey olursa zaten yine söyler ama sen de tabii uyar uyar ki yanlış bir şey yapmasın
O anlatmadı ki, ortak arkadaştan öğrendim
O zaman zamana bırak kasma gerekirse de ayrılırsın yapacak bir şey yok yeni birini bulursun erkeklerin köküne kıran mı girdin memlekette
5 parmagin 5i bir degil ki bilelim
Yuh be kizim sen hala bu nisanlinla yollarini koparmak istemiosun ha ne yapmasi lazim daha
Ne istiosun mesela uzak durmak tekmùğù atmak icin
Soğutmuyo hoşuma gidiyor.
Ama bazıları soğuyor galiba...
Bu ne saçmalık yaa şimdilik ne demek bence ayrıl gitsin sanki bir şey olsun aranız bozulsun istiyor nişanlın
Bisey de diyemiyorum ya da devam et takma
Bende anlamıyorum, Hem Kız arayınca cevap vermiyormuş beni arama şimdilik nişanlıyım saygı duy demiş hemde hikayelerine bakmaya devam ediyormuş.
Nişanlısız tabiki konuşmayacak ama şimdilik ne onu anlamadım bende 😃
Neyse takma buna sabret bakalım ne olacak:)
Bende anlamdım, bir de kıza seni engellemicem numaranı silmicem demiş ve takip ediyor çıldırıcam!
Kıza senin duygularınla oynamak istemiyorum demiş
Bilmiyorum neyin nesi hayır olsun
yok.. ben soğumam..
Yoo niye sogutsun
Kacamak yapmak istiyor ama cesaret edemiyor demekki
Ama o kızla kaçamak yapamaz işte, kız evlenmeden izin vermez. Ve kızın hikayelerine bakmaya devam ediyormuş:/
Hangi kizin ne oldugu belli olmaz inan
Gerçekten biliyorum kız kabul etmez. Ama benimkine sinir oluyorum hem arama beni diyor hemde kızın hikayelerine bakmaya devam ediyor
Ozellikle cinsellik konusunda benim 100 de birim kadar kadin tanimamissindir ama yinede senin dedigin dogru diyelim. Bunu nisanlina direk soyledinmi hayirdir diye
Hayır daha konuşmadım... kıza en son arama benim aramamı bekle demiş
Soğutur elbette.
Ayh kan beynime sıçradı bu ne böyle sen onun için sadece bir seçeneksin nasıl böyle bir şey yapabiliyor direkt ayrıl bundan hayatını mı mahvedecen bundan ne sana koca ne çocuklarına baba olur kesinlikle boş ver bunu.
Bende anlamıyorum, o kız onun için ne ifade ediyor?
Gözü dışarıda bunun evlensen hayatının en büyük hatasını yaparsın emin ol bu seni aldatır da şimdiden hayatından çıkar bence
Soğutur
Neden?
Soğuyanlar var.
Neden?
Çok şey yaşanmışsa monoton bir ilişki olur.
Seni yıllarca kullanmış.
Öbür kızı da kullanmak istiyordur.
İşte o kızı kullanamaz, o kız izin vermez evlenmeden
Eminmisin?
Evet
Soğutur
Neden?
Birbirleri ile mi
Evet
Evlenince farklılık oluyor
Nasıl farklılık? Yıllardır sevgili olduğum kişiyle 1 senedir nişanlıyım ve bir çok şey yaşadık. Bir kaç ay önce daha önce hiç ilişki yaşamamış bir kızla konuşmuş ve görüşmüş, kızda ya ben ya nişanlın demiş benimki zaman istemiş ama karar günü gelince hep ertelemiş ve kız haber almak için hep aramış, benimkide en son mesaj atmış yalvarmış şimdilik nişanlıyım beni arama anlayışlı ol ama sana geri dönüş yapıcam söz verdiğim gibi görüşücez ve konuşucaz, seni engellemicem ve silmicem demiş. Amacı ne olabilir kafam çok karışık?
Dertleşmek ister misin biraz anlatayım
Rica etsem buradan anlatırmısın?
Uzun
Bence hayır