yani kadın erkeği severse aşık olursa cinsellik yaşamak ister ama erkek kadınla ilişki sonrası onu elde ettiğini düşünerek kadından uzaklasirmi bu cepte diyerek?
Saçmaladım mi bilmiyorum ama aklımı çok karıştırıyor bu konu
yani kadın erkeği severse aşık olursa cinsellik yaşamak ister ama erkek kadınla ilişki sonrası onu elde ettiğini düşünerek kadından uzaklasirmi bu cepte diyerek?
Saçmaladım mi bilmiyorum ama aklımı çok karıştırıyor bu konu
Ben soğumuyorum. Gerçekten severek birlikte olduğum biriyle ilişki sonrasında da temas halinde olurum. Sarılır öperim elini tutarım. Saçını okşarım bunları yaparken de kendimi aşırı huzurlu hissediyorum. Bana göre uzaklaşan soğuyan erkek obje olarak görüyordur. Arada duygusal bağ yok denecek kadar azdır
Hımm anladım sevgilim de öyle diyo ama korkuyorum terk edilmekten
Onu çok seviyorum onunda beni çok sevmesini istiyorum onun sevgisine ihtiyacım var
Hayırlısı olsun, mutluluklar
Bence bunu genele yayarsan erkekler kadını elde ettiklerinde karşısındakini basitmiş gibi görebiliyor. Çünkü o kapı artık ona açılmış oluyor. Kadının bunu yönetebilmesi gerekiyor. Seksten hemen sonra olan soğumada hormonlarla alakalı. Kadının ilgi bekledi erkeğin ise tamamen her şeyden kendini soyutladığı dakikalar maalesef. Bence ne güzeli kadın sıfır ilgiyle umursamaz bir tavırla gidip sigarasını içicek ohhhh mis
Yani ilişki yaşandı bitti adamın sarılması beklenmeden yataktan çıkıp sigara içmek dahamı mantıklı yani onu daha çok mu bağlar kendine
Bağlar mı bağlamaz mı bilinmez ama en azından ben zevkimi aldım seninle işim bitti imajı verebilirsin. Erkekten ilgi beklemek bana saçma geliyor artık
Çok haklısın bunu yazdım
Bunun nedeni erkeğin karaktersiz olması değil. Boşalmanın etkisiyle isteğin geçip hevesin kalmaması ve hormonlarla alakalı. Yani her erkekte böyle bir durum var. Soğuma demeyelim de kendini toparlama süresi. Bazıları başından atıyor tabii evliler de neden olmuyor derseniz de zaten boşalmadan sonra sarılıp uyuyorlar.
😔
Surat asma seven soğumaz
Ya sevmiyosa gerçekten üzülüyorum 😔
Onu zaman gösterecek
Ben onunla bisey yaşarsam ve çekip giderse iste o zaman ben kendimi toplayamam
O yüzden yaşama zaten
Haklisin
Mastürbasyon yap ama sevişme
Teşekkürler eig için
Cevap
12Cevap
Güzel geçtiyse karşılıklı haz aldıysa niye soğusun ama zamanla sıradanlaşabilir hemen soğuma oluyorsa demekki baştan kadını beğenmemiş
Yüzümü çok beğeniyor ama fiziğimi daha gormedi tabi ben boşandım ilk evliligimden 2 çocuk var yani haliyle fziigim genç kız fiziği değil onun beni terk etmesinden korkuyorum benden sogumasindan ilk kez birine karşı bu denli sevgi aşk duyuyorum bir kaç gün birlikte yaşayacağız hemen ilişki vs olmayacak ama olursada benden uzaklarsın istemiyorum bunun için bana bi taktik bi bisey deyin
Beraber olma bence daha değerli kalırsın olursan belki seni kullanma yoluna gidecek nasılsa evlenmeden benle yatıp kalkıyor hevesimi alıyım çeker giderim diyebilir anlayabildşm mi
Onu çok sevdim ama haklisin içimdeki sesi dinlemem daha iyi olacak demi 😔
Bak erkekler bağlanır gibi rol yapar birlikte olmak için alacağını aldıktan sonra hevesi kalır mı mantıken şimdi sen ona zaten güzel geliyorsan gelirsin yanında bakımlı ol çekici ol ona sıcak davran sempatik sevecen ama ilişki yaşama benim görüşüm bu
Hım anladım tamam teşekkür ederim
sana belki yakışıklı olmayan hatta hayatında çok sıradan bir erkek hiiiç unutamayacağın kadar mükemmel bir şeyi belkemediğin bir anda kendiliğinden gelişen bir olayla eşsiz inanılmaz bir seks yaşatsa soğurmusun
Benim takıntılarım var yüzünü beğenmediğim bir his yaşamadığım kişiyle ne olursa olsun bir ilişkiye baslayamam
Hayatın en boş bakış açısını yaşıyorsun
yani kimi uzaklaşır kimi daha da çok bağlanır kişiden kişiye değişir.
sacma degil bu var. hani gotunu donup yatti deyimi vardir ya bu o iste.
Üç farklı kadınla cinsel ilişkim oldu. Biri hariç diğer ikisiyle o günün akabinde görüşmeyi kestim. Kadına göre olabiliyor.
Peki o görüşmeyi kestigin kişide ne farklıydı diğerlerinde olmayan neydi
Tamamen bakımsızlıkla alakalıydı. Genital bölgesine elimi atmamla çekmem bir oldu. O kadar kıllı ve iğrençti. Aklıma geldikçe içim kötü oluyor. Travma olarak kalmasından çok korktum ama kalmadı şükür. Bir de kız aiırı kiloluymuş. Balıketli görünüyordu. Korse kullandığı için kilosunu belli etmiyormuş.
Hım anladım şükür ben bakimliyim ama kilo maalesef var aşırı değil ama var yani
Boy kilo kaç?
158 69
O da 170, 80 küsür kilolardaydı.
Bakım bir yana da kilo hiç hoş durmuyor cinsellikte. Acilen zayıfla bence. 50 ideal senin için.
Birde öyle kolay gitse
Elde edince soğuma hissi diye bir şey söylerler genelde. Bazen doğru.
Ona şansı verdiğin için sen suçlusun
Nasıl yani yapmayayım mi
Yapamam
ilişki kötü gectiyse belki
her şey olabilir
insanlar çok değişik
herkes farklı
İlişki sonrasında genelde hedefe ulaşılır
O an muhabbet edebiliyorsa uyum vardır
Ilişki sırasında mı ne gibi muhabbet mesela
İlişkiden sonra
Her türlü muhabbet gülüp eğlenebiliyorsa başkasına da gidemez