kesinlikle lezbiyen veya biseksüel olduğumu düşünmüyorum ancak bazen kadınla birlikte olmayı arzuluyorum normal midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin vücudu cok guzel ve estetik. Bende tahrik oluyorum ama hic dokunma istegim, bir kizla olayim dusuncelerim olmadi. Mesela jennifer lopez konser videosu falan izlerken hem hayran oluyorum enerjisine falan hemde fizigi ne guzel, ne kadar seksi diyorum bazen libidomun yukseldigi bile oluyor. Hadisenin beyaz showda kirmizi mini elbise ve hafif dekolteyle superman şarkısını söylediği bir video var. Hadiseyi normalde seksi bulmam ama o videoda o fizik, hareketler, bakislar kadin olarak beni de etkiliyor. Bazende p*rn izlerken guzel goguslu, fizikli kadin denk gelince performansi izlemeyi bırakıp kadinin fizigine, yuzu guzelse yuzune odaklaniyorum ve kadinin fizigi yukseltiyor, libidomu etkiliyor. Ilginc ama boyle seyler yasiyorum. Ama gidipte şu kadinin memelerine gomulsem, öpsem falan demedim. Bu erkekler cok sansli ya. Onlarin karsi cinsine bak bir de bizimkine. Onlarin ki kirpiklerine bile bakim yapiyor, inanilmaz estetikli yumus yumus hatunlar. Bizimkiler sabah yuzunu yikiyorsa ne alâ. Bu dunya her acidan erkeklerin dünyası.
31 Yorumla
Soran+1 yıllez p*rn izlemeyi de seviyorum yükseltiyor beni
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben biseksuelim hem kadin hem erkek arkadasim var birbirinden farklilar ama su bir gercekki ayni vucuddan bende de olmasina ragmen onu vucuduna dokununca bambaska duygulara kapiliyorum bunu tarif edemem ama yasadigim zevki anlatabilirim
23 Yorumla
Soran+1 yılkadın vücudunun farklı bir haz verdiğini düşünüyorum kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle hemcinsimin vucudu bana daha cok haz veriyor buda beni lezbiyenliye itiyor erkek vucudu beni kadin olarak hissettiriyor ve onu icimde hissedince daha baska haz oluyor bilmiyorum karmasik biraz
+1 yılGayet doğal kadın vücudu kadar etkileyici çok az şey var şu dünyada
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen bana da oluyor bi kadınla birlikte olmayı arzuluyorum ama bu merakımdan dolayı yani dokunmak istiyorum sadece
31 Yorumla
Soran+1 yılevet neyden bilmiyorum ama bende aynı şekilde
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bir Kasım Kadının Tüm Vücuduna Bakar Ve Hoşuna Giden Mutlaka Bir Yerleri Vardır Bu Durumlar Kadınlarda Oluyor..
10 Yorumla
+1 yılBu Çevre etkisine bağlı eğer çevrende kadınlar bakımlı güzel fizikliyse erkekler göbekli çirkin bakımsızsa normal karşılanabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılImm yönelimin var gibi bisex çok tanıdığım oldu istersen konuşalım
13 Yorumla
Soran+1 yılduygusal bir hissim yok ama
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım bi ortaya çıkar ne olduğun
Soran+1 yılyazdım
+1 yılBisex baskinligin olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani... zevk ve tercih senin adına 🧿🧿💙💙
10 Yorumla
+1 yılBiz daha estetiğiz o yuzden normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok normal çünkü öyle
20 YorumlaPek normal değil 😨
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLezbiyen ilişki yaşamak mı istiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılBüyük memeler etkiler mi
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSenin büyük mu
Soran+1 yılabartmasan mı burdan
Cevap sahibi+1 yılNasil abartma