Ben bekliyorum. :).
Bence evliliği beklemek gereksiz.
Hayır, ben bekliyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bekliyorum. :).
tabiki bekleyebilirsin , bu senin ve böyle düşünen insanların kişisel tercihidir herkes de saygı duymalıdır , diğer taraftan aksini düşünen insanların da kendi tercihidir ve saygı duyulmalıdır ,
bu tarz konular kişilerin bakış açısıyla alakalıdır , şahsen ben adına evlilik dendi diye bir gecede herşeyin serbest kalması ve bir gece öncesine kadar yasak olmasını anlamsız buluyorum. cinsellik bir gecelede toplumun tamam artık evlisiniz demesiyle insan psikolojisi henüz hazır değilken özellikle de kadın istemeden olan görücü usulu evliliklerle dolu , diğer taraftan da birbirini seven arzulayan ve bunu ruhsal bedenen isteyen hazır olan bir insan evlilik gibi bir saat süren aktiviteyle serbest kalmaktansa önce de cinsel birleştirme gerçekleştirebilir
Ben bana ilişmedikleri sürece saygı duyuyorum. Güzel bir yaklaşım anlatımınız içim teşekkür ederim :)
rica ederim tabiki kimse kimsenin özgürlük alanına müdahale etmediği sürece sorun olmaz :)
Derin konular bunlar... Evlenmek tabii ki en doğrusu fakat günümüz ekonomisinde o kadar hızlı olan bir şey değil. Amma ve lakin insanlar birbirine de güvenemiyor. Evlilik gibi bir bağlayıcı olmadan yapmak çok riskli bu yüzden...
Cevap
18Cevap
Bende evlilik sonrasını bekliyorum evlenmeden önce yapmak normal değil
ben şahsen doğru bulmuyorum bu durumu. ilişki evliliğe kalmalı.
Bende ilk cinselliği evliliğimde yaşamayı düşünüyorum
Doğrusunu yapıyorsunuz. Ben de aynı şekildeyim.
Boyle birsey beklersen sonu husran olabilir. Belki begenmeyeceksin adami cinsel olarak ve soguyacaksin ama evlenmis olacaksin. Yani aslinda kumar seninki , ya iyi olursa
Belli bir aşamaya kadar yapılmalı Evlilik ile yeni oluşan hayatta sorun yaşamamak için
Keyifli bekleyişler efendim
Doğrusu evlilikte yaşanılmalı.
Cinselliği bir tabu olarak değerlendirmemek gerek.
ben bekleyenlerdenim.
Sen bu yaşa kadar yapmadın
Belli beklediğin bi akılıı sensin
Duramam ya kudururum 😋
sen evlensende bekle bence 😂😂
Anan da bekleseydi keşke
Beklemek lazım evliliği, nikah olmadan olmamali.
Bende bekliyorum
@yalnizbirkizcocugu
Seni bekliyorum
kişye göre değişir
Bekleme boş ver 😅
Kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?