Aynı kişiyle neden tekrar sexting yaparsınız? Hoşlandığınız için falan mı mesela, ona karşı çekim olduğu ilgilendiğiniz için falan mı? Sexting dışında da normal şekilde de konuşuyorsaniz falan? Hoşunuza gitmeyen biriyle tekrar sexting yapar mısınız? Neden tekrar istersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılten uyumu demeyelim de, zevkler ve renkler uymuştur, yapılan sextingten fazlasıyla keyif alınmıştır. e bi de normal sohbet vs de var. belli ki sohbet de sarıyor. tekrar istemek çok normal. ama bu istemekle değil de doğaçlama ilerleyen zamanlarda daha güzel olur. yoksa hadi sexting yapalım denmez :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılben duygusal biriyim. sexting yaptığım insanlar olmuştur evet. biri kız arkadaşımdı zaten. her şeyimizi biliyorduk. sonraları da oldu ama farkettiğim şey çok bağlanıyorum. çünkü cinsel konuda uyumlu olduğum birine ilgi duymadan yapamıyorum. bazen onu hayal etmek bile libidomu zirvelere çıkarıyor. yani kendimden örnek verirsek evet sexting yaptığım kişileri sanal kişilikler olarak görmeden hiçbir zaman. onlara gerçekten çok değer veriyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşuma gitmeyen şey çekingen olup onu yapamam bunu yapamam denmesi oluyor genelde, nihayetinde sanal bir şey bu ve ne ses ne resim yok biraz sınırsız olunmalı. Sınırsız olup ya her türlü rolü kabul edip hakkını veren biri olursa kişiliği beni ilgilendirmez sonuçta sadece sexting için konuşuyoruz. Devam ederim
00 Yorumla
+1 yılBen seksting yaptığım kadınlarla ilgilenmek istiyorum boşalıp hadi git der gibi olunca çok kötü hissediyorum çoğu seksting yaptığım kadınla uzun süreler sohbet ettim bir kere seksting yapıp aylarca arkadaş gibi konuştuğum da oldu aylarca seksting yaptığım da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Hosuma gitmeyenle yapmam tabi ki. ama ne kadar sexting yapsam bile lanet olsun ki icimde hep bi istek oluyo. Yani bazen oyle olumsuz insanlara karsi kendimi kayb ettim ki hic etmemem gerekirdi. Ne bileyim yani degerli hiss etmek ve hiss edilmek ruhumda var gibi
00 Yorumla
1 yılBir tür tanıma biçimi aynı kişi ile yapılmalı zaten, bir nevi partnerin oluyor özelini paylaşıyorsun haliyle değiştirmemek önemli
00 YorumlaHoşuma gitmeyenle yapmam. Ben daha çok sanalcıyım. Sexting için zamanım olmuyor. O yğzden sanal sohbet foto vs güzel oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Frekans tutuyorsa, etkileyici ise, tekrar tekrar yapılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel yapıyordur , hakkını veriyordur , insan tekrar isteyebilir gayet normal, peki sen yapıyor musun?
00 Yorumla
+1 yılBag kuruldu ise defalarca yapılır
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir bağ mesela
- +1 yıl
Güven, samimiyet, birlikte vakit geçirmek
+1 yılHoşuma gitmiştir iyi yapmıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki iyi olduğu için yapıyorum
00 Yorumla Yoo başka biri olmadigi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSesi çok tahrik edici
11 Yorumla- 1 yıl
Herkesin mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası yoktur. İmkan meselesi yani:)))
00 YorumlaDiğerlerinden farklı olduğu içindir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yalnızsak yapılır
00 Yorumla
+1 yılZevk almazsam aynı kişi ile yapmam çekim olmalı
00 Yorumla
+1 yılAzdigim icin
00 Yorumla
+1 yılBirini bulamamıştır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı