Sertlikten hoşlanmayan bir partneriniz olduğunu düşünün sizde çok seviyorsunuz sert sevişmeyi ama partnerinizi ikna edemiyorsunuz bu ayrılmamız sebeb olur mu... @. @

Sertlikten hoşlanmayan bir partneriniz olduğunu düşünün sizde çok seviyorsunuz sert sevişmeyi ama partnerinizi ikna edemiyorsunuz bu ayrılmamız sebeb olur mu... @. @
Bence zor olur ya insan arada bir boğazı sıkılsın ister ne biliyim bir bilemlerinden tutulup yatağa yapıştırılmak ister bir saçı çekilsin ister şaplak tokat vs güzel şeyler bunlar sürekli eliyle kelebek sever gibi yumuşacık yavaş bir adamla yapamam sanırım orgazm bile olamam ksjsjsj bişi daha yazacaktımda😂😂😂🤦♀️ moderatörüm jdjdjdj
Ben bir türlü anlamadım sert seks nasıl oluyor 😄 canını acıtacak kadar sert tokat, sıkma vurmalı bir şey mi. Öyle ise eğer neden ondan zevk alıyorlar 😄 bu durumda beni döverek yapmak isteyen benle zorlanabilir yani anlam veremediğim için 😂
Seksologların dediğine göre partnerler birbirlerine uyum sağlamaya çalışabilirlermiş ama bir zamana kadar. Bastırdığı şey mutlaka ortaya çıkarmış.
Zor olmamalı herkes sert sevmeyebilir. Saygı duyulması gerekir veya partnere yavaş yavaş setliğin tadını zerk ederek sertliğin ne kadar guzel oldugunu nasıl haz verdigini yaşatmak gerekir.
Ayrılmam için sebep olmaz. Çünkü ben istediğim kişiyi istediğim şekle sokarım. İkna edemeyeceğim terapi türüm yok.
Öyle olmuyor işte hanımefendi huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef. evet sizin aslan terbiyecisi bir yanınız var bunu görüyorum ama indiana Jones tarzı adamlar maalesef sizin verdiğiniz terapiye bünyeleri yanıt vermiyor. kendi tarzını zeki kadınlar üstünde uygularken bakın zeki kadın diyorum bu normal yatağa girilen Ayşe Fatma tarzı hanımlar değil bu böyle dik despot hani sizin bir yorumunuz da okumuştum sert patron modeli kadınlar üzerinde bu sertliği uyguladığı zaman kendine o terapi gibi geliyor zaten.
Cevap
7Cevap
Evet zor
Taraflardan biri gerçekten sertlikten apayrı bir haz alıyorsa zor yürür. Beklenti meselesi. Ortak nokta bile bulunsa belli süre sonra o nokta aşılmadıkça tat vermez sertlik isteyen partnere.
yatakta da aynı dili konuşmak mühim…
Romantik ve soft bir adamım ben 😎
Sen ne dersen o zlo 🤣🤣
İşte kendini sert sanan öküzler var, bir de işini bilen tayfa var. Görseldekini baz alarak söylüyorum, bence bazıları ne yaptığını bilmiyor :D kaçırırlar öyle partnerlerini..
Sertlik var sertlik var bunun ne olduğunu bilen biri için iki tarafta zevk alır
Sorun olmaz aslında ama bana sürekli belli etmemesi lazim😄
Peki o benim telefonlara nezaket gösterip cevap vermiyorsa ayrılma sebebidir.
Sertlik ölçüsü nedir hangi aşamadan sonra sert sayılır
zevkler farklı. saygı duyulmalı
Çok zor her zaman soft olmaz ki
Olmaz herkesin tercihi başkadır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?