Kötü seks yapan ama seni eğlendiren, güzel vakit geçirmeni sağlayan kişiyle sekse devam eder misin?

Kötü seks yapan ama seni eğlendiren, güzel vakit geçirmeni sağlayan kişiyle sekse devam eder misin?

Her şey seks değil ben seviyorsam dewam ederim kötü seks diye de bir şey yoktur bakarım yapamıyor mu ben onu kucağına çıkar kendimi istediğim gibi yaptırırım
Güzel
Onunla her alanda keyifli vakit geçirmem büyük bir bağ kuracaktır vazgeçmek istemem böyle bir partnerden kötü cinsellik ise bana göre yoktur ne istediğini söylemeyen ve ne yapacağını bilmeyen bir partner olabilir. Okadar sosyal ve neşeli benim enerjime deng bir partneri bu konuda bir ortak noktaya çekecek gücü kendimde evet buluyorum zaman içinde cinsel yaşantımız beklenenin üstünde olacağına bile inanabilirim.
Teşekkürler
her şey seks degilki beni seviyorsa zaten isteklerimide yerine getirir. Beraber öğreniriz seksi önemli degil. Önemli olan beni sevmesi saygı göstermesi gerisi hallolur zaten
Zihnimde “kötü seksten” kastının ne olduğunu kendimce anlamlandıramadığım için, keyifli vakit geçirebiliyorsam devam ederim diye düşünüyorum.
Hem bu öğrenilmeyecek bir şey değil bence 😇
Cevap
6Cevap
Evet aşıksam deva ederdim
Herkes seks yapmayı bilecek diye bir şey yok. Tecrübemden faydalanır🙂👌
Ooowww tevazuya bakar mısınız?
Zamanla sekside iyi hale getirebilir böyle bi insan o yüzden devam
Aynen
Beni mutlu ediyorsa devam ederim. Seksi birlikte tecrübe ederek daha iyi olmasını sağlarız.
Seks her şey değildir ama çok fazla şeydir. Senin önceliğine göre değişir bu durum
Ederim 🙂
Ederim tabi ki
beni eğlendıren kötü bişiler yapamaz
Mumkunn
Hayır
Ederim
Hsyırr
Evet.
Etmem
evet.
Evet
düzelmez mi