Ne hissettiriyor? Kadına zevk verirmi? Ve yapınca tuvalet cıkarmı dısarı? Erkekler analdan daha cokmu hoslanıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yok hayır trans insanlar ile yatmadım. ama gerçekten oradan isteyen kadınlar var tıpbi olarak da oradaki sinir hücreler mi ne fazlq olduğundan hassasiyet de fazla oluyormuş o yüzden de cinsel uyarım fazla oluyor. acı kısmı ise genişlemesiyle alakalı bir nevi deriyi gerip genişletiyorsun o yuzden kasılmalar neticesinde acı oluşuyor. @LiseliBeybii
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks doğru uygulandığında ve doğru pozisyonda keyif verici bir aktivitedir
Rektum yani anüs çok sayıda hassas ve uyarıcı kaslar ile çevrilidir
Doğru uyarım ve ve baskı ciddi keyif verir
Ancak yanlış uygulama ve hareketler acı ve kanama ile sonuçlanabilir00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Öncelikle Hijyen Çok Önemli Bağırsaklarındaki Olan Her Şeyi Boşaltmalısın Bunun İçin Eczane Satılan Sıvılar Var Sonra Uyuşturucu Krem Hem İçine Hem Dışına Sonra Hindistan Cevizi Yağı Sonra Yavaş Yavaş Girecek Hızlı Değil Sonra Her İki Tarafta Çok Güzel Zevk Alıyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek acemi ise asla tavsiye etmem. Anal öncesi hazırlık çok önemli. Eğer dikkatli yapılırsa erkek çok zevk alır. Kadının acısı minimuma iner. Belki biraz da zevk alır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks vajinası konya ovası gibi geniş kadınların ve bakire kızların erkeği tatmin etmek için yaptığı seks türüdür. Sağlıklı kadının yapacağı bir şey değil.
71 Yorumla
Soran+1 yılVajinadan yapıyorum hep ama analı merak etmistim yapmıyım o zaman
Vajina varken anal tercih edilcek bir durum degil. Kadinin analdan zevk almasi , hattat sadece analdan orgazm olmasi nerdeyse mümkün degil, birde cok riskleri var.
Anal bölgesine yirtilma olursa yirtik kolay kolay iyilesmez, iltihap olursa oturamaz, yatamaz, sürekli sanci cekersin. Zaten penisi alabilirsen, acidan baska birsey hissetmezsin.
Pis diski kokusu, sancisi, hastalik riskleri, yani erkek icinde kadin icinde tercih edilecek bir durum degil, pis iliski. Her kadinin kolay kolay tercih edecegi bir iliski degil, yapmadigi bir iliski oldugu icin, erkeklerin yasak iliski ilgisini cekiyor.
Birakin o tecrübe, falan hikyaesini, erkeklerin kadinlara zevk alir dayatmasindan baska birsey degil. Anal seksten sadece escinsel erkekler zevk alir, cünkü prostata temasi zevk aldiriyor, ama onalrda analdan orgazm olmuyor, yine mastürbasyon yaparak bosaliyorlar.
20 Yorumla
+1 yılYapma. Yuksek ihtimalle bakiresin ya da esin ordan burdan yasak olusundan vs seni bu sekilde istiyor. Tavsiye etmem hem sagliksal sorun oldugu gibi hijjenikde degil. Her ne kadar lahman vb temizlik yapsan dahi gunun beraber olabilir iliski esnasi koku gaz kacirimi diski kacirimi vs yasayabilir. Mazosisten erkegin pensii yeterli olcudeyse sana aci hissiyatini siddetli skilde yasayabilir. Yanlis anal birliktelik sonucu yirtilma tahris vs yasabailirisn. Yapicaksanda muhakkak kayganlastirici kullanin. Temponuz hep minumum olsun alisana dek alissa dahi siddetli kokleyerwk devam etmeyin. Yanlis ya da o anki zevkten ani hareketler yaparak duzenli bir sekilde anal yaparsan ilerleyen yaslarda fundelik hayatinsa idrar diski kacirimi gibi anal etin disari cikmasig ubi sikintilar yasayabilirisn
10 YorumlaBazı kadınlar anal olmazsa olmaz kafasindalar, usule uygun yapılırsa erkekte kadında zevk alır, bende büyük olunca zor aldı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anal inanılmaz zevkli. Ben anal seks yapmayan kadınla beraber olmuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
erkek için çok güzel. partner iyi hazırlanmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılNası bi hazırlık
Soran+1 yılBurdan ywz
İstesem de partnerde istese anal olmyuyor girmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal gayet keyfli güzel haz verici oluyor dikkatli olarak yapılınca harika bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki kadınada zevk veriyor. Hastası partnerlerm oldu. Eğer bağırsakların dolu değilse bişey çıkmaz. Ve kesinlikle denemelisin
00 Yorumla
+1 yılAnal sekse geçmeden önce parmak veya başka bişey ile dene bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hiç yapamadım, merakım epey var anala, mutlaka istiyorum partnerimden , inşallah analcı bir kıza denk gelirim beni doyurur sarılıp uyurum ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Ilk basta acitir sonrası kadinin istegiyle aliskankiga donusur ve sonra her yerinden tat alir.
00 Yorumla
+1 yılKadın zevk alamaz yapılmasını kimse önermiyor yapmayın.
00 Yorumlaanal severim dar lduğu için gitgel yapması daha zevkli 🔥seven kadında var sevmeyende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eski sevgilimle para karşılığı yapıyordum. Kız zevk de alıyordu. Dikkatli ve sabırlı yapılırsa iki taraf içinde güzel haz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAnal daha dar sıcak ve içe boşalmayı mümkün kılıyor o yüzden iyi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. hiç yapmadım ama bir kadına analdan zevk vermek isterdim. kaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnal dar oldugu için baya acır hiç tecrüben oldumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHmm sanaldan oldumu sexting flan Yaptınmı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda bir defa denemek istedim. Alamam kalın demişti ve alamadıda. Onun üzerine deneyimim olmadı.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnlersin. Çok dar çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yalanırken kadın osırabilyo dikkat etmesi gerek kadının
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadına asla zevk vermez anal kadına eziyet erkeğe zevk verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet hoslanıyoruz sevdıgın varsa mutlu et onu aklında olsun knk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Türk malum videoları anal üzerine kurulu... Sanırım bizde çok seviliyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Kiminin çok sevdiği, kiminin iğrenç bulduğu bir yöntem. Ama herkes istediğini yapsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zorlanır tabi ama zevk verir doğru yapılırsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Temizliğini güzel yaparsan, biraz acılı ama güzel olur. Denemek istersen yaz bana
00 YorumlaÖn temizlik yapilirsa vede kaygan bir şey kullanilirsa peniste orta büyüklükteyse kadinada zevk verir çünkü gidip geldikce vajinaylada oynuyor haliyle
00 YorumlaAnal önden veren kızların namusudur. İyidir sıkıdır kadın bağırır yeter der.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadına zevk vermez mi
anal seks yapanin kendine saygisi yoktur
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Anal daha zevkli iki taraf içinde ama yapan profesyonel olacak
00 Yorumla
+1 yılZorlanırsın tabi iyice kayganlaştırocı lazım
00 Yorumla
+1 yılcanını yakıyor 1 2 hafta
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler zevk alıyor kadınlar değil.
32 Yorumla- +1 yıl
@Berkatıcı hadi ordan ya travestilerle yatıyorsunuz
Nden anal normal varken
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal vajina yaptım zaten analı merak ettm
dikkat etmek gerekiyor uzun bi süre acıyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bence zevkli
70 Yorumla
+1 yılhiç denemediysen canın çok yanar emin ol
00 YorumlaSen vajinadan devam et kanka
00 Yorumla
+1 yılEvlenince en son isteyeceğim şey yapmam istemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Hepsinin cevabını yapınca çok iyi anlarsın
00 Yorumla
+1 yılGuzel ama olmasada olir 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılfikri delirtiyor desem :)
00 Yorumla
+1 yıliğrenç
22 Yorumla
Soran+1 yılDenediniz mi acaba ben merak ediyorjmda kararsız kaldım
- +1 yıl
yok deneyimlemedim ama düşününce iğrenç sonuçta oradan dışkılıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal daha zevkli ve acı dolu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pek iyi değil
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmadım yapmam
00 Yorumla