- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten kurallarına uygun bir şekilde yapılırsa bence Buda Vajinal seks kadar zevk verir diye düşünüyorum çünkü anal bölgede bir çok sinir ucu var bunlar doğru şekilde uyarılırsa tabii ki zevk verecektir yani bunu işte ben karşıyım saygısızlık olarak görüyorum günah filan bunlar önemli değil benim için açıkçası yatakta ayıp olmaz ilk önce birkaç kere acır ama daha sonra oldukça zevk verir diye düşünüyorum açıkçası
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karşılıklı olarak partnerlerin birbirlerine güveni ve saygısı varsa, yapılmasını iki tarafta istiyorsa, karşılıklı olarak hijyen kurallarına uyulmuş, hazırlık yapılmışsa gerisi fantezi dünyasına kalmış.
Zevk ve fantezi dünyasında anal seks varsa çiftlerin gayet keyif alır keyif verirler.
Sabırlı, nazik çiftler için seks pozisyonlarının ve seks yönteminin çok bir önemi yoktur her türlü karşılıklı zevk yaşarlar.00 Yorumla
+1 yılHani söz var ya elletirsen göğüsler büyür diye. Erkeklerin uydurduğu bir yalan. Anal zevk verir hatta orgazm bile olunabilir sözü de aynı yalandan biri. Erkek alır. O ayrı. Ama kadın zevk alamaz. Ben yaptım aldım diyen de yalan söylüyor. Tıbben mümkün değil. Bir de analda çok sinir ucu var hikayesi var ki. Oraya hiç girmeyelim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Burada karşımdaki kadını tanırım önce, yüzde 90’ı analdan seks yapalım demez kadınların. Ancak yüzde 70’i yapar, en azından dener. Anal seks yapan yüzde 20 lik bir kısım anal seks ile orgazmda Yaşar. Bazı kadınlar vajinadan daha çok zevk alır.
00 Yorumla
+1 yılBen cinselliğe bu gibi sınırlar koyulmasından nefret ederim iyi yapıldığında iki tarafta zevkten dörtköşe olur, anal vajinal arasında giriş noktasını ani ve sık sık değiştirmeyi severim,
10 YorumlaOlmalı zaten partnerimi bu tür şeylerde kısıtlamam.
30 Yorumla
+1 yılİğrenç asla yapmam ilerde sağlık sorununada yol açıyormuş
22 Yorumla- +1 yıl
okuman yazman yok mu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDinimiz karşı çıktıysa bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki hangi hadiste geçiyor bu olay paylaşır mısın bulabilirsen. Anal yolla ilişkiye giren kişi neden cennetten kovuluyor, alınmamak üzere hem de. Hani en büyük ve affedilmez günah kul hakkıydı ve tövbesi kabul olmazdı.
+1 yılSaygı öncelik istemeyen biriyle yapılmamalı saygı duyulmalı zorlanmamal ıyani
10 Yorumla
+1 yılHerkesin yiyeceği nane değil maalesef, o yüzden isteği tutkusu olmayan yaapmamalı
10 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum. Sevdiğim kabul ederse yaparım. Yoksa da sorun etmem vajina yeterli
00 Yorumla
+1 yılHayatta mutlaka bir kere denenmeli ama surekliligi olmamali
00 YorumlaZevkli çok. Ben zevk alıyorum yapmaktan ve bundan zevk alan kadınlarda çok var isteyenler de öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn zevk aldığım seks. Prone bone ve full nelson pozisyonlarında verdiği zevk efsane
10 Yorumla
+1 yılDenemedim hiç ama deneyeceğim mutlaka ilgimi çekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Anal seks temizliğe dikkat edilip iyice hazırlandıktan sonra zevk verir her iki tarafa00 Yorumla
+1 yılHiç yapmamış hanımlar için zor ve acıtıcı bide hak yolu varken niye bok yoluna girelim ki
11 Yorumla- +1 yıl
Hak yolu... okuyup okuyup yarılıyorum beni benden aldı🤣🤣
+1 yılÇok çekici geliyor ama denedim zevk alamadım pek de heveslisi değilim.
00 Yorumlaaltına s... maya başlarsın sürekli osu.. sun kısaca g.. ün tutmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zevk alarak yapana denk geldim
10 YorumlaAcılı bir seks çeşidi
10 Yorumla
+1 yılZevkli olsa da çok hijyenik değil.
10 Yorumla
+1 yılFark etmez karşı vinsşn ne derse o bnde 🖐️
00 Yorumla
+1 yılÖlmeden önce yapman gereken en güzel şey 😋🤤
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani yapilabilir guzel olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bana göre nadir şekilde yapılacak bisey
00 Yorumla
+1 yılDüşünmem yaparım birde önümü düşüneyim !:s
00 Yorumla
+1 yıliki kisi karsilikli hazirsa zevk alinir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı olmayan seven kadınla çok zevkli oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek için keyifli kadın için meşakkatli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sevmem ana 1 kızla sanırım deneyeceğim.
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. severim kadın partnerim izin verirse de yaparım
00 Yorumla
+1 yılFinali anal dan yapıyorum ben çok zevkli
10 Yorumla
+1 yılHard seksin vazgeçilmezi
10 Yorumla
+1 yılGrup şeklinde seviyoruz güzel oluyi
00 YorumlaSexs olsun da nasıl olduğu önemli değil
00 Yorumla
+1 yılAşırı zevkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelse yapılır
00 Yorumla
+1 yılÇok severim
00 Yorumladüşünüyorum ama yapmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılzevktir
00 YorumlaÇok heyacanlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma ve gereksiz
18 Yorumla- +1 yıl
Neden gereksiz
- +1 yıl
Çok zevkli
Cevap sahibi+1 yılYaw saçma işte ön varken arka ne alaka
- +1 yıl
Aşırı zevkli
Cevap sahibi+1 yılAyrıca zevkli değildir bence videoda nasıl bagiridklarini görüyorum küçük şeye kocaman şeyi sokuyolar dayanilir mi ya
- +1 yıl
Yapmasını bilene zevk verir
Cevap sahibi+1 yılYani bilemem ama bana pek de güzel gelmiyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBn yapyorum önden daha zevkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSevmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılArada yapılabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne