Anal seks hakkında?

Herkese merhaba. Öncelikle günah haram Vs yorumlarınızı kendinıze saklayın. Biz sevgilımle Anal ilıskıye giriyoruz ikimizde çok memnunuz ama ben ilişkiden sonra anusumde genişleme hissediyorum bu iki gün içinde minimuma iniyor tuvalet tutamama Vs sorunu yaşamadım bunu uzun süre deneyenler uzun derken mesela ayda 3 kere ve sürekli özellikle erkekler daha çok deniyor bı değişme oldu mu vajına gibi tekrar daralıyor mu ilerisi ne olur? Bu arada Anal seks doğru yapılırsa inanılmaz zevkli ve ben sadece ilk girerken çok az canım yandı onun dışında sıfır acı sorularınız varsa cevaplayabılırım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben günah Vs muhabbetine girmeyin dedim ama mümin arkadaşlar yine duramamıs şaşırdım mi tabi ki hayır 😂 merak etmeyin sizden daha çok yararım var evrene. Siz Anal ilıskıye pis olduğu için onyargılısınız temizliği yapınca hiçbir sorun olmuyor. Insanların tercihlerine saygı duymayı ne zan öğreneceksınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya böyle cahil cahil yorum yapan kadınlar yarın forum açarsınız kocam/sevgilim/partnerim beni aldatıyor ben nerde hata yaptım vah vah diye ben yazarım sonra cevabı size. Tabularınızı yıkın biraz karşınızdaki adama kendini özel hissettirın.
Anal seks hakkında?