Böyle tipler varmış meğer. Ben dominant tarafım, oral yaptırırım ama ben yapmam diyen bir partnere bakış açınız nasıl olur?

Böyle tipler varmış meğer. Ben dominant tarafım, oral yaptırırım ama ben yapmam diyen bir partnere bakış açınız nasıl olur?

Saçmalık bence. Şimdi, afedersiniz ama, dominantsan madem çatır çutur ye o zaman. Kadına yapılan oralda kadın dominant olmuyor ki? Bir yandan kafanı bastırıp, bir yandan seni kırbaçlayıp bir yandan aşağılıyorsa dominanttır kadın, evet. Ama hem oral yapıp hem dominant olabilirsin gayet.
Oral seks yapan taraf itaatkar gibi gözükse de, aslında dominant taraf oral yapandır. Çünkü o an partnerini teslim alan ve zevkten adeta yalvartan kişi o dur.
Dominantlık değil de bencillik gibi geldi bana zaten bu konuda çok sıkıntılıyız erkeklerin mutluluğu için yaşayıp ölüyoruz bu da oldu tam oldu
Cevap
16Cevap
Hayır bu haksızlık olur her şey karşılıklı olmalı.
Hayır kesinlikle değildir ama bir çok Türk erkeği böyle zannediyor
Bence bir ilgisi yok.
O konu gündem olduysa benim tenime teri bile yaklaşamaz. Dominantlığın ne olduğundan zerre haberi olmadığını düşünürüm. Güler geçerim
Dominant olan da yapar bunu..
Ne demek olduğunu bilmiyordur bunu diyen..
Kadina oral yapmamak buyuk kayip bence. Yapmak istememeyi dusuneyim empati kurayim dedim de yok yok dusunemedim.
Baskınlık üstte olmak demek değildir kanımca... Güç gösterisi yapılacaksa her an yapılır. Oral sadece bir cümle..
Mesele dominantlıksa bağlarım ellerini arkadan domaltır öyle yalarım.
Ben yalamadığım a.. mı s.. kmem.
Değil bence, aşkta ve savaşta her yol mübahtır demişler.
Aha kapı aha sapı der çekilirim 😂😂
😅😅😅 Allah'ından bulsun😅😅😅
Allah başka dert vermesin
Alakası bile yok
Bence dogru olması gerekende bu
Arada olur öyle şeyler
Kadına oral yaparsan x2 mutlu edersin.
evet öylesine rastladım
Yaptırıp yapmayan kadınlar da var 😒
Aynen bence de oral önemli
İlk defa duydum. Hiç o düşüncede olmadım
her kadına yapılmaz oral.