Bence "kadını oral sekse zorlamak aşağılayıcı bir davranışmıdır? " Sorusu aşağılayıcı bir yaklaşımın söylemidir. Yani kadını zorlamak hakkı varda sanki ama bunu yapsak mı yapmasak mı karar veremiyoruz gibi birşey. Zorlamak aşağılayıcı mı? Sadece orala değil herhangi birşeye zorlamak da aşağılayıcı giyim oral anal dışarı çıkması arkadaşları vs vs kimsenin kimsenin üzerinde böyle bir hakkı yok bence.
İstemediği bir şeye ısrar etmek de yanlış zaten özellikle cinsellikte iki tarafında zevk alabileceği şeyler yapmak yaşamak gerekli ki gerçekten bir anlamı olsun50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkadini veya erkegi zorlayarak biseyi yaptirmak zaten tecavuze girer. orali severek yapanda asla assaglik degildir. ne alaka. kadinda erkekte sevdigine yapabilir. aksine sevilen bir insan sevildigini iyice hisseder
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ilk bakışta aşağılayıcı bir tablodur.
Bu soru "aşk mı, yoksa gurur mu?" sorusu ile kardeştir aslında.
Aşkına karşılık gururunu ayaklar altına alabilmenin ritüelidir.
Öte yandan düşünecek olursak bu aynı zamanda erkeklerin en aciz olduğu bir andır. Düşünsenize t*şakları avucunda ve en kıymetli en hassas aleti ağzınızda...
Risk çok büyük.
Erkeğin beraber olduğu kadına çok ama çok güveniyor olması lazım. Öyle ya kadının içinde yamyamlık olmadığı ne malum?71 Yorumla
Kendi içinden geldiği için yapıyorsa sorun yok..
Eğer gerçekten yapmak istemiyorsa, zorlamak evet aşağılayıcı bir durum..180 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Cinsellikte zorlayıcı her hareket aşağılayıcıdır. Herşey karşılıklı istekle olmalıdır.
910 Yorumla- +1 yıl
sennle hem fikiriz
- +1 yıl
:)) aynennn
- +1 yıl
Ağzına sağlık / neydi burcun merak ettim
- +1 yıl
Tamam 😊😊 bende kova
- +1 yıl
Anlaşmamız zor 😂😂
- +1 yıl
Neyse buradan kovulacsgiz 😊😊
bir kadın bunu sadece aşık olduğu adama yapar. eğer bir kadın bunu size yapmıyorsa sizi sevmiyordur. öylesine yattığım adamlara yapmam. ama sevdiğim adama istemese de yaparım. ha bir de türk erkeği çok bakımsız traş olmaz duş almaz bide oral moral ister git önce insan ol allahın tırreği...
191 YorumlaKadin degil oral seks de degil ! Hic bir canlı yapmak istemedigi hic birsey icin zorlanamaz gayet net bence.
140 Yorumla
+1 yılAsalayici diye yazılmaz fenomen olmuşsunuz efendim az dikkat lütfen
72 Yorumla- +1 yıl
@tanricaninsevdicegi +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela ben diz çökmeyi kendime kabul ettiremiyorum ama yalama oral yapma gibi bir fantezim var. Mesela yatakta falan. Ama o ayakta ben oturarak bunu düşünemiyorum :/
1263 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslinda istiyorum da icten ice. Ama hic emin olamiyorum ya beni assaglik olarak görürse ya bana hukmetmeye kalkarsa endisesiyle yapamiyorum. Ya baska seylere zorlarsa.. :(
Cevap sahibi+1 yılMesela anal da merak ediyorum hosuma gidecek bisey oldugunu dusunuyorum ama yasak oldugu icin yapmam. Eminim esimde yapmaz ama merak ediyorum herhalde hosuma gider demeye cekiniyorum :/ ya cok isterse ya ikimizdeki merak durdurmazsa bizi..
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ama aklinda gecenleride durduramam ya. Acaba ne düşünür benim hakkimda nasil biseyler kafasinda sekillenir? Bunlar beni endiselendiriyor
Cevap sahibi+1 yılBana istemedigim bisey yapmayacağına güveniyorum. Benim hosuma gitmeyen bisey onunda gitmez bazen sirf onun hosuna gidiyirdiye devam ettirdiğim oluyor ama o anlıyor. Karsilikli olmadigi surece oda visey yapamaz. Ama kafasindaku düşünceleri bilemem. Yinede nasil kafasinda sekillendirir :/ bana diyir seni bu konuda uzak tutan ney neden bukadar cekiniyirsun diz cokme konusunda dusundugun gibi olmicak desede yapamiyorum :( istiyorum ama sonucta öyle bir fantezim var cesaretim yok
- +1 yıl
69 yapın soeun olmaz
Cevap sahibi+1 yılYo diz çökmemekte sorun degil ama bu dusuncemi nasil yenerim bilmiyorum :/
- +1 yıl
Karşılıklı olursa yenersi
Cevap sahibi+1 yıl69 karsilikli diz cokulmuyir ki zaten burda yenecek bir sorun yokm 69da sorun yok yani
- +1 yıl
Anal cok mu istiosun suanda
- +1 yıl
69 da demedim o da sana oral yaparsa sorun olmaz diyorum biz böyle aşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılO pozisyonda dusunmemistim hic :)
- +1 yıl
Hahahaha herşeyi düşüneceksin zevk için;)
Cevap sahibi+1 yıl:)) haklısın
- +1 yıl
Bu saatte niye ayaktasın hem sen doğru kocanın yanına;)
Cevap sahibi+1 yılAskeeeeerrr :(((
Cevap sahibi+1 yılO degilde su isigu sikayet ediyom engelliyom gorusunu siliyom hala yaziyir bukadarda olmaz ki ama
- +1 yıl
Doğuda mı?
Cevap sahibi+1 yılKuzeyin isigu
Cevap sahibi+1 yılYok batıda şükür. Az kaldi
- +1 yıl
Hee iyi o zaman bedelliys mi gitti
Cevap sahibi+1 yılYok normal ama bitmek üzere
- +1 yıl
Heyecan dorukta olurr boşuna bu kategoride değilsin:)
Cevap sahibi+1 yılYok yaaa denk geldi gercekten. Az kaldi derken daha 4 ay var 😂
- +1 yıl
O 4 ay zor geçecek bence:)
- +1 yıl
Diz çökmeye bnde karşıyım eşime diz çöktürmem
Cevap sahibi+1 yılNeden cokturmezsin?
- +1 yıl
Benimki kendi istiyor:)
Cevap sahibi+1 yılEsin mi?
- +1 yıl
Ben ayaktayım o yerde ağzına almış sanki kölem gibi sevmiyorum
- +1 yıl
Nişanlım
- +1 yıl
Askerden gelince seni terk etcek. Ben öyle yapmistimm. Askerdeyken yoklukta senle yetiniyor
Cevap sahibi+1 yılO gözle bakmazsan aslinda hicte öyle degil. Zevk karsilikli oluyor. Sen ina köle gibi baktigim icin öyle hissediyorsun bence
- +1 yıl
Eşim evet adana çık aradan adana;) burası çok karıştı ;))
- +1 yıl
Ben sevmiyorum eşim olacak kadın o hayat arkadaşım ve seks oyuncağım değil
Cevap sahibi+1 yılGerizekali o benim kocam kocam. Niye terk etsin evliyiz biz. Hemde 3 senelik. Aramizdada bir sorun yokki. Hasretlik haricinde. Gelip gecici hasretlikte. Son ayriligimiz olur insaallah
- +1 yıl
Biz karşılıklı olarak yaptığımız için köle psikolojisi olmuyor zevk alacak herkes
Cevap sahibi+1 yılBizim icinde önemli. olan karsilikli zevk almamiz. Ama benim beynimde öyle yer etmiş nerden ettiyse sanirim aslanbaytar gibi konusanlar yüzünden kötü biseymis gibi kaldi :/
- +1 yıl
Hissetmek ve hissetrirmek önemli olan. O an kendini ona hissettirmek için o gerekiyorsa onu yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılPeki senin esin nerde bu saatte?
- +1 yıl
Uykuda canım bizim iş bitti buraya geldim bu gece:)
Cevap sahibi+1 yılNasil yani sen neden sarilip uyumadin ki?
Cevap sahibi+1 yılBiz mutlaka sarilip uyuyiruz :)
- +1 yıl
Uykum kaçtı bir kere
Cevap sahibi+1 yılAnladim artik öğlene kadar uyursun ozaman. Bebeğiniz var mi? O erken kalkmasi gerekebilir. Evin isi bitmez..
- +1 yıl
Yok canım bn o kadar uyumam 5 6 saat yetiyor senin var mı aen ailenle mi kalıyprsun
- +1 yıl
Görüşsahibi ben fikrimi söyledim rencide etmeye hakkın yok benim düşüncem öyle nişanlım yatakta yapar oral
Cevap sahibi+1 yılYok bizimde. Yo ben evimde kaliyorum.
- +1 yıl
Zor olmuyor mu yalnız
Cevap sahibi+1 yılRencide anlaminda gercekten söylemedim ama senin gibi dusunenler cok özellikle se bayanlarda. Bende onlari okuya okuya sabitlenmis. Gercektede oyle oldugunu saniyorum. Aslinda herkesin algilama sekli hissetmesi farkli. Mesela ben istedigim halde yapamiyorum. Bunu demek istedim sadece
Cevap sahibi+1 yılNe konuda zor olmuyor mu?
- +1 yıl
Yalnız yaşamak yani çalışmıyorsan
- +1 yıl
Kaç yaşındasın görüş sahibi
Cevap sahibi+1 yılTekrar ailemin evine dönmek daha zor olurdu benim icin. Kurulu bir düzenim var alışık olduğum. Sonra tekrardan ailemin düzenine ayak uydurmak cok daha zor bence..
- +1 yıl
Haklısın canım öyle düşünmemiştim
- +1 yıl
Neyse sohbet seviyesi gittikçe düşüyor iyi geceler görüş sahibi çok gezme bu saatlerde sitede
- +1 yıl
Yol geçen hanı oldu burası
- +1 yıl
Bence yatakta bu tarz düşünce olmaması lazım nasil pozısyonda isterse oral yapmak onu yapabilir ayakta yatakta oturarak nasil hepsını yalamak isterse bide taşakları unutmayalim
- +1 yıl
Senin ilacın 69 o zaman
- +1 yıl
Analdan zevk alacağını neden düşünüyorsun?
Cinsellikte bir kadın ve erkek kesinlikle zorlanmamalı, hiçbir şekilde.
1110 Yorumla- +1 yıl
Konu ne olursa olsun zorlama saygısızca davranma bunlar çok aciz şeyler .. iki kişi istediği sürece herşey yaşanır
- +1 yıl
Zorlayan ile devam eden kadının da zavalli olduğunu düşünürüm .. erkeğe boyun eğen kendi olamayan kadınlar çok zavallı geliyor
- +1 yıl
Zeka çok önemli... iki insan isterse herşey yaşanmalı
- +1 yıl
Birde güven :) güven konusunda artık erkekler de ağır yaralı :)
- +1 yıl
O daha da tehlikeli agresif erkeklerden uzak olmak gerek .. kadına şiddet büyüyor .. takip iptale bastım yanlışlıkla bu arada :( takip edersen sohbet etmek isterim kadina ve erkeğe dair
+1 yılZorlamak mı bunu yapan varmıdır ya?
Zorlamak yerine farklı oyunlarla kışkırtıp kadını isteyebileceği kıvama dönüştürebilir, Allah akıl vermiş.31 Yorumla
+1 yılBen şuna inanirim zorla guzellik olmaz. Bir kadina zorla oral veya herhangi bir cinsellik içerici birşey asla yaptirmam cunku zorla yapilan birşey haz almaz bundan dolayi bende almam. Teklif edilebilir ama zorlamalara kesinlikle karşıyım karsilikli istek guven olduktan sonra hersey yapilabilir
20 Yorumla
+1 yılKadiin istiyorsa sorun olmaz ama zorla yaptirmak dogru degil
20 Yorumla
+1 yılEşim benden bunu talep ederse zorla yaptırtmak isterse asla kabul etmem...
Bunu yapıcak midem yok hele zorla asla yapmam yapanlar var...75 Yorumla- +1 yıl
Zorla olmaz ya ama yapılsa iyi olur
- +1 yıl
seks yapıyorsan eşinin ayağını yerden kesmelisin yarin aldatıyorsan adam tatmadığı duyguları baska yerde ariyorsa bence kusurlu sen olursun... yillar once bir dostumla rusyaya gittim yanimda babası da vardi... annesi aradi dedi ki babamıza mukayyet olun orda orospulara takilmasin diye... adam yıklım cvp ini verdi... senin iğrenç diye el surmedigini burda ağızdan çıkarmıyorlar şimdi kim ors. pu sen mi bunlar mi dedi😂😂sonra adam bize gençler evet babaniz yaşındayım ama sizde bende erkeyiz gidin yaşayın benide rahat bırakın dedi😂 oğlu da tamam baba dedi😂hepimiz mutlu döndük rusya dan😂
- +1 yıl
Eşinede tapmazsan o evlilik yürümez
- +1 yıl
Allahtan başkasına tapmam bir yalama olayıyla boşucaksa boşuya bilir... abartınız bazı şeyleri her kadın aynı değildir zevkler ve renkler tartışılmaz...
+1 yılEvet öyledir.
Bu arada sabahin köründe tüm barzoları toplamışsın epey hovardalık yapmışlar. Görüş yorumlarına bir el at mod ağabey40 Yorumla
+1 yılKadın istediğin de içinden geldiğinde yaparsa sorun değil fakat zorlamak aşağılamaktan farksız iğrenç bir durum
60 Yorumlaİstemediği halde zorlanıyorsa aşağılayıcı bir durum olur..
50 YorumlaYanlış anlamayın kız arkadaşlar ama oral olmadan da tadı çıkmaz ya ilişkinin. İster erkek kadına yapsın ister kadın erkeğe. Başkasını bilmem ama oral benim için önemli bsey
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik te yapılanlar değil ne yaparsan yap zorla birşey yapılmaz yaptırılmaz karşımdaki kişi istemediği hiç bir şeyi ondan beklemek ısrar etmek saygısızlık olur
10 YorumlaEvet aşşalayıcı, kadına zorla kimse birşey yaptırmamalı.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet cinsellikte zorlayarak yapılan ve yaptırılan herşey aşagilayicidir.😉
60 Yorumlasekste partneri tatmin için yapılabilcek her şey yapılmalıdır bence ama istemiyorsa zorlamanın alemi yok
10 Yorumla
+1 yılEvet, kadını veya herhangi bir canlıyı istemediği bir şeye zorlamak insan dışı bir eylemdir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiçbir şeye zorlamamalısın , hakkın yok. Olacak ise spontan olsun.
20 Yorumla
+1 yılAldatırım... Yapmazsa yapmasınn... Sanki bizim elimiz kolumuz yokta hanfendiye el avuç aççıcağız.
20 Yorumla
+1 yılKardeşim senin ağzına birisi zorla yrrak soksa hoşuna gider mi
20 Yorumla
+1 yılseks de olması gereken birşey lakin sevmiyorsa yapcak bişi yok. Zorlamak zorbalık olur. Ha sevmediği halde kendi isteği ile partnerini mutlu etmek için kısa da olsa yapıyprsa takdir edilir.
20 Yorumla
+1 yılyatakta ya da dışarda kadını herhangi bişeye zorlamak aşağılayıcıdır, özellikle yatakta partnerler karşılıklı uyum içinde olmalı zorla bişey yaptırırsan zevk değil işkenceye döner
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyledir. Ama ben partnerim inlerkenn cok zevk aliyorun
512 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana takip at dedigin yorumda bana ait nsjhs
Cevap sahibi+1 yılNasil ilk defa duydub. Bircok insana karsindaki kişiye zevk verevilmek zevk verir. Bir kadin ile sevişirken kadin inlediginde onu ben inletiyorum diye dusunup haz almadib mi? Sevisme sirasinda odun gibi duran kadin ni yoksa adini sayıklayarak inleyen kadin mi? Eger partnerin inliyorsa sebebi sensindir ve bundan haz duyman gayet normal
Cevap sahibi+1 yılEvli misin?
- +1 yıl
Sen neymissin be :))
Cevap sahibi+1 yılBen mi😱
- +1 yıl
Erkeklerin inlemesi kadınlara haz mı veriyor?
- +1 yıl
Yazık
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral seks değildir, tükürük kayganlaştırıcı yerine kullanılmaz ve penis ile vajina emilmek/yalanmak için değil penetrasyon için vardır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konu ne olursa olsun birine karşı zor kullanmak aşağılayıcıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılSen zevkten dört köşe olacaksın diye eşine böyle bir şey yaptırmaya hakkım yok yani onu bu şekilde kabul etmek zorundasın
10 Yorumla
+1 yılGenelde kendileri yalvarıyorlar
#AteşiBileSöndürürüm10 Yorumla
+1 yılKimse istemediği birseye zorlanmamali. Sevgi karşındaki insanı mutlu görmektir. Eğer partnerin istemiyorsa Egon yüzünden zorlanmayacaksınız ki sevdiğiniz belli olsun.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılGerekli temizlik ve özen yapıldığında siz istemeseniz bile yapıyorlar. Kasmayın yani..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılInsana zorla bisey yaptırmak insanlığa sığmaz yani bu yüzden istemediği hicbiseyi yapmamak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayan seylerden surekli magduriyet yaratiyorsunuz. Kadinlari tanri gibi gormeyi birakin, kimsenin de kimseyi bir seye zorladigi yok.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin onlari dusundugunun 10 da 1 i kadar onlar seni dusunmuyor emin ol.
bir kadını yapmak istemediği şeyi yaptırmam zorla
10 Yorumla
+1 yılBu gibi şeyler istemekle kendi isteğiyle olmalı zorlamak zaten zevk vermez
10 YorumlaKarsilikli degilmiki yani
82 Yorumla- +1 yıl
Evet karşılıklı çık hoş olur
Zorla yapılan hiçbirşey zevk vermez isteksizce yaptığını bilmek haz vermez doğru bir davranış değil hiçbirşey için zorlama olmamalo
10 YorumlaIstiyorsa yapabilir tabi ama istemezae zorlamam oral yapan kadina bakis açım kendi zevki sonucta bisi diyemem hoslaniyorsa yapsin tabi
10 Yorumla
+1 yılKendi içinden geliyorsa yapsın, istemiyorsa zorlamam. Ben yaparım ama:))
10 YorumlaNe ilgisi var asagilamak ile, seks in sevismenin bir yolu
10 Yorumla
+1 yılOral zorla olmaz ama bayan isteyerek ve nasil yalamak 👅 isterse sorun değil son vuruşları iyi olsunda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence oral seks genel olarak aşağılayıcı birşey zaten. Biraz kaba olucak ama ben şeyimi sevdiğim kızın ağzına vermem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla hiç birşey yapmam ama severim oral yapmayı.
122 Yorumla- +1 yıl
Bende severim
değildir fakat zorla olan hiç bir şeyin tadı olmaz ki içten olmalı deli dolu
10 Yorumla
+1 yılYoo neden olsun ki zaten zorlamayada gerek yok kendileri dayanamıyorlar
10 YorumlaZorla olursa evet ama yalamak istiyorum onu derse sorun yok vericen
10 Yorumla
+1 yılZorla bir şeyleri yaptırmak tecavüze girer
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir hatta zorla saclarindan dolayip kusturana kadar yapmak ayri bir heyecan katiyo
20 Yorumla
+1 yılSevdiğin kişiyse ve temizse sıkıntı yok
83 Yorumla- +1 yıl
@isikduygu16 sana katılıyorum dıger durumlarda ve hıc temız degılse hıc olmaması gerek bı hal alıyor gercekten
Zorlamak saçma istiyorsa yapmalı iki tarafta tabi.
10 Yorumla
+1 yılHerkes içinden gelirse yapsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama siz yine de Oral'ı sekse zorlamayın.
cinsellikte zorlamanin olmasi hos degil.
10 Yorumla
+1 yılEvett zorla güzellik olmaz
20 Yorumla
+1 yılipliği bile igneye sokmadan yalarlar😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn çok yorum alan sorun bu galiba
30 YorumlaZaten zorlarsan emiyorum diye ısırır kökünden
10 Yorumla
+1 yılzorlama olmaz olursa tadi olmaz
10 Yorumla
+1 yılİki taraf içinde geçerli
10 Yorumla
+1 yılYapması hoş olur tabi ama zorlamak saçma.
10 Yorumla
+1 yılAşagılayıcı mı bilemem ama hoş değil.
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat