Cinsel Yaşam İş yerinde biri ile cinsellik yaşadınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 tehlikeli değil mi özellikle stajerle vs yapanlar çekinmiyor musunuz İş yerinde biri ile cinsellik yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dikkatini çekeyim erkeklerin nerdeyse hepsi yaşadım yaşıyorum demiş hatta arada kendini de övü vermiş buradan bile en az yarısının yalan olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet yaşadım çokz evkli heyecanlı oluyordu heryerde kamera olduğundan çatı arasına çıkıyor orada yapıyorduk her fırsatta 0 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Sekreterine ilişkiye gidiyorduk tek sıkıntısı çayımı kendim dolduruyordum 😃😃😃 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yaşadım çok heyecanlıydı ama tekrar yapmam çok fazla riskli 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. oldu. denedik keyif alinca uzun bi sure surdu. ama sonra ben firmadan ayrilinca bitti :) 0 0 Yorumla
nofactorx Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl İş yerinde cinsellik extra sıkıntı. Bence etik de değil. İş arkadaşından partner olmamalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendime ait odam var. Gizli kaçamak yapıldığı için daha zevkli oluyor :) yaşadım ve hala da yaşıyorum :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Asla yapmam burnumun dibindeki hergün yüzyüze geldiğim insanla. Günlük hayatta karşıma çıkmayacak biri olmalı. 0 0 Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Hiç yaşamadım, ama stajyerin birisi ile yaşayalım var.. :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lise son sınıf stajyer vardı onunla tuvalette yaşamıştık birşeyler 0 0 Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. evet stajerlik yaptığım yerde oldu 1 1 Yorumla Berkatıcı +1 yıl Sen mi yaşadın? Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır ama yaşayan yaşıyordur 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ahahahaha bir zamanlar olmuştu adranalinnnn 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Tehlikeli olan daha cekici. Ben heyecanı seviyorum 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. iş yerindeki ortama da bağlı biraz. 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen stajyersin sanırım 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. O bekar ben bekar.. Az daha yapacaktım.. Yapmadım 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne gibi tehlikeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hiç yaşamadım
dikkatini çekeyim erkeklerin nerdeyse hepsi yaşadım yaşıyorum demiş hatta arada kendini de övü vermiş buradan bile en az yarısının yalan olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
evet yaşadım çokz evkli heyecanlı oluyordu heryerde kamera olduğundan çatı arasına çıkıyor orada yapıyorduk her fırsatta
Sekreterine ilişkiye gidiyorduk tek sıkıntısı çayımı kendim dolduruyordum 😃😃😃
Yaşadım çok heyecanlıydı ama tekrar yapmam çok fazla riskli
oldu. denedik keyif alinca uzun bi sure surdu. ama sonra ben firmadan ayrilinca bitti :)
İş yerinde cinsellik extra sıkıntı. Bence etik de değil. İş arkadaşından partner olmamalı.
Kendime ait odam var. Gizli kaçamak yapıldığı için daha zevkli oluyor :) yaşadım ve hala da yaşıyorum :))
Asla yapmam burnumun dibindeki hergün yüzyüze geldiğim insanla. Günlük hayatta karşıma çıkmayacak biri olmalı.
Hiç yaşamadım, ama stajyerin birisi ile yaşayalım var.. :)
Evet yaşadım😀gayet zevkli ve heycan dolu idi
Lise son sınıf stajyer vardı onunla tuvalette yaşamıştık birşeyler
Yaşadım benim mudurumdu sonra sexs kölem oldu 🙂
evet stajerlik yaptığım yerde oldu
Sen mi yaşadın?
Hayır ama yaşayan yaşıyordur
ahahahaha bir zamanlar olmuştu adranalinnnn
Tehlikeli olan daha cekici. Ben heyecanı seviyorum
iş yerindeki ortama da bağlı biraz.
Çok... Sıkıntı olmuyor...
İş yerimde kimseyle yapmadım hayir
Yok yaşamadım yaşamam da bana göre ters