Cinsellik yaşamak için bi kızda hangi özellikleri ararsınız? Arkadaş olmaya mı çalışırsınız önce ya da samimi olmaya?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaş olmaya çalışmam. Arkadaşla seks yapılır ama direk samimi olmaya çalışırım ben. Nefes alsın yeterci değilim, öyle tiplerden de nefret ederim. Aşırı seçiciyim. Sadece 9-10 luk kızlarla birlikte oluyorum. Ben bir kızdan hoşlanıyorsam ya da onu sert, küfürlü becermek istiyorsam sevinmesi gerekir. (feministler hariç). Çünkü bu o kızın boş bir kız olmadığını gösterir. Ama fiziksel olarak sek si bir kızdır ama sevmemişimdir. Bu da o kızın mal bir kız olduğunu gösterir. Muhtemelen kabadır, sohbeti bok gibidir, ya da çok düşük bir ihtimal elektriğimiz uyuşmamıştır. Yani kızda sorun yoktur, sadece aramız uyuşmamıştır. Ama dediğim gibi bu çok nadirdir. Genelde sevmediğim kızlarda, sevmediğim oranlarda sorunlar oluyor. 1 tık sevmediysem, 1 tık sa lak veya sorunlu bir kızdır. Ben turnusol kağıdı gibi bir şeyim valla.
23 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş olmaya çalışmam arkadaşla seks mi yapılır? Bence seks düşünmüyorsan adını arkadaşlık koyarsın 🤔
- +1 yıl
Doğru diyorsun. Katılıyorum.
- +1 yıl
Ama istisnalar da vardır. Bazen arkadaşlar da seks yapabiliyor.
+1 yılHer iki söyleme de asla katılmıyorum. Elbette doğal ve olağan akışında bir erkeğin normal bir kız arkadaşı olabilir, hatta bu çok uzun yıllar da sürebilir. Sonrasında aralarında neler olur biter bu ayrı bir konu.
Nefes alsın yeter ! söylemi ise çok aşağılayıcı. Hem erkeğe hem kadına ciddi hakaret bence. Bir şeyler hissetmediği bir erkekle birlikte olmayan kadınların sayısı, hiçbir şey hissetmediği bir kadınla birlikte olan erkek sayısından fazladır. Dolayısıyla her iki tarafta nefes aldığından söylem kaba duruyor.
Evet erkekler bu konuda daha düzdür. Biz erkeklerin genel mantığında da KARANLIKTA HEPSİ AYNI düşüncesi yatar gibi görünse de hepten duygusuz değiliz.27 Yorumla- +1 yıl
Yani arkadaş olmak için bile duygu lâzım diyosun öyle mi?
- +1 yıl
Duyguya yüklediğin anlam önemli. Elbette insan, biriyle arkadaş olmak istediğinde veya olmuşsa iç dünyasında bişeyler karşılık bulmuştur. Duyguyu salt olarak düşünmemek gerekir. Her duygu fantastictir demek veya romantizme dayandırmak doğru olmaz.
- +1 yıl
Ben tip olarak begenmedigim ya da karakterini begenmedigim insanla arkadaş olmuyorum bu yüzden sordum..
- +1 yıl
Karaktere eyvallah da neden tip ! Mesela tip olarak beğenmediğin bir kişiye göre sen ne kadar yeterli bir tipe sahipsin ? Tipten kastın yakışıklı/sempatik, güzel/çirkin değildir umarım
- +1 yıl
Tipten kastım evet sempatiklik gibi.. hani illa yakışıklı olacak demiyorum
- +1 yıl
Öyle ise güzel. Ancak cinselliği de belirli bir kalıba sokarak düşünmemeye çalış. Kiminin gülüşü bile yeterli gelir.. Aslında cinsellik çok derin bir konu ya. Kadınlar Allah tan erkekler gibi düşünmüyor. Daha edebiler bu konuda.
- +1 yıl
👏👏👏👏 Çok güzel acıklamışsın. Zaten bu soruyunsoran kendi hemcinslerini aşağalamış ve kategorize etmiş. Yani kendisini zaten birileri bir sıfata koysun diye el açmış yazık ki ne yazık
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Merhaba. Öncelikle arkadaş olmaktan korkmayın. Ama sınıfları siz koymalısınız. Öz güveniniz yüksek olsun. Açık olur, cinsellik yaşamak isteyip istemediğinizden emin olun ve bunu arkadaşınıza hissettirin. İstemiyorsanız ve o size değer veriyorsa bu düşüncenize saygı duyacak ve dizi rahatsız etmeyecektir. İstiyor musunuz, o da istiyorsa artık açıkça bunu ona hissettirmek sizin elinizde ve mutlu olmak herkesin hakkı. Kararlı olun, kendinize güvenin ve mutlu olun. Arkadaşlık güzeldir çekinmeyin. Sevgiyle kalın. 😎
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
61Cevap
+1 yılErkekler bu konuda ikiye ayrılır. Annesi ve kız kardeşinin de birer kadın olduğunun farkında olanlar ve olmayanlar.. Cinsellik insanlık için tabiki önemli bir konu başlığıdır ancak tavsiyem kadını sadece cinsel meta olarak gören tiplerden uzak durup, onların fikirlerine hayat felsefelerine, karakterlerine ilgi duyan cinsellik olacaksa da bu uyumun sağlandığı kişilerle olması gerektiğini düşünen kişilerle zaman geçirip birlikte olmanız.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizim işimiz zor. O amaçla yaklaşınca hastane, hapis, mezar seçenekleri çıkabilir. Yoksa kız baya ima etse bile açılırsın, kadın tersleyebiliyorda. Bir ayarınız yok ki. Ha genel olarak ortaya karışık davranırım biraz samimiyetlik yapmaya çalışıp biraz medafeli. Her teldrn dokundurmak gerek huyunu suyunu bilmiyoruz ki. Ha ben daha önce yaşadıklarım zaten arkadaştık ya da yeni tanıştık normal içten olduğum gibi davrandım oldu gitti ama her zaman öyle olmuyor.
10 Yorumla Genel ve doğru bir görüş vardır.
DERLER ki.
Erkekler gördüklerinden, Kadınlar duyduklarından etkilenir... Yani erkekler görsellikten hoşlanıyorlar ve kadınlarda duyutsaldan hoşlanıyorlar... Dikkat ederseniz bunu güncel hayatınızda görebilir ve hissedebilirsiniz.
11 Yorumla
+1 yılBen direk amacım cinsellik , eğleniriz, anı yaşarız diyorum.
Hic öyle seviyorum ayaklarına yatmam212 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik düşünen bir erkek, benimde sana karşı kötü bir düşüncem yok bunu şimdiye kadar algılaman gerekirdi demez dimi o bana öyle dedi
- +1 yıl
Diyebilir bazıları avına duygusal yaklaşıyor. Hem bedenini hemde duygularını s. kip atıyor
- +1 yıl
Anladim ben biraz daha temkinli oluyum o zaman
- +1 yıl
Mesela senin duygularindan daha fazla bedenine iltifat ediyorsa daha da temkinli olmasin. Avına duygusal yaklaşan bir sirtlan olduğuna bahse girerim
- +1 yıl
Hayır davranışlarıma iltifat ettiği oldu. Dün gece buluşmak istedi (bu arada yakinlasmaya calismiyo, sadece sarildik onu da bana sordu) bende evdekiler uyusun inerim aşağı dedim neyse bu bi yerdeydi arabada uyur beklerim ben dedi ben ısrar edince olmaz diye eve gitti gece beni uyandir falan dedi. Göremezse görüntülü konuşmak istiyo o da olmazsa sesli ne bileyim işte..
- +1 yıl
Gündüzler çuvala mi girfi
- +1 yıl
Laf aralarinda hep seni götürürüm bir ara diyo, ya da bigun senle şuraya gidelim diyo, bakalım neyi bekliyo bilmiyorum
- +1 yıl
Gece bu sekilde ailen uyuduktan sonra yanına inmen seninde onunla sevişmek istediğin manası taşır. O da seni götürmek istiyor sende gitmeye hazırsın gibi🤭🤭🤭
- +1 yıl
Bende sadece onu görmek istiyorum ve geceleri seviyorum sessiz sakin dertleşmek iyi geliyo yanlış bi hareketi olmadığı için de gittim 2 kere. Zaten 9 yıldır da tanıyorum, 3 yıl da aynı sınıftaydık. Öyle işte
- +1 yıl
Iyi devam et o zaman.
- +1 yıl
Öyle bi istegi olsa galiba bi daha görüşmem
- +1 yıl
Seni tam olarak bağlandığına emin olunca görürsün 😂😂
+1 yılBen cinsellik için bi kızı kullanmam nikahsız da birliktelik düşünmem ama erkeklerin çoğu samimi ve arkadaş olmaya çalışır en başında. Zaten biraz akıllı ve uyanık olsan niyetini başından anlarsın çoğu vukuatta
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal olmasın, beklentisi olmasın, zevk almaya odaklansın, güvenilir olsun, sekste sınır koymasın. Kimseyi kandırmam, aşkım sevgilim demem. Baştan söylerim amaç cinsellik diye. Gelen gelir, karşılıklı uyum ve güven olursa uzun süre gider.
23 Yorumla- +1 yıl
Herkes sen gibi direk amacım cinsellik demiyo işte
Cevap sahibi+1 yılİyice tartıp ölçeceksin demiyorsa. Sevgili veya arkadaş diye başlayıp üçüncü günden seks muhabbetine girmeye çalışıyorsa belli ediyordur kendini.
- +1 yıl
Hiç o konulari açmadı ben açınca da bende sana karşı kötü bisey düşünmedim şimdiye kadar bunu algılaman gerekirdi dedi
Kıza göre değişir. Hatta bazen hiç arkadaş olmadan dahi laf arasında bazı ihtiyaçların giderilmesi gerektiği söylenebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Hic arkadas olmadan da yanasilir diyosun yani
Kızlar hep bir beklenti içinde olurlar bu yüzden artık çoğu erkek pek aktif olmasına gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ben cinsellik konusunu sormuştum ama
+1 yılHerhangi bir kızla ilgili cinsel düşüncem, o kızla arkadaş olduktan sonra kalmıyor. Direk konuya girmekte yarar var diye düşünüyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
Direk konuya girmediğine göre böyle bir düşüncesi yoktur dimi 🤔
- +1 yıl
Yani bilemiyorum şimdi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılEn önce sevmem, aşık olmam lazım ondan, güvenmem lazım gerisi lafugüzaftır zaten.
23 Yorumla- +1 yıl
E bunlar olsa sevgilin olur zaten olaya arkadaşlıktan girmezsin ki ama
- +1 yıl
illa sevgili olmamıza gerek var mı?
- +1 yıl
Ama seviyorum aşığım deyince ne bileyim..
Bir şey yapmaya çalışmam. Her zaman tek eşlilikten yanayım.
22 Yorumla- +1 yıl
Tamam da birini seviyosun diyelim önce samimi mi olmaya çalışırsın yoksa arkadaş olmaya mı?
Erkeklerin rahatlama yöntemi var 31 çeker rahatlar tabiki bir kadınla yaşamak kadar rahatlatıcı olmasada o zevki yaşamak için nefes alsın yeter diyemiyorum bayanın çekiciliği ve fiziği bu konuda çok etkili
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖff şöyle iğrenç sorular sormayın bee. Ne alaka bu ne abi? Ben her arkadaş olduğum kadınla cinsellik mi yaşayacam veya illa hoşuma gitti veya cinsel çekim aldım diye arkadaş mı olucam off... Bunu bir kadından duymak üzdü açıkçası ama zaten bu siteden ne beklersiniz ki...
116 Yorumla- +1 yıl
Peki arkadaş olmak için hangi kriterlere bakıyosun?
Cevap sahibi+1 yılElbette öncelikle karakter. Karaktersiz biriyle değil arkadaş olmak aynı masada bile oturmam asla. Arkadaşlık için de hmm uyum olabilir mesela ortak zevkler işte sonra iyi anlaştığımızı düşünürsem gerçekten neden olmasın
- +1 yıl
Iyi anlastigimizi dusunursem neden olmasin derken? Sevgili olmak mı neden olmasın?
Cevap sahibi+1 yılYaaa arkadaş için elbette ki sevgili için de öyle. Sen anlaşamadığın hiç uyumlu olmadığın biriyle arkadaş olabilir miydin ki
- +1 yıl
Hayır olmazdım. Ama biz birbirimizi hic tanimiyoken de arkadaş adı koyduk
Cevap sahibi+1 yılHmm e güzel ama şöyle arkadaş nasıl diyeyim sevgili olmaya göre daha kolayca olunabilecek bir şey. Sen 1 saate bile biriyle azcık konuşup arkadaş olabilirsin elbette tabi bu kişiden kişiye değişir ama sence sizin öyle olmanız sorun mu
- +1 yıl
Haklısın. Sence sizin öyle olmanız sorun mu derken? Arkadaş olmak mı?
Cevap sahibi+1 yılAslında olayı bilmediğim için tam anlamıyla senin o arkadaşın veya her neyse işte onla ne olmak istediğini sormuştum. Yani sence onun amacı ne ve sen ne olmak istiyorsun işte onla
- +1 yıl
Amacını inan bende çözemedim, seviyo hissediyodum sonra bi yazı paylaştı her şey neşesine ona üzerime alindim, çünkü sevse az da olsa ilerleme olurdu biz olduğumuz yere sayıyoruz. Bence sevmiyo ve o söz banaydı..
Cevap sahibi+1 yılHmm peki şöyle diyeyim o sözler iyi şeyler miydi yoksa kötü mü? Eğer bak şu an hissetmiyorsan bu işte bir sorun vardır
- +1 yıl
Normalde üzerine alınacak biri değilim, ama biz hiç aşama kaydedemedik aynı yerimizde saydığımız icin böyle hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam da ne kadar oldu onla tanışalı ayrıca flört müsünüz sizce şu an?
- +1 yıl
Lisede ayni siniftayik ama bi samimiyetimiz yoktu çünkü en samimi arkadasim onu seviyodu ve acilmisti, reddetmişti o da bu yüzden hic yakinlasamadik. 1 sene 2 aydir arkadasiz 2 kere bulustuk. Şu an pek flört gibi degiliz. Genelde o yaziyo ben bi kere yazdım sohbet ettik sonraki yazdigimda aktif oldu ama mesajimi okumadi diye geri sildim, ama yinede döndü bana, 1 gün sonra konuştuk cuma günüydü sanırım yine yazdı o şekilde. Ama sohbet etmek istiyor gibi degildi sadece hal hatır sordu.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama eskiden ne oldu yani bu bir senede onu da bilmiyorum ama şu an pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Ben olsam yani sevdiğime karşı böyle olamazdım. Bunun pek ilgisi yok gibi veya arkadaş işte sadece
- +1 yıl
Geç oldu ama anladım sağol
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim. Ayrıca sana bir tavsiye hatta tecrübemi belirtmek istiyorum ki seni sevmeyenin peşinden gitme değmez, değmiyor
biraz vicdanlı biriyse hemen cinsellik konuşur önce arkadaş olup kandıran sıkıntı
12 Yorumla- +1 yıl
Önce konuşmadıysa düşünmüyordur ya dimi? Sence?
- +1 yıl
o belli olmaz onu zaman gösterir sen öyle bişey yaşamak istemiyosan dikkat et
Hayır, bazen sadece aklını sever ve arkadaşın olmak isteyenilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Ama o görüşmek istiyo genelde gidemezsem görüntülü aramak istiyo o da olmazsa sesli, öyle işte..
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum. Ama hep akşam veya gece beni görmeye gelmek istiyo bi 5 dakika olsa da in diye, sadece bunu anlamıyorum
- +1 yıl
Aşk nasil takıntıya dönüşür? Ne konuda uyarıyım?
+1 yılYalandan duygular ile oynamam yatakacaksa yatar yoksa yakın olmasın
17 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Herhangi biri olsa farkeder mi işte
- +1 yıl
Herkes derki fark eder yataktaki kadının farkı yoktur odun olmadiktan sonra erkek işi bildikten sonra onuda açar yola getirir yılan gibi yapar
- +1 yıl
Cinsellik bu şunu isterim vs demez insan
- +1 yıl
Anladım yani nefes alsın yeter diyosun
- +1 yıl
Ben demiyorum genel öyle der seçici olmaz kimse yalan atmasın kiloluyuda pipler zayifida güzeli de cirkinide yeterki cinsellige gelsin ya sen cirkinsin kilolusun yapmam demez yalan atmasın kimse
- +1 yıl
Kimse kimseyi görmeden burada birbirine iş koyuyor daha ne olsun
+1 yılSadece cinsellik değil hoşlanma sebebi. Duygular kalp ile ilgili. Ama bir erkek bir hafta faaliyette bulunmasın yolda gördüğü yaşlı bir kadınla bile ayaküstü birlikte olmak ister ve rahatlayıp sonra da yoluna gidebilir. O fizyolojik bir şey.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce görsel olarak beğenmek sonrasında amaç cinsellikse farklı arkadaşlıksa yaklaşma tarzı daha değişik olur
12 Yorumla- +1 yıl
Amaç cinsellikse yaklaşım nasıl olur arkadasliksa nasıl olur peki?
- +1 yıl
Cinsellikse sürekli dokunma öpme yakın planda durma isteği vardır arkadaşlıklarda ise paylaşım aktivitelere katılma gruplarla birlikte sakin başbaşa kalmak için fırsatta kollamaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı isteniyorsa ortak bir noktada kesişme varsa hijyenik olması kaydıyla isteyenle olabilir.
10 Yorumla Abazalar için fark etmez. Abaza olmayan da yalakalık yapmadığı için kızlar tarafından tercih edilmez.
10 Yorumla
+1 yılCinsel bir duygu benimsediyse arkadaş olmaktan ziyade samimi ve ne istediğini bilerek yakınlık kurmak daha net sonuç veren bir izlenim ancak çoğu erkek abaza gibi davranıp kızı kendinden kaçırıyor 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Bana bu anlamda yaklaşırsa görüşmeyeceği biliyo bence
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevdiğimle isterim ama kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük penisli olmadığımdan dolayı kimse beni sevmeyecek işte. Aşk ve cinsellik yaşayamadan; baba olamadan öbür tarafa göçeceğim galiba.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes alsın yeter erkeklere taşdan olsun yeterki taşı bile skr ler
111 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilmek çok kötü
Cevap sahibi+1 yılBilmen gerekiyor ama hep abaza var
Cevap sahibi+1 yılBazı erkeklerede guven olmaz ne yapıcaklari belli olmuyo
- +1 yıl
Bende hemen güvenmem zaten, doğru söylüyosun
Cevap sahibi+1 yılHep ilişki pesinde oluyo erkekler duzgun erkek adam bulmasi zor cogu uckurunun zevkinde
Cevap sahibi+1 yılBi erkege guveniceksen dilinde dua olucak yaradanini unutmucak sizi allah bize emanet olarak yaratmis size el kaldirmicak dovmucek erkek adam bulmak zor bu zamanda çoğu hep zevk pesindeler
Cevap sahibi+1 yılRabbim senin karsina duzgun bi insan cikarsin
- +1 yıl
Amiin Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin amin
Cevap sahibi+1 yılAllah cc senin guzel gönlüne göre versin seni uzmucek kirmicak bi insan çıkarsın
Cevap sahibi+1 yılMemlet neresi senin ( TRABZON benim memleket
Kişiden kişiye değişecek bir durum bu tabi dediğin gibi nefes alsın yeter diyen de çok (cinsellik) de
10 Yorumla
+1 yılBiraz seçici olun ya. Her deliğe de sokmaya çalışmayın.
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
senin gibiler m*al olduğu için ve g. tunuz havada olduğu için bu tür olaylar oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsin yeter bir arkadaşım vardir güzeller vermiyor diye tum çirkinleri hastaları götürmüştü
12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok üzücü.
- +1 yıl
Evet sende araya gidersin soyleym
+1 yılBen her zaman bir duygu hissetme taraftariyim
10 YorumlaBizler için yoklukta nefes alsın yeter. Kimseye konuştuğumuzu söylemeden beğenmediğimiz kişilerle de yatarız
11 Yorumla- +1 yıl
Konuştuğunuzu söylemezsiniz demek
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkekler bununla sadece cinsellik yaşayayım ben demem akışına birakirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZeka ile ilgileniyorum beyin seveceğim Bunun haricinde derin nefes alması önemli unsur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOyle herkezle her onune geleble olmaz karsilikli uyum. istekn arzu. Etkilesim gerek😉☺
10 Yorumla
+1 yılAsla nefes alsıncı olmadım güzel olacak estetik olacak alımlı olacak
10 YorumlaBen ilk önce tanışıp sohbet etmek isterim. Eğer kafalarımız uyuyorsa ve titiz biriyse temizlik açısından olur. Sırf cinsel bir şeyler istiyorum diye her yolu denemem.
20 YorumlaSevmek istedikleri zamanda kızlarla arkadaş olmak ister
14 Yorumla- +1 yıl
Sadece sarılmak istiyo yanlış bisey yapmiyo aramizda bi çekim var ama ileri gitmedi hiç
- +1 yıl
Insallah 💖
Gizli Üye(18-24)+1 yılbakımlı da olmalı nefes alsın yeterli pek olmuyor öyle
20 Yorumlaenteresan sorular enteresan fikirler. Bu kadar m al olmayı nasıl becerebiliyorsunuz gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKimisi cinsellik için kimisi aç nefes alsın yeter der kimiside
Hayat kurmak için10 YorumlaHer yolu deneriz işte.
23 Yorumla- +1 yıl
Tanam ama herkese değildir bence bu
- +1 yıl
Anladim sağol
O duruma göre değişir aradaşlık önemli sadakat önemli fakat ihtiyacını gidermrk için nefes alsın yeter
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. her türlü şanslarını dener
22 Yorumla- +1 yıl
Temkinli olmak lazım
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Arkadas olunca kizi beklentiye sokmadigini dusunur erkek.. halbuki kiz hep bekler..
Arkadasca sevismek daha iyi oluyo03 Yorumla- +1 yıl
Yuh 😂😂
- +1 yıl
Hee canım arkadasca 🤣
+1 yılAllaha sükür daha kimsenin ğünahına girmedim
11 Yorumla- +1 yıl
Helâl olsun
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Benim moduma göre değişiyor ya
14 Yorumla- +1 yıl
Amacın cinsellikse peki direk söyler misin kıza? Önce güvenini mi kazanmaya çalışırsın?
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cuckold tarzı ilişkiler yaşamak istiyen kadınlar önceliğim
05 Yorumla- +1 yıl
Herkesle birlikte olur musun yani kadın kız olsun farketmez mi?
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Erkek arkadaşım beni güzel bulduğu için mi bana yaklaşmaya çalışıyo diye merak ettim
Nefes alsin yeter diyenler resmen aç kalmiş ben sevmedigim birini asla öpmem
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%90ı nefes alsın yeterci. Bazı doymuslar seçici 🤣🤣
10 YorumlaErgenler için nefes alsın yeter olgunlar için düzenli seks yaşayacakları biri
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kriter her zaman vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılnefes alsın yeter modundalar
31 YorumlaTabiki de hayır cilveli hatun daha önemli
20 YorumlaGünümüzde geçerli olan tek detay nefes alsın yeter :D
00 Yorumla
+1 yılBen yeterki kız olsun toplumda hanim hanımcık ama yalnızken istekli olsn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik için nefes alsa yeter onlar için
36 Yorumla- +1 yıl
benim için değil
Cevap sahibi+1 yılSana görüşünü soran yok
- +1 yıl
Burada görüş yapmak için kimsenin izin istemeye ihtiyacı ok :) Önyargılarınla mutlulukla sana
Cevap sahibi+1 yılBenim yazdığım bir şeye sana cevap ver diyen olmadı.
- +1 yıl
cevap ver demene ihtiyacım yok öyle bir zorunluluk da yok. Katılmadığını saygıyla ifade edip çekilmek bu kadar zor olmamalı canım
- +1 yıl
tam bi düşük zeka eskort yorumu
Cinsellik insanin aslinda öz enerjisidir
11 Yorumla- +1 yıl
Benimle cinsellik icin görüştüğünü nasıl anlarım?
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılduygusuz sekse karşıyım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal olarak bir şey hissetmek şart
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Fizik önemlidir ya.. kilo olmaması tek şartım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşuna giden kızları seçer ler
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılaslında samimiyete grrek yok
20 Yorumla
+1 yılGenelde kullanıp atıyorlar
20 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler cinsel bişey düşündükleri kızlarla mı arkadaş olmak isterler? Yoksa cinsellik yaşamak için nefes alsın yeter mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler cinsel bir şey düşündükleri kızlarla mı arkadaş olmak isterler? Yoksa cinsellik yaşamak için nefes alsın yeter mi?
Elbette böyle bir sorunun kesin ve net tek bir cevabı olması mümkün değil.
Bu kriterler kişisine göre şekil alabilir. İnsanlar normal bir şekilde cinsiyet ayırmaksızın arkadaş olabilirler. Bunun altında herhangi bir oluşum aramak, art niyet sorgulamak doğru olmayacağını düşünüyorum. Bu kadar güvensiz yaşanan dünyada, arkadaşlığın cinsiyete bakılmaksızın birey olabilmenin getirisi olduğunu düşünmek istiyorum. Fakat güncel yaşam içerisinde bahsetmiş olduğunuz gibi konularla karşılaşmak mümkün olabiliyor.
Yani bazı erkekler karşı cinsi ikna edebilmek için önce arkadaş gibi davranıp daha sonra gerçek anlamda düşündüklerini daha rahat ifade edebilecekleri bir ortam oluşturabilmektedirler.
Profilinizden gördüğüm kadarıyla yaşınızın 24 olduğunu belirtmişsiniz. Eğer normal arkadaş olduğunu düşündüğünüz kişinin sizinle ilgili bu tarz düşünceleri olduğundan endişe ediyorsanız, bu ilk değilse kısır döngü olarak yaşadığınız bir olay söz konusu demektir ya da karşınızda arkadaş olarak görmek istediğiniz kişi için siz arkadaş kalamayacağımızı düşünüyor olabilirsiniz.
Yani demem şu ki eğer bir konudan şüpheleniyorsak bu şüphelendiğimiz konu ya daha önce sıkça karşılaştığımız için artık temkinli olma gereği hissettiğimiz bir konudur. Ya da bu aslında bizim düşüncemizdir ve biz bunu yansıtamadığımızdan dolayı içimizdeki duygunun ne olduğunu tanımlamaya çalışırız.
Burada önemli olan siz ne düşünüyorsunuz. Arkadaş olduğunuz kişi ile sevişmek istiyor musunuz?
Hayır mı?
O halde kesin ve ciddi tavrınız, tutumunuz bu konuyu sizinle paylaşmasına engel olacaktır.
Evet mi? Bilmiyor musunuz?
O halde böyle bir konu ile mutlaka muhattap olacaksınızdır.
Birde neden flört, birliktelik değil de cinsellik yaşama korkusu? Asıl soru bu bence :)
Psk. Özüm Derya Alageyik
https://www.youtube.com/embed/hge7nE1D8rE💎 EVLİLİKTE MUTLU BİR İLK GECE EĞİTİMİ
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, benim için çok faydalı oldu. Evlenip ayrıldığım için o gözle bakıyor korkusu oldu, bu belkide benden kaynaklı bilemiyorum..
Size nasıl ulaşabilirim sorum olacaktı
@azrahsgd Bana sor
Bak şansını zorlama
@azrahsgd ne oldu ki
@azrahsgd tabiiki sorabilirsin
Yanlış anlaşılmasın size degil sorum derya alageyike sordum
İlk gece eğitimi mimi
Aile danışnanı olarak bir misyonunuz varmıs da. Ben size şunu sorayım. Kadınları böyle kategorize temek kadinlara kandi hemcinsleri tarafından hakaret edilmesine bu sekil de aciklama yazmanız ne kadar etik. Mesela sizi sectiler mi evlenilecek kadın ya da eğlenilecek kadın diye? Ya da sizin için de boyle düşünüldü kimine gôre "eğlenjlecek " kadındınız kimine göre evlenilecek. Yani bir kadın olarak bu soruya tepkinizi koymanız sinra da bir anlatım yaomanız gerekmez mi bir "kadın" olarak. Sonra da erkekler neden saygı duymuyor neden sadece cinsellik peśinde kosuyor diye yorumlar yapmak ne kadar dogru? Ben bir erkek olarak şöyle bir soruyu bütün kadinlara yapılmıs bir hakaret sayıyorum. Bence siz de öyle yapın. Buradan takipcinkasmak yerine alkış almak yerine