merhabalar, 20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli göğüslerim oldukça küçük. en küçük beden sütyenler bile kısmen büyük geliyor diyebilirim. bu durumdan rahatsız değilim aslında, küçük göğüs her açıdan rahat, sütyen takmadan geziyorum vs. ama insanların pekçok kez baktığını gördüm, bundan oldukça da rahatsız oldum. yani neden bakıyor ki bu insanlar? bu nasıl kız, göğsü yok tarzı şeyler söyleyenler de oldu, bir şey giyerken kıyafetin göğüs kısmında hafif çıkıntılar olduğu için dik dik bakanlar da oldu. küçük göğüslü olmak rahat ama insanların bu görünmez baskısı çok zor. son zamanlarda gerçekten bu konu hakkında kötü hissetmeye başladım, ne yapacağım ben? sütyen tak tarzı tavsiyeler değil de mental açıdan tavsiyeye ihtiyacım var, lütfen bunu dikkate alarak yorum yapın yapacaksanız:(
+1 yılYa şimdi Allah dan gelen bir şey bu buna takılma öncelikle kendini sev kendine değer ver olabilir herkes 4 4 lük yaratılmadı kimisinin eli kolu bacağı yok bunlar hayattan soğsun mu haline lükret iyisin bence güzelsin maşallah Allah ailene bağışlasın hatta sevdiklerine bağışlasın diyorum sıkma canını bak keyfine 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yaşın fazla büyümeden hormon tedavisini düşünebilirsin. İdare edilemeyecek bir şey değil ama biraz ele gelse daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılOnunda beğeneni vardır üzülme
00 YorumlaVakumcular derneği başkanı olarak meme büyüme basarım %100dür
01 Yorumla
Soran+1 yılaga sakin
Bence insanları pek fazla inemseme sonuçta bu senin vucudun sen begendikyen sonrasi önemli değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar yorum yapacak bir şey her zaman bulur, çok sallamaman lazım.
00 Yorumla Hayır aksine daha iyi ben çok seviyorum mutlaka seven erkeklerde vardır
00 Yorumla
+1 yılUçların mı büyük sütyen takmadığın nasıl anlaşılıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sütyen tarzı bluzları tercih et likralı fitilli olanlar altına sütyen giyme ayrıca insanları bu kadar umursama koca göğsün olsa bile bir kusur bulurlar.
00 YorumlaSonucta 75a yi doldurmayan bir suru kadin var, ayrica herkes buyuk meme seviyor sanmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYemin ediyorum ilerde evleneceğim kişinin küçük gogusu olsun isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde küçük ama sevgilim aşırı mutlu bu durumdan. Aynı işi görüyor sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSütyenler uçları belli oluyordur belki, sen mutl u isen kime ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaradılış, bence çok da takılma millette sanki 20 cm var da her şeye yorum yapıyorlar…
00 YorumlaBence dolgulu garson boy alabilirsin:)
01 Yorumla
Soran+1 yılbakacağım teşekkür ederim :3
+1 yılBüyürler
00 YorumlaYok kanka ben haz alıyorum nedense kaç b
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen küçük seviyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar