Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzanmis haldeyken daha kucuk gozukurler ! ayakta dururken daha net anlasilir buyuklukleri. bence hic takma kafana ve takanlari da salla. bahsettigin yontemlerle buyutemezsen sakin ameliyat falan yapmayasin. seni memelerin buyuk diye tercih edecek veya kucuk diye tercih etmeyecek kisiden zaten sana hayir gelmez. memelerinin buyuklugu degil de kalbinin buyuklugune gore seni sevecek kisiyi bulursan daha cok ve daha derinden mutlu olursun…
47 Yorumla
Soran+1 yılah eig'yi kaçırdın çok güzel düşüncen :)) haklısın ameliyat olmam asla kimse mükemmel değil her halimle beğenecek biri olmalı meme boyutu için değil kalbinin güzelliği için sevmeli :) zaten masajları o amaçla değil kendim beğenmediğim için yapıcam işe yarayacak inanıyorum :)
Cevap sahibi+1 yıleig salla gitsin :)
boy ve kilon orantili degilse yani zayifsan, (kaburga kemiklerin gorundugune gore zayifsin) kilo alirsan memelerde de buyume olur. bir bayan arkadas vardi cok kilo verince 95 olcusunde olan memeleri 75 falan olmustu yani bu kadar etkiliyorsa sen de daha cok kilo alirsan ters orantiyla faydasi olabilir sana
iltifatla karisik teselli etmis olayim (niyetim asilmak degil) tenin guzel, sivilce yok, kil yok ve ten rengin cok guzel yani bak bu kadar olumlu ozelliklerin var ama bircok bayanlar bu sorunlardan sikayetci. bu avantajlarina gore meme boyutlarini onemsememek icin ciddi nedenlerin var ;) bye bye
Soran+1 yılfotodaki ben değilim tabi ki:D ama sağol benim de öyle olduğuna göre sorun yok bundan başka tek problem o olsun kilo evet önemli alırsam etkiler o da :D
Cevap sahibi+1 yılevet ya soruyu yanlis okumusum :D kendi fotonu kullanmadigin icin aferin sana ;) kilo almakta sorun yasarsan haber ver recete yazayim sana :) konu konuyu aciyor ya tamam sustum tıp :p
Soran+1 yılaynen kendi fotomun burada ne işi var :) açsın dur ya nereye evet yaşıyorum reçeteyi ver önce susmak yok :DD
Cevap sahibi+1 yılsusmak yok hiii actirma bayramlik agzimi :D gunah benden gitti :p bayanlarin % 99'u kilo verme savasindayken, % 1'i (sen) kilo almaya calisiyorlar :))) simdi kemerini sıkıca baglaaaa geliyor receteeeee
1- bir gunde en az dort ogun ye (sabah, ogle, aksam ve gece uyumadan once)
2- bol bol etli yemekler ye (ozellikle de kirmizi et ve sucuk, salam, sosis falan)
3- her gun tatli ye (sagligini bozmamak icin, seker yerine bal ve pekmez gibi dogal sekerlilerden yapilan tatlilari ye)
4- sut ve sut urunlerine agirlik ver
5- her ogunde bol ekmek ye
6- un mamulleri yemeklerine agirlik ver
7- hic spor yapma (ozellikle fazla efor harcatan kosu yapma)
8- fazla yurume
9- cok uyu
10- tembelligi abart yani yaşam felsefen garfield gibi "yasasin tembellik" olsun :))
not; istedigin kiloya kavustugunda, kilo artisini durdurmak icin bu programlari uygun oranda hafifletirsin
dipnot: birkac ay sonra gelip "cok kilo aldim yaaa nasil hizlica zayiflayabilirim" diye sorarsan, sana kafa atarim :D
Soran+1 yılyok bee nerde genetik bizde kilo almıyoruz nasıl zayıflayacağım derdim olmaz benim o kadar alamam rahat ol :D sağol zahmet oldu ama ben yapıyorum bunları saat fark etmez gece de yerim her gün tatlı da. ama bir garfield olamam :D yine de b vitamini var ona başlicam bu dediklerine de dikkat ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılkadınım yanıma yakışsın yeter büyütmek istersen doğal yağlar var bide göğüs antrenmanları var onları yap
14 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun ;) evet baya araştırdım çay yağlar ve masaj deneyeceğim yapanlar olumlu sonuç almış teşekkürler
- +1 yıl
ne demek insanlık görevi sonra da git yanına yakışan bir erkek bul mutlu mutlu yaşa olay bitmiştir
Soran+1 yılinşallah :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi ya kansere yakalanman daha aza inmiş oluyor ne mutlu sana. Seninle evlenen göğüslerinle evleniyor. Çocuğunu emzirecek kadar var hiç olmazsa. Ve göğüsleri olmayan anneler var sen buna şükret. Gerçekten davul gibi ortaya çıkanlardan kat kat iyi seninki
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler çok haklısın ben bunu sorun ediyorum ama dediğin gibi sağlık sorunları olanlar da var. en azından çocuğumu emzirecek kadar var bu güzel göğüs için evlenmeyecek birini bulmayı umuyorum :)
@Çokbileenbayan kardo artık kendine küçük göğüslü demezsin heralde kafam kadar oldu çünkü seninkiler skdjhfsdkbhdfzj
13 Yorumla
Soran+1 yılkardon da masaj falan mı yaptı yoksa kendiliğinden mi normal boyutu :D
Soran+1 yılheh evet sağol ben de o masajları yapıcam işte :) soğuk su etkili biliyorum buzla da yapıyolar kardonun ya da başka birinin ihtiyacı varsa ilet adaçayı ve rezene içicem hergün artı yağla masaj işe yarıyormuş düzenli olunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Esasında küçük evet ama şunu da yaşamış biri olarak söylüyorum.. Birisini gerçekten sevdiğinde o kişi senin için her haliyle kusursuz oluyor.. Bence bunu aklından çıkartma :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle haklısın gerçekten sevdiğinde bazı şeyler kötü olsa bile onu öyle görmüyosun :)
Soran+1 yılyok ya :D barışık olmam lazım evet ama önce şu büyütme yollarını deneyeceğim :D
canım emin ol seni gerçekten seven birisi için göğüslerinin boyutunun hiçbir önemi yok. helede birde küçük göğüs seven biri olursa senin hiçbir sorunun kalmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tesekkurler :)
+1 yılBazılarının yüzüne ve vücuduna ufak olanlar yakışıyor.
Belki onlardansındır.13 Yorumla
Soran+1 yılboyum uzun ama vücuduma yakıştığını düşünmüyorum o yüzden :D
- +1 yıl
Belki çekiciden çok zarif bir görüntün vardır. O da güzel sonuçta...
Soran+1 yılpekala teşekkür ederim :))
yatarak çekersen küçük olur bir daha ayakta gönder bunuda geç
senin göğsün için beraber olacaksak sana gerek yok parayla alırız26 Yorumla
Soran+1 yılben değilim o ama evet yatıyo kadın ondan biraz da. haklısın orası öyle
Soran+1 yılhayır değilim. ne alaka haklısın ben de öyle diyorum işte bir erkek için değil ben sevmiyorum küçük olmasını belirgin olsun istiyorum bir şey giyince hepsi bu
Soran+1 yılya bir git ya
+1 yılcocugun olana kadar birsey yaptırma derim cocugun için sıkıntı olabilir emzirirken sut gelmeme oluyor kendini sev ablacım takılma bu kadar barısık ol vucudunla
17 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim abicim doğal yollar dışında bir şey yapmayacağım zaten :)
- +1 yıl
dogal yolu yok o işin ufaklık sen mutlu ol gerisini umursama =)
Soran+1 yılvar sen bilmiyo olabilirsin :D deneyeceğim yapıp büyüten var
- +1 yıl
allah allah taktik ve bakalım herkese güncelleme yap
Soran+1 yılkızlara yazdım adaçayı ve rezene içiyosun her gün düzenli yağlarla büyütme masajları var soğuk su veya buz da çok etkili uyarıyo ve sonuç zamanla bunları yapınca büyüyolar
- +1 yıl
inşallah olur ama pek umut vaadetmiyor sen yinede cok umut baglama
Soran+1 yılben de öyle diyodum ama araştırdım ve yapan tanıdıklarım var işe yarıyo gerçekten :D
+1 yılBuyur buyur zamanla sorun etme herkes icin olmasada minnnak sevenlerde var ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
+1 yılSeni göğüslerin için seveceklerse sevmesinler daha iyi bu senin için daha hayırlı olur
11 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın öyle zaten göğüsleri ön planda tutmayacak birini bulmayı umuyorum :)
+1 yılKarakterin küçük olmasın göğüs lerin böyle de çok güzel bence olanla mutlu olmaya bak derim. Ayrıca çocuk sahibi oluncada büyüyecek
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler çok haklısın önceliğin göğüs değil de başka şeyler olması çok güzel ben kendim beğenmediğim için sormak istedim :)
- +1 yıl
Rica ederim umarım istediğiniz gibi olur herşey
Tatlım zaten ne kadar büyük olursa olsun yere uzandığın zaman küçük görünürler. O yüzden dert etme normaller...
21 Yorumla
Soran+1 yılevet fotoda uzanıyo ondan da küçük ayakta büyük durur biraz benim de öyle teşekkürler :)
Bu normal bir durum Zayıf olmaktan Kaynaklı vücudun için gerekli yeterli kiloyu Alman yeterli ama hoş görünüyorlar
16 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler evet zayıfım kilo da almam gerekli o zaman da biraz büyür heralde
Soran+1 yıl:) sağol bu tarz şeyler görmek güzel diğer düşüncesizlerden sonra :D
Soran+1 yılduydum ama ciğerli versiyonu :P aynı kapıya çıkıyo :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim goguslerim 90 erkekler yiyecek gibi bakıyor en iyisi bu
14 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bakmasın diye dümdüz mü kalsın :D
Cevap sahibi+1 yılBüyük olmasına heves etme Seksi oluyor ama dedigim gibi cok dikkat çekiyor.
Soran+1 yılhaklısın kocaman istemiyorum zaten sadece biraz belirgin olsun diye büyütme masajları yapacağım
- +1 yıl
hoşuna da gidiyor bakılmak
+1 yılYok sorun değil. Kimse kusursuz değil. Yeter ki kişiliğin iyi sağlam olsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle teşekkürler :) herkes sizin gibi düşünse keşke
- +1 yıl
Ne demek sadece düşüncemi dedim :) Bu zamanda neredeyse kimse olgun düşünmüyor zaten
Soran+1 yılmalesef katılıyorum
- +1 yıl
Bu hayatta iyi olanı bulduğumuzda kaybetmeyiz umarım.
Soran+1 yılumarım önce buluruz :D daha sonra umarım kaybetmeyiz
- +1 yıl
Aynen umarız kaybetmeyiz de.
Yaa boşver napcan büyük göğüsle ;) küçük göğüs çok tatlı ve sempatik görünüyo
22 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler görüş için :)
Ben severim limon portakal arası sert ve sulu başı nohut kadar ve pembe
110 Yorumla
Soran+1 yılsaydın bütün yiyecekleri :D
Soran+1 yıleh işte ne biliyim öyle tarif duymadım hiç :D
Soran+1 yılküçük bir göğüs işte amacın ne
Soran+1 yılküçük ama bir avuç kadar işte senin deyiminle büyük bir limon kadar heralde
Soran+1 yılsanane boyutunu sordum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılben gibi küçük göğüs seven bir eşin olursa hiç sorun olmaz canım merak etme. büyük göğüs seven kadar sevmeyen de var. büyük göğüsü gizlemek zor ama küçük göğüsleri büyk göstermek kolay. onun için rahat ol avantaj sende
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler iyi geldi bu :) evet küçüğün hiç seveni yok zannediyodum bu siteden önce. umarım göğüs boyutunu önemsemeyecek bir eşim olur tabi küçük severse daha iyi :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kesinlikle öyle:) çok seveni var. küçük göğüslü de büyük göğüslü de birçok kız arkadaşım oldu, bana en güzeli gene küçük olan geldi ve öyle bir hayranlığım başladı. destekli sütyen kullandığındaki görüntü, büyük göğüslülerin görüntüsünden çok daha güzel oluyor hem:)
Soran+1 yılevet ben de destekli takıyorum mecburiyetten :D yine de biraz belirgin olsun diye masajları falan deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yıltabiki masajları dene ama çokta dark edeceğini zannetmiyorum. ailenden birilerinde küçük göğüs varsa bu böyle gider. genetiktir. hani moral bozmak gibi olmasın sana. bence öyle olmana alışmalısın ve bunu yadırgama hiçbir zaman. eşinin karşısında da bu konuda hiçbir şekilde kendini aciz görme. atıyorum sana yetemem zaten göğüslerim küçük. yok utanıyorum bu durumdan filan deme. ya da sevgiline karşı. açık vermiş olursun. yarın aldatmaya kalkarsa bahane verirsin ona. istersen özelden daha net konuşuruz açayım gizliliği
Benim için sorun değil insanların fiziksel görünüşü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde öyle bebek memesi gibi :( ameliyat olcam galiba
17 Yorumla
Soran+1 yılolma, alternatif yollar buldum ben deneyeceğim tavsiye ederim yapanlar var
Cevap sahibi+1 yılne yolu ki
- +1 yıl
silikon iğrenç durur ameliyatı boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızbilge napiyim :(
Soran+1 yılher gün düzenli olacak bu dediklerim. adaçayı ve rezene içiyosun karıştırıp ve her gün yağlar var masaj yapmalısın büyütmek için işe yarıyormuş ben yapıcam ameliyattansa dene araştır :)
- +1 yıl
Sarkitirsinuz kizlar buyuturken birakin ya hamile kaldiginizda kendiliginden buyuyecek merak etmeyin relax ;)
Soran+1 yılhayır sarkıtmıyo o hareketler tam tersi sarkık olanlar da dikleştirmek için yapıyo ve toparlıyolar :)
+1 yılseninkide böyleyse sütyene ne gerek var olmayan göğüsüne sütyen mi takıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yıllaf sokmaya gelmeyin ne oldu daha mı iyi hissediyosun kendini
- +1 yıl
olmayam memene yalandan süper hoş muhteşem mi yazsaydım
Soran+1 yılyo ama beğenmiyorum kötü bence desen yeterli olmayan göğse sütyen takma demen gayet anlamsız kör müsün güncellemede yazdım
- +1 yıl
saat 00:03 oldu kurt adam geldi yerim yalarım emerim o göğüsleri :)
Soran+1 yılolmayan göğüs emilir mi? tebrik ediyorum seni bu dansözlükten dolayı :) üçün birine razı olman gerekiyo saat 00.20 de :))
Asla sorun etme unutma evlenince büyümesi kesin
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler öyle diyenler de var göreceğiz
+1 yılTabiki sorun olmaz lakin sen rahatsızsan hormon ilaçları kullanabilirsin
10 YorumlaMmm, ben çooook ama çok severim böyle...
24 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
Soran+1 yılsamimi olman bu konuda güzel gerçekten :)
Normal bence çok yatlı duruyorlarr :)
23 Yorumla
Soran+1 yılpekii teşekkürler :)
neden sorun olsun? beğenen öyle beğenir zaten.
10 YorumlaEtkiler iliskde avuclmak ister ama otkilere yogunlasirsa cok sikinti olmz
00 YorumlaKüçük göğüs hastasiyim. Uçları da küçük mü?
20 Yorumla
+1 yılGuncellemişsin ama soylemeden edemicem. Benim bile daha büyük memem var. Spor yap bari daha dolgun gözuksün
13 Yorumla
Soran+1 yılüslup önemli diye söyledim sadece beğenenler yazsın demedim sorun yok ;) evet araştırdım deneyeceğim
- +1 yıl
Hemen sonuç alamazsın zamanla. Düzelir umarım istediğin gibi olur
Soran+1 yılteşekkürler umarım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun da başka Seksi yanları var değişik göğüs olduğu için
10 Yorumla
+1 yıleee sende de göğüs yokmuş ki canım sen estetik yaptırırsın demedi deme :)
03 Yorumla- +1 yıl
3 küçük göğüslü kız eksiledi :D
Soran+1 yılAynen napalım hak ettin :D
- +1 yıl
sıkıntı yok yine olsa yine aynı şeyi derim :D hayat acımasız :D
Selam, faydasi oldu mu çayların?
00 Yorumla
+1 yılAvuclanip emildigi zaman buyur diye biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim memonun memeleri daha büyük arkadaş böyle kız olmaz bence :D
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüçük memeliler beni eksilemiş la hep :D
Soran+1 yılhak ettin
Cevap sahibi+1 yıldoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :D
Memoya gösterdim resmi o da benimkini çek at dedi :D
Soran+1 yılmemoya da söyle bizce de memeli erkek olmaz ödeşmiş oluruz
Cevap sahibi+1 yılkastan olan bir memeli memo o :D
Soran+1 yılkastan böyle mi olur bildiğin yağdan sarkmıştır o:D sende yok memeli memoyla hava atıyosun resmen senin durum daha vahim
Cevap sahibi+1 yılkastan böyle mi olur derken? görmedin bile daha :D Bende daha farklı şeyler var canım ya.
Soran+1 yılya he he tamam var görmedim ama bundan büyük olamaz demek istedim
+1 yılsorun olmazda halledilir
10 YorumlaBen çok severim <3 Büyüğe de hayır demem ama :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :))
- Cinsellik konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir sorun değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılpekala :)
- +1 yıl
ok.
+1 yılBen çok severim böyle meme. Uçları nasıl?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem kimse icin istemiyosun o zaman niye sizin icin sorun mu diye soruyosun
16 Yorumla
Soran+1 yılevet fiziksel olarak beğenmiyorum kendim için görüşleri merak ettim ve sordum niye rahatsız etti ki bu seni
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz etmedi bende ordaki celiskiyi merak ettigim icin sordum canm dolgulu sutyen tak daha hos görünür yani en azindan kiyafetler daha hos durur
Soran+1 yılaynen dolgulu takıyorum zaten kocaman olsun demiyorum ama evde bir kısa kollu giyip rahat oturduğumda dümdüz olmasın isterdim anlatabildim mi :) o yüzden çay yağ masaj filan var deneyeceğim ben de
Cevap sahibi+1 yılCok buyutmede :)
Soran+1 yılyok ya çok büyümez zaten istesem de teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim :) bol şans
Cinsellik konusunda 550 cevap paylaştı. neden sorun olsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya benimki bile bundan büyük
010 Yorumla
Soran+1 yıliyi ne mutlu sana :D
Cevap sahibi+1 yılsencede öyle değilmi meme neredeyse yok gibi
Soran+1 yılben düşüncemi söyledim zaten daha?
Cevap sahibi+1 yılkadının memeleri evlendikten sonra dolgunlaşıyor birde hamilelik ve doğum olunca epey bir dolgunluk oluyor tabii kadınlık hormonları evlilikle birlikte daha çok üretiliyor. benim bayanda tercihim küçük meme evlenince normale döneceği için dönmese bile bana göre böyle daha seksi görünüyor. inşallah evleneceğim kızın memesi böyle olur
Cevap sahibi+1 yıllütfen beni yanlış anlama daha önceki yorumlarımda espiri olsun diye öyle dedim. annem bu ara bana kız bakıyor kendisine dedim memesi mümkünse küçük olsun diye inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlı bir evlilik yaparız
Soran+1 yılmadem böyle düşünüyodum niye öyle diyosun evet evlenince de büyür neyse güldürdün ya amin inşallah hayırlı evlilik yaparız hepimiz sana da küçük meme düşer :D vay be öyle bir kriter de mi koydun annene kaynanalara bak sen memeye kadar inceliyolar açıp bakacak hali yok ne çıkarsa razı olucan ama anlaşılır o zaten
Cevap sahibi+1 yılanneme fazla kilolu ve büyük göğüslü olmasın dedim sadece. memelerin büyükmü küçükmü olduğu dışardan belli oluyor. ya bunları birazda espiri olsun diye yazıyorum aslında evleneceğim kızın ne memesine ne de kilosuna falan bakarım. önemli olan aramızda bir aşkın ve sevginin oluşması kısaca anlaşabilmek gerisi boş şeyler
Soran+1 yılteoride öyle evet ilişkide özellikle evlilikte önemi yok anlaşayım yeter denir ama yanına da yakışmalı bence her haliyle seversin sonra :D
Cevap sahibi+1 yıltabiki fizik olarak birbirimize uyum sağlamamız iyi olur bunun dışında zevklerimizin ve giyim tarzlarımızında uyumlu olması lazım. ben evliliğin sadece cinsellik olmadığını anlatmak istemiştim
Soran+1 yılhaklısın öyle de zaten soru kesinlikle o amacı taşımıyo fark etmişsindir :)
+1 yılOynatıp emdirip yalatırsan büyür
12 Yorumla- +1 yıl
Salak :)
- +1 yıl
Memnun oldum
ene erkek gibi görünürsün
00 Yorumla
+1 yılgögüs olmadan sevişecek malesef çok kötü ya
00 Yorumlaçok küçük fındık meme :)
013 Yorumla
Soran+1 yılnapalım seçip alamıyoruz :D
Soran+1 yılsaçmalama 75 takıyorum uzanıyo kadın fotoda ayakta biraz daha büyüyo benim de öyle
Soran+1 yılyok be sütyen takmadan olur mu. küçük ama bir avuç kadar :D
Soran+1 yılaynen büyük bir limon :D
Soran+1 yılhaha iyi öyle diyosan :D şimdi ben onları masajla çayla yağla filan uyarıp büyütcem kanka biraz
Soran+1 yılgece oldu kafayı yediniz hepiniz yorumlar değişti resmen kaybol hadi :D
Soran+1 yıliyi geceler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarisini verebilirim 80D...
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bölüşebilseydik keşke :D
- +1 yıl
🤣😂😅😃
Cinsellik konusunda 317 cevap paylaştı. Haaaaa yarasa memesi gibi
00 Yorumlayaş kaç
00 Yorumla
+1 yılDondurma döker yalarııııım
00 Yorumla
+1 yılçok güzell bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerceksen buda yeter canım :)
00 Yorumla
+1 yılSorun değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldert etme bence iyi duruyorlar
10 YorumlaBoy ve kilon kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 50 kilo filan zayıfım
Soran+1 yılevet haklısın teşekkürler biraz kilo almam gerekli :)
hiç yokkkk :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayılırım küçüklere
20 Yorumla
+1 yılBen Begenmiyorum.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yıldoğal ne güzel tatlı
10 Yorumla Olmayan bir şeyin sorunu mu olur :D
07 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi senin gibi öküzler için yazdım ;)
Soran+1 yılaynen öyle oldun üslup önemli
Soran+1 yıleleştiri var eleştiri var değil mi kime ne anlatıyorum he tamam yok :D
Soran+1 yılhala devam ediyosun pes ya arsız
oha one l*n
00 Yorumlayokmuski hiç
00 Yorumlayenir o
00 Yorumla
+1 yılgöğüs nerde?
22 Yorumla
Soran+1 yılcehennemin dibinde
- +1 yıl
:D haha
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi