Yurt disinda yasiyoruz ve fb olayina burada cok takilmio kimse. Ve bulmasida kolay. Ama onun daha fazla istedigini yani sevgili olmak istedigini nasil anlarim? Bir erkek nasil belli eder?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana sürekli ilgi gösteriyorsa hediyeler alıyorsa o bir göstergedir
sevgili ol cinsellik yaşa bence fbden sevgiliye dönmek çok mantıklı değil
Faqbâdi gibi bişey mi. Sorarsın sevgili olalım mı diye o da olmaz der öğrenirsin
Bi süre uzak durarak ve sevişme dışındaki diyaloğunuzu gözden geçirerek
Uzak durduk, hatta o bana dedi sürekli yazdi diyalogumuz telefonda normal cinsellik yok ama bir araya geldigimizde duramiyoruz. Hastaydi hatta hic öyle bi niyetimizde yoktu ama yinede sevistik. Ben tatildeyim ve baya uzundq kalicam sürekli havadan sudan konularla yazio bana.
Yan yana iken sevişmek gayet normal. Sana nasıl bakıyor, nasıl dokunuyor, genel hayatına ne kadar giriyor? Bunlara bak demek istedim. Şu an ki anlattığın seni önemsiyor gibi
Isteklerime göre gidiyoruz, genel hayatima son dönemde ilgili yani cokr girmiyor anlatirsam soruyor. Tatilimin nasil gectigini merak ediyor falan. Göz temasini birakmiyor, yüzümü sacimi seviyor. Bazen beni kizdirip yanagimo *. Cok sariliyor yatakta da bazrn sarilip duruyoruz sadece sohbet ediyoruz. Bilmiyorumki anlayamiyorum
Neden adım atmıyorsun? Belki o da çekiniyor
Aslinda o konulara girdik, düsüncelerini az cok biliyorum. Sevgili olmak istemiyor o sevgili olayindan korkuyo bunalio. Yani hayatinin kisitlanmasini istemiyor. O nedenlede adim atmiyor zaten. Ama fb den dqha fazlasi bence fakat ondan adim bekliyorum cünki hoslandigimi kendisine belirttim ve daha fazlasini düsünebilecegimide biliyor.
O zaman kaçak dövüşüyo. İlgisi yalan olabilir, kırıp cinselliği kaybetmemek için kırmamaya çalışıyor olabilir.
Iste bende onu anlayamiyorum, kafamdaki soruyu sen sordun. Yani ilgisi fbliktende olmamak icinmk yoksa daha sini istiyo ama korkuyomu gercekten onu bi türlü anlayamiyorum.
Bence fb likten olmamak için çünkü sen açılmışsın o gelmemiş
Oda hoslndigini belirttik hatta birgün sevgili olduk ama ben 1 hafta sonrq birseyler degismeyince olmicak galiba diyip biraktik sevgililigi :) olursak sevgili oluruz dedim ama sözümse duramadim. Yine birlikte olduk aslinda sevismicektkk :) karisti bizim is bende Şu an 2 ay tatile olucam göremicem onu. Ve bana yazio sürekli bilmiyorum ne yapsamda kesin niyetini anlasam.
Şu an seni başkası kapacak tedirginliği var onda. Ne yapacaksanız yapın ama kararı şu an vermeyin, dönünce işler değişir
Dönünce ne gibi d3gisiklik olurki,
Senin başkasıyla olma ihtimalin azalır bu da onu rahatlatır daha fsrklı düşğnmesine sebep olur yani daha çok kendi istediği tarafs kayar
Yani ilgisi azalirmi diosun? :) bana az yol göstersene 🤣
Gösteriyom işte :) bence ilgisi zaten az sadece başkasına kaptırmak istemiyo
Burdan bu kadar oluyo :)
Yani benimde tahminim o yönde. Aslinda yoruyoda artik, sagol buarada
Sen hayatını yaşamaya ara verme onun için. Yaşa, o da olursa ne ala ama olmazsa da yaşamadım demezsin
Hangi ülkede yaşıyorsun yakın mıyz...
Sen nerdensin?
Duisburg dayim... Sen...
Almanyada misin...
Yaşlar kaç ne zamandır berabersiniz
türk mü
Evet
ilgi warsa dewam