Öncelikle burdan tanıstık bir yıldır konuşuyoruz ciddi düşündük buluşacaktık o gelmedi ve ben istemedigim kişilerle iletişime geçme dedikçe yapıyor uyarmama rağmen konuşuyor bence onunda hayatında başka insanlar var bitiremiyoruz çünkü söz verdik buluşmadan hiçbir şey yapmicaz diye. ama bende başka biriyle cinsel sohbet ediyorum iki defa onunla buluştuk seviştik sevgilimin haberi yok gecen gün 50 yaşındaki adamın arabasına bindim o gelmedi diye oda biraz memelerimi ısırdı öptü eve bıraktı ama sevgilimi seviyor um😔
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptıklarım yanlış mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bu sitede tanıştığın kisi de yaşca büyük birisi mi?
Bence sen duygusal bosluktasin. Ilgi ve sevgi eksikliğinden bu tarz hatalar yapiyorsun
Evet 32 yaşında
Iste tatmin ettiğim gibi. o zaten gelmeyecekti bunu bilerek sadece seni kendine bağladı. Senin bu duygusal zaafını kullandı. Sende ki de sevgi değil sadece duygusal boşluk ve aliskanlik
Vay be çok iyi😅
O yuzden düşünmeyi birak. Seni gerçekten sevebilecek, yanina gelebilecek, seni her anlamda destekleyecek olgun birini bul. Madem olgun erkek seviyorsun
Hayır ben onu seviyorum onu istiyor um ama
Iste sen düşüne düşüne duyguların yogunlasip aska dönüşüyor. Alışkanlık sadece. O senin istediğin şeyleri sana veremiyor. Bak gelmemiş bile.
Shahsjsjs süpersin devam et seni birgün parçalarına ayırıp farklı farklı çöp konteynırlarına atarlar. Bin öyle onun bunun arabasına aferin.
Biliyorum çok yanlış istemeden hepsi oldu ben istermiydim böyle olsun bir yıldır onu bekliyorum baan söz verdi gelicem diye çok üzüldüm kızdım o gelmedi diye başkasıyla bulustum
Çok iyi çok iyi or*spu olduğunun farkındasındır umarım.
Nasıl konusuyorsun sen benimle
Değilmisin birdaha sinirlendirirse seni burdan bana yaz da ben geliyim
Pisliksin bazen kendini birseyin içinde bulursun düşünmesin o an karşındakerde hayvan olunca belki onlar üzülür onlar seni düşünür ama hepiniz bölüm peşindesiniz kötü olunca fırsata çeviriyor insanlar
Yanlışlıkla birinin altına yatılır mı sen kendini böyle mi kandırıyosun? Aldatmanın bahanesi mi olur bari para al da birşeye yarasın pislik etini tenini pazarlıyosun başkalarına
Çocuk gelse nolucak seni temiz sanıcak ama heryerini ellemiş olucaklar ona da yazık kandırıyosun da onu.
Ne parası ne diyorsun sadece konusucaktık sohbet edicektik benim üzerime gelmeye başladı bir şey yapamadım deli gibiydi sadece biran önce kurtulmak istedim bazen bilmeden konusuyorsunuz
Aynen aynen hadi 1. Si öyle oldu 2. 3. ?
Haklısın bunun savunulacak bir yanı yok
Kaç yaşındasın bu işlerle uğraşıyosun?
50 yaşındaki dayı seni ellerken tiksinmedin mi cidden öğkk
21e girecem
Tamam sus uzatma
İyi iyi sen erkenden başladın namın yürür allah yolunu açık etsin 😂
Nasıl konusuyorsun sinir ediyon
Ben de sana çok sinir oldum yaptıklarına bak ya hadi çocğu boş ver kendine bu saygısızlığı nasıl yaptın şu yaptığına bir isim ver ne dersin ikimiz de biligor ne diceğini. Özelden yaz sinirimi alamadım burdan saydırıcam sana 😡
Çok değişik bir topluma dönüştük dürüstlük kalmadı gibi
Öyle demeyin ya
Yok kız öyle, seviyosan git al , seni bu duruma iten bir karşı taraf var ittiği için kaçan kovalanır durumu oluyor, toplum olarak takıntıyı aşk zannediyoz dürüstlük şöyle kalmadı , insan kendine dürüst değil artık
Haklısın
Eleştiri amaçlı söylrmiyorum ama insanların üzüntüsünün temel sebebi en başta kendimizi sevmememiz ve kendimize karşı dürüst olmamamız, mutlu yaşamak herkesin hakkın ve önce kendimize karşımızdaki insanlardan daha fazla değer vermeliyiz narsistliğe dönüşmeden ama 🙃
Sevgilin değil o senin insan sevdiğine bunu yapmaz. Ayrılırsın beğenmiyorsan
Seviyorum sevgilim o benim
Başkaları ile olup onla da oluyorsun?
Oda beni aldatı
Ee bu nasıl ilişki
Yoo bunda bir sorun yok sevgilin yapmıyor seni sonuçta
Harun abi git dükkanı aç saat kaç olmuş hala hayal dünyasında geziyorsun.
Senin dertleşmeye ve fikir almaya ihtiyacın var. Kafan karışık görünüyor. yardımcı olurum istersen
ya b s. git senin önce onurun yok kızım sevgili mevgili hikaye ayrıca beynin de yok doğru davranışı gösteresin
Bence cok iyi yapiyon bulusmadiginiz icin sevgilin sayilmaz zaten.
Peki sevgilinle bulussan onunla da seks yaparmisin.
Keske bende takılsan yemin ediyom yalar yutardım seni😂
Aranızdaki aşk sevgi bağlılık sadakat gerçekten çok iyi
Gözlerim yaşardı okurken
Nereye kusabilirim?
Niye
Buda gelir buda geçer boş ver
Geçekten seviyormuşsun , seni takdir ettim.
yapamadıklarını yazmıssın canım :D
Bence kendi çizgini bozma
İhanetin bahanesi olamaz
Benle de aldat o zaman
Burdanmı tanıştınn
Evet
İkisidemi burdan
Hayır ama hepsi sosyal medyadan
Anladım vala ya da 50 yaş fazla değilmi
Boyle devam siz
Maşallah 😀
Trol soru.