Sevgilimle cinsel birliktelik yasıyorum. Ama aslında sadece sevisme istiyorum. Ona söyledim ve bana "öyle tatmin olunmaz" dedi. Sonra dedim ki "ama biz eski sevgilimle bunu hiç yasamamıstık ve o oluyordu gayet olunuyor" dedim. O da sinirlendi "simdi niye eski konuyu açıyorsun" dedi. Oysa kendisi eski sevgilisinin hamile kaldığını anlatmıstı bana. O bahsederken bi sey yok ben söyleyince niye bu kadar tepki gösterdi. Haliyle bende üzüldüm. Haksız olduğumu düsündüm ama ne bileyim o da bana "benim eski sevgilim hamile kalmıstı" dedi. Bunu bana söylediğinde sinirlerim bozulmuştu ama belli bile etmemistim. Eski iliskilerden söz etmek herkesin asabını bozabilir ama o zaman herkes dikkat etsin dimi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim eşit olmadığımızı ve olamayacağımızı anlayamadınız gitti. Biyolojik, hormonal, fiziksel, duygusal, zihinsel olarak farklıyız.
İlişkiye bakış açımız bile eşit değil.
Erkek sahiplenmeci sever. Korumak, sahiplenmek ister. Doğal olarak ilk olmak ister. O yüzden yaşça genç seçerler.
Kadın pragmatik, menfaatçi sever. Sahiplenecek, kol kanat gerecek, şefkat gösterecek erkek arar. Dolayısıyla erkekte kaç kızla birlikte olduğuna bakmaz. Hatta ilk sexinde ya da ilk anal denemesinde incinmemek için bizzat bunları tecrübe etmiş erkek arar. O yüzden yaşça büyük seçerler.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla şaşkınlıkla okudum gerçekten. Sen ileri gitmek istemiyorsun, ve kız arkadaşını hamile bırakacak kadar şuursuz biriyle şu an sevgilisin. Yahu adam senin düşünceni anlar mı Allah aşkına.
01 Yorumla
Soran+1 yılAralarında olan olmuş beni eskisi ilgilendirmez. Kızı hamile bırakmış ve kıza demis evlenelim kız aldırmak istemis bebeği ve aldırmıslar. Bunlarla ilgilenmek yerine lütfen sadece benim sorduğuma odak olup cevap verin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşını hamile bırakan adam değildir. Sen haklısın ama hala onunla olarak haksızsın
05 Yorumla
Soran+1 yılYahu sanki bir o mu giriyor iliskiye Allah Allah. Kız deseymiş içime bosalma diye. İkisi de iliskiyi bilinçli şekilde yasıyorsa bu iliskiden kimse suçlu değildir. Sonuçlarından bihaber olamaz dimi. Hamile kalmayı göze alıyor demek bu.
- +1 yıl
Kız ne kadar içime boşal dese bile adam boşalmamalı. Ayrıca sevişmenin hazzını dahi bilmiyor. Öyle tatmin olunmaz demek sevişmenin tadından bihaber demek
Soran+1 yılHerkesin cinsel anlamdaki doyum noktası farklıdır. Kimisi sadece sevisir ve ilerisini yapmasa da olur kimisi bunu yapamaz. Herkes bir değildir. Valla bosalmalı mı bosalmamalı mı orasına müdahale edemiyicem. Benim burada diyebileceğim tek sey sorumluluğunu alamayacağın seylere kalkısmasın kimse yeterli. E kendisi demek ki bütün sorumluluğu üstlenmis sorun yok demektir. Kızla zaten evlenmek istemis kız evlilik istememis ve aldırmak istemis o yüzden aldırtmıs.
- +1 yıl
Anladım. Sizin ten uyumunuz bence olmaz.
Soran+1 yılBen onu arzuluyorum, eğer ten uyumumuz olmasaydı onu arzulamazdım sürekli onu düsünüyorum yataktaki halimizi. Ama şöyle bi sey var bir daha böyle bi sey olmayacak askım, yapmayacağız bi daha dedi. Bende neden dedim. Canının acıdığını söylüyorsun o an yapıyorum sonra kötü hissediyorum hem araya özlem hasret girsin istiyorum dedi.
+1 yılEskilerden söz etmek gereksiz iliskilerde, sevgilinjn hakli olduğu nokta, ilişkiye girmeye başladıktan sonra sevişmek tatmin etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İkinizde biraz haklı biraz haksızsınız
00 Yorumla
+1 yılO an onlar mı konuşulur akkk basıl Bi yapınız var
00 YorumlaErkekler bu konuda daha kiskanctir
00 Yorumlailkin mi oldu
09 Yorumla
Soran+1 yılİlkim değil 1 aydır birlikteyiz.
Soran+1 yılYa şöyle diyim bakireydim ama eski sevgilimle sevisirken yanlıslıkla vajinama kaydı ve kanadı o an bi canım yanmıstı eve gittim aksam oldu kanama geldi. Ben korktum muayene oldum doktor bakiresin demisti. Sonra bu sevgilimle birlikte olduk. Ona da bakireyim dedim çünkü bakireyim sanıyordum... Öyle işte.
Soran+1 yılYa evet tanısmamız garip oldu biraz o yüzden çok hızlı oldu.
Soran+1 yılYok hayır, tutuyor ama zaten kızla ciddi düsünüyorlarmıs ve evlenmek istemis kızla bu olaydan sonra. Ama kız evlenemem demis ve aldırmak istemis aldırmıslar. Yani zaten kıza sormus içine bosalayım mı diye bosalmasını istemis o yüzden bosalmıs.
İlişki yaşamak istemiyon mu
00 YorumlaHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği