Yataga girer girmez ön hazirliksiz direk soyup işini görmeye bakıyor bu böyle mi devam eder yoksa değişir mi ben hiç aa çok mutlu oldum bugun yatakta dedigimi bilmiyorum zevk alamıyorum bu şekilde ayni sorunu yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer bu konuda konuşmaktan çekiniyorsanız evlendikten sonra da bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Bir de eş adayınız bu konuları karşılıklı konuşmaya ne kadar açık? Eğer oturup düzgünce konuşabiliyorsanız bir ihtimal var elbette. Yok eğer konuşmaya da kapalıysa o zaman aynı tas aynı hamam devam eder..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkızım aldatacaksan falan hiç bulaşma direkt ayrıl aşağıda ki 7 yıllık evliliğinde son 1 senedir aldatan or*spuya benzeme kalkıpta neymiş cinselliği dibine kadar yaşıyormuş boşanmanın zaten suyu çıkmıştı sende durum böyle ise hiç çözmeye de çalışma boşu boşuna da herife dert de olma kendi hayatını da yakma olmuyo demek ki ZORLAMA
00 Yorumla
Hayır değişmez. Tersine sen şikayet etmediğin için kendisini bir seks ilahı sanıyor bile olabilir. Öncelikle memnun olmadığını belli etmeye çalış. Bu şekilde kendisinden şüphe edip kendisini geliştirmeye çalışacaktır. Anlamazsa da karşına al açıkça anlat. Yine anlamazsa bir ilerleme olmayacak demektir.
10 Yorumla
Evlendikten sonra boşanmaya hazırlıklı ol derim seni şimdi mutlu etmiyorsa evlenınce hergün elinin altında olacağını için daha da umursamaz olacak sırtını dönüp yatacak bir süre sonra da tartışmalar kavgalar sen erkekliğine laf edeceksin falan haklı olarak sonra da boşanma
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişeceğini çok düşünmüyorum. Hatta daja çok kopabilir.
00 Yorumla Bunu evlenmeden önce açık açık konuşun umursamıyor ise ayrılın.
Benim 20 yıllık kadın hanım bir 😇arkadaşım var bin pişman.
Kendisi bir profesörle evli.
Eşi çalıştırmamış. Benim maaşım ikimize'de yeter evde otur demiş.
20 yılda 2 defe cinsel birliktelik yaşamışlar onda'da iki kızları olmuş. Hepsi bu.
Adam sevmiyor pis buluyormuş.
her şey evlenmeden önce konuşulmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliğin evlilikteki payı %51dir. Cinsellik olmayan evlilikler iki arkadaş gibi yaşayan kişilerden ibarettir. Bende öyleyim. evlilikten önce 7 yıl birlikteliğimiz olmasına rağmen Eşime bir türlü cinsellik konusunda ısınamadım. 1 yıldır başka biriyle görüşüyorum ve cinselliği dibine kadar yaşıyorum. Önemli kızlar bu konu önemli. Dikkat edin.
23 Yorumla- +1 yıl
tabi boşanmak diye bişey de aklına hiç gelmedi, insan da olmadığın için aldatmak kolayına geldi bir de burada eğer ki trol değilsen marifet gibi anlatıyor musun? senin o hesap günü geldiğinde yanışını izlemek o kadar keyifli olurdu ki ah be ne olurdu işkence etmek yasalara aykırı olmasaydı
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli boşanmıyor. Yapacak bişey yok
- +1 yıl
bahane dediğin g*te benzer iyi kötü herkes de bir tane vardır eğer dersen ki aldatıyorum boşardı ha boşamıyosa yine bu ıonun kendine saygısızlığı ama senin k*şarkığın her türlü baki kalır o da ayrı mevzu
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinde de aynı sorunu yaşarsın.
Neden değişsin.
Bugüne kadar değiştirememişsin.
ya da uyum içinde Takım Çalışması olmamış bundan sonra niye olsun00 Yorumla Evlenincede vasat kalır ondan sonra sevgilim mutluvedemiyorsa başkasına bakmak hakkım degilmi yazarsın bizde yap kızın yapacaksan büyük aletli e yap deriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Evlenmeden önce onunla konuş libidosu yuksekse sadece seks yapmayı bilmiyorsa düzelebilir ama libidosu tutkusu yoksa hep böyle gider er ya da gec evliliginiz biter
00 Yorumla
+1 yılBu kisi oyle devam eder. Bununla bor ömür gecmez emin ol.
Yaptıkları yapacaklarinin teminatidir derim ve giderim.02 Yorumla
Soran+1 yılO böyle olunca benimde çok istegim kalmiyor öylesine yaşayip geçiyorum ama zevk vermiyor
- +1 yıl
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler . O yuzden sekste tatmin olmak cok önemli. Bence yol yakınken ayril
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Şimdi Nasılsa Evlendiğiniz Zamanda Öyle Olur Değişeceğini Sanmıyorum Ama Sen Yönlendirirsen her şey Değişebilir
00 Yorumla
+1 yılÖyle devam edeceğini sende biliyorsun bize neden soruyorsun onu anlamadım insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye bi laf da mı duymadın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdiden böyleyse değişmez sanmıyorum geçmiş olsun 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun değişimi olur mu, manyak mısınız siz insanlar değişmez hiçbir konuda aklınızı kullanın biraz eğer varsa
20 Yorumla
+1 yılböyle bir sıkıntın varsa asla evlenme derim bu evlilikde daha ağır ve aşılması zor bir yüke dönüşür
00 YorumlaEvlenince zwv almama daha çok artar iyi düşün zevk almazsın hiç, pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılBöyle gelmiş böyle gider bosanin iş ciddilesmeden maalesef
00 YorumlaGenç yaşlarda böylese ilerisini düşünemiyorım
00 YorumlaAyy çok zor valla işin.. umarım böyle devam etmez ama seninde rahatsızlığını dile getirmen gerekiyor
22 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum bilemiyorum
+1 yılEvlenince de devam edecek ve bir sure sonra once sanalda aldatmaya baslayacaksin sonra yetmeyecek ve reel de aldatacaksin
00 Yorumla
+1 yılSevgili iken seni si. klemeyen evlenince hiç oralı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu senle evlenmez kendini kandirma
02 Yorumla
Soran+1 yılAileler tanıştı iş ciddiye bindi 1 aya isteme var
- +1 yıl
Hadi ins
+1 yıldevam eder bence ayrılırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli bi konu aslında dimi
- +1 yıl
bana bu konuda çok danışan geliyor istersen destek verebilirim
+1 yıl7sinde neyse 70sinde aynidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Nasıl basladiysa öyle gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değişmez o, kendini yakma derim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana Bn öyle devam ederse mutlu olamazsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden geçmiş olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldaha kotu olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana bağlı bu. İsteklerini belirt.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılömür boyu hep böyle devam eder düzelmesini bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaf mısın? Adam şimdiden öküz:))))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. değişmez ya böyleleri bencil oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince de senden önce boşalır yatar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu böyle gider.
10 Yorumla
+1 yıldeğişmez knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişmez derim
00 Yorumla
+1 yılBencil o. Tatmin olmadığını soylemelisin
00 Yorumla
+1 yılDegsmez evlenme
00 YorumlaMuhtemelen eder
00 Yorumlaömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılAldatırsın takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Değişmez
00 YorumlaNadıl yanii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha kötü olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yatakta mutlu etmeyen sevgilimle evleneceğiz. Evlenince de devam eder mi yoksa değişir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat