Cinsel Yaşam Boşaldıktan sonra isteksizlik normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 19 yasindayim bosaldiktan sonra isteksizlik yasiyorum bakireligimle kimseyle yapmamamla mi alakali Boşaldıktan sonra isteksizlik normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zaten normal bir durum bu.. Anında istekli hale gelinmez tekrardan.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Hayır herkesçe bu olur rahatlarsın libidon düşer ama sonrasında yine yükselir merak etme biriyle cinsel ilişikiye girsen belki üst üste 3 defa belki 5 defa boşalabilirsin 0 1 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Bende 19 yaşındayım bu her şey oluyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben 'de orgazm olunca istek kalmiyor ve devam edersem açıyor gibi hissediyorum ve boşalamıyorum sanki bazen çok cok az geliyor 4 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Çok mastürbasyon iyi değil canım. Klitorale alisirsan vajinal den zevk alamazsin 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır alakası yok 5 dakika bekle o istek gene gelir 😊 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır sadece doyuma ulaşıyorsun şimdilik sonra ulaşamayınca görürsün 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tatmin oluyorsun. Rahatlıyorsun ondan. İsteksizlik yaşıyorum derken 3 gün sürüyor zanneder 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. vücut dinlenmeye geçiyor. fitili ateşleyecek ekstra bir şey de olmayınca normal tabi 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Hayır bu yemek yedikten sonraki tokluk hissine benzetilebilir. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. canım partnersiz yapmak bazen böyle yapıyor 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Dimi sıkıyo insani bende oyle dusunuyorum Yorumla yelizece +1 yıl maalesef kuzum ben mümkün olduğunca yapmam Yorumla yavuzzcan13 +1 yıl @soran ben de 20 yaşındayım gel sıkıntını geçireyim Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yok orgazm sonrası suçluluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok duymuyorum Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Nasıl bir isteksizlik yaşıyorsun Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. onunla alakali degil. hormonal bişey bu 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Hep yalnız mı yapıyorsun yardımcı yokmu 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu normal bir durum tek sefer sana yetiyor demeki 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. alakası yok herkeste olur bu enerji gitmesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Zaten normal bir durum bu.. Anında istekli hale gelinmez tekrardan.. Keyifli günler..
Hayır herkesçe bu olur rahatlarsın libidon düşer ama sonrasında yine yükselir merak etme biriyle cinsel ilişikiye girsen belki üst üste 3 defa belki 5 defa boşalabilirsin
Bende 19 yaşındayım bu her şey oluyor
Ben 'de orgazm olunca istek kalmiyor ve devam edersem açıyor gibi hissediyorum ve boşalamıyorum sanki bazen çok cok az geliyor
Çok mastürbasyon iyi değil canım. Klitorale alisirsan vajinal den zevk alamazsin
Hayır alakası yok 5 dakika bekle o istek gene gelir 😊
Hayır sadece doyuma ulaşıyorsun şimdilik sonra ulaşamayınca görürsün 😂
Tatmin oluyorsun. Rahatlıyorsun ondan. İsteksizlik yaşıyorum derken 3 gün sürüyor zanneder
vücut dinlenmeye geçiyor. fitili ateşleyecek ekstra bir şey de olmayınca normal tabi
Hayır bu yemek yedikten sonraki tokluk hissine benzetilebilir.
canım partnersiz yapmak bazen böyle yapıyor
Dimi sıkıyo insani bende oyle dusunuyorum
maalesef kuzum
ben mümkün olduğunca yapmam
@soran ben de 20 yaşındayım gel sıkıntını geçireyim
Yok orgazm sonrası suçluluk
Yok duymuyorum
Nasıl bir isteksizlik yaşıyorsun
Gayet normal, bu genelde erkekte olur
Ya boş ver kendine yetiyorsan
Hayır, çok yapmadan kaynaklıdır
onunla alakali degil. hormonal bişey bu