vajinanın dar- geniş olduğu? erkek ne kadar kasılmayı yoğun hissederse o oranda mı dar- geniş denir? geniş de az mı hisseder bu kasılmayı erkek?
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bu soruyu neden sorduğunu anladım. Seni fazla yormadan cevabını vereyim. bu yeteneği isteyen her kadın geliştirebilir. tıpkı spor merkezinde kas geliştirmesi yapan erkekler gibi düşün. sana kalmış yani.
Peki nasıl yaparım dersen google den araştır: Kegel Egzersizleri. Aslinde evli bekar her kadına öneririm. Çünkü Kegel egzersizlerinin faydası saymakla bitmez.
1) Gençlik yıllarında orgazm kalitesini artırır. Dünya ortalaması kadınlarda 10 ilişiden 3'ünde orgazmla sonuçlanmaktadır ( bir başka deyişle %70 orgazm olmamaktadır) Bu egzersizler bu sayıyı %80'lere rahatlıkla çıkarabilmektedirler.
2) Hamilelik ve doğum çok daha rahat olur.
3) Doğum sonrası vajinanın eski haline gelmesi bir kaç hafta içinde gerçekleşir.
4) Yaşlılık yıllarında idrar kaçırma vs gibi derler olmaz.
Ömür boyu faydası olan bu egzersizi düzenli olarak yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkasılmalar darlıkla alakası pek yoktur kasılma zevkle alakalı bş durumdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılkasılmanın mantığı bu ama erkek hissedecek kadar olunca bu vajinanın yapısıyla ilişkilendirilir mi diye sordum. sonuçta erkek hissedecek kadar sarmasa anlamaz erkekte.
Cevap sahibi+1 yılerkeğin anlaması tabiki vajınanın darlığıylada alakalı ama penis büyüklüğüde önemli hissetmede
Kasılma dediğin erkeğin s*inin sıkıştığını hissetmesini kastediyorsan dediğin doğru.
Darlık beden yapısı ve pozisyonla ilgilidir ilk etapta.
İlişki devam ettikçe, dar vaginanın seks ortaları ile geniş vaginanın seks başlangıcı arasında fark pek kalmaz.
Vaginanızın daralmasını, dudak aranızı sıkıştırmayı istiyorsanız hemde kendi halinde; boyunuza uygun tabure, komidin gibi şeye oturup s*ki alında görün siz. Darlıktan erkeğinki acır bile. Ufff. Hatırlattınız...02 Yorumla
Soran+1 yılkoltukta oturmak gibi mi yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinanın yapısı esnektir.. darlık sadece ilk girişte hissedilir. kalıcı değildir. bir kaç sok-çıkar sonrası, vajinanın salgıladığı sıvıyla birlikte normale döner... kasma başka bir şeydir. kadın bunu zamanla öğrenir ve alınan zevke somut bir katkı sağlar.. jinekolog olacak adammışım be...
024 Yorumla
Soran+1 yılson andaki kasılmanın yoğunluğundan anlaşılır mı vaj. yapısı diye sormak istedim sorumda.
Cevap sahibi+1 yılsana vajinanın yapısını anlattım.. daha ne kasılması ne anlaşılması bilemedim yani...
- +1 yıl
anlaşılmaz onun anlaşılma anı ilk daha tam vajina sullarını salmadan girdiğinde belli eder kendini sikilmiş göttte büzük yapısından ya da büzük yapısı belli etmiyorsa parmağını makat etrafında dolaştırırsın düz ise sikilmemiştir büzük kasları dalga oluşturmuş ise yemiştir var mı başka sormak istediğin
Soran+1 yılsoru yapısı değil ki. vurgulamak istediğim şuydu. kadının boşaldığı andaki kasılmalarını erkek hissedecek kadarsa bu veri midir darlığına. diye sordum.
Soran+1 yılumutsuz353535 ne alaka anal sorulmadı ki öyle yazmışsın.
Cevap sahibi+1 yılhııı.. şunu baştan söylesene... kadının orgazm kasılmalarını hissetmesinin vajina darlığıyla-genişliğiyle ilgisi yok ki... o andaki duygusal bağın da çok önemi var. boşalma anındaki kasılmaları tecrübeli bir erkek hisseder ve kadından önce boşalmamışsa daha kuvvetli sker ve belki de birlikte boşalma olur...
Soran+1 yılama sarması lazım erkeğin hissetmesi için değil mi boşalma anı da olsa. o açıdan dedim veri olabilir mi diye.
Cevap sahibi+1 yılevet tabi ki.. bazı kadınlar bunu iyi beceriyor... penisi sımsıkı sarıp sarmalarsan keyfine doyum olmaz... vurgulamak istediğin darlık hissini bir parça yaşatır...
Soran+1 yıldarlık hissi yaşatmak değil soru. bunu kegellede pekala yapabilir kadın isterse. ben anlatamıyorum sanırım soru bu değil:D
boşalma anında erkeği saracak şekilde kasılma olması vaj. darlığıyla ilişkilendirilir mi. bunu soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılben de sana anlatamıyorum.. sorun bende heralde... :) diyorum ki vajina darlığı sadece ilk giriş esnasında hissedilir... sonrası kaygan zeminde sörf yapmaya benzer. boşalma anı da olsa, kasılma da olsa... takmışsın bu darlık meselesine... daral geldi valla... :D
Cevap sahibi+1 yılküstün mü?
Soran+1 yıltakmadım anlamaya çalıştım sadece. sonuçta erkeği sarmasa kasılmayıda hissedemez erkek . bundan yola çıktım. anlaşamadık soruda sanırım:D
Soran+1 yılancak kuruysa ilk giriş anında hissedilir . ıslaksa zaten zor olmaz ki giriş. ben yanlış mı biliyorum?
Cevap sahibi+1 yılanlaşamamak da olasılıklar dahilinde.. en azından bilgi alış verişi yaptık.
Cevap sahibi+1 yılkuruluk halinde duhul olamaz ki.. ıslaklık olacak muhakkak. giriş esnasındaki darlık, vajinanın esnemeden önceki konumundan kaynaklanır.
Soran+1 yılöyle:D her ne kadar sorum aydınlanamasa da.
Soran+1 yılo halde ıslakda olsa darsa zor mu olur ilk giriş?
Cevap sahibi+1 yılzor olmaz.. sadece anlık haz farklı hissedilir. sonrasında da vajina penisi kavrar ama aşırı ıslanmadan dolayı giriş çıkışlar şaappp şaaappp olur... :)
Soran+1 yılkavrama misyonerde diğerlerine oranla daha az mı olur? dog ve üstte daha çok kavrar diye biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılkadın üstte pozisyonunda daha iyi kavrar ve orgazmı daha kontrollü yaşar. tabi zevk almasını bilen kadınlar için geçerli. tembel olanları sırüstü yatıp tavandaki sıvada suretler arar...
Soran+1 yıltavandaki sıvada suretler arar... bu iyiymiş:) aramak lazım mı bazen:D
aynı kavrama dogy içinde geçerli.
Cevap sahibi+1 yıleee, hayal gücüne bağlı... :) bazı kadınlar köpek pozisyonundan da haz alıyor doğal olarak... kadınlarımızın her arzusu başımızın üstüne... :) gücümüz yettiğince tabi... :P
Cevap sahibi+1 yıluyudun mu? ne güzel muhabbet ediyorduk...
Soran+1 yılkaç ay olmuş soralı soruyu:)
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dar olan ya da geniş olan vajina boşalma anında kasılmayla masılmayla alakası ne anlamadim
Dar vajina bellidir içine girerken penisi sarar içine alırken zorlanır
Ama geniş olan öyle değil ilişki anında ıslaklığı arttıkça o genişliği hissedebilirsiniz01 Yorumla
Soran+1 yılşk-lk girişte ıslaksa dar da olsa zor olmaz ki ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirerken anlaşılır sonra ıslanırsın gittikçe kolaylaşır ilişki sırasında dapdar olsa bile birkaç giriş çıkışdan sonra genişler az genişler çok genişler kişiye göre değişir ilişkiden sonra normale dönüyor vajina darlığı erkeğin penisine bağlıdır
116 Yorumla
Soran+1 yılorasını biliyorum da boşal.a anında ki kasılmalardan anlaşılır mı onu merak ettim. erkeği ne kadar çok sıkarsa kasarsa yani.
Cevap sahibi+1 yılPelvik kaslarını kullanabilen kadın çok yok Cnm keygel egzersizinden bir haberler istemsiz kasılmada anlaşılmaz senin ve partnerinin boşalma anındaki zevkini artırır pelvik kaslarını kullanman darlık ilk giriş anında anlaşılır
Soran+1 yılbu kasları kullanan az mıdır ki sence?
ilk girişte ıslanma olduğundan zor olmaz ki anlaşılsın.
o açıdan sordum son anda kadının kasılması ile erkeğin hissetmesiyle anlaşılır mı diye. sıkması lazım erkeğin hissetmesi için sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılAdam yarım saat yaptı diyelim boşalma anına kadar vıcık vıcık oldun istediğin kadar kas ıslaklık dakikalardır giriş çıkıştan sonra anlaşılmaz ilk girdiği andaki kadar fazla hissedemezsin kurutana kadar devam edip sen tamamen bittiğin ıslanmadığın anda boşalır ve kendini kasabilirsen anca ozaman
Soran+1 yılburdan okunuyor çok yazamıyorum canım. anladım uzun sürse kuruma olur demek istedin galiba.
anca o zaman dediğini açar mısın?
Cevap sahibi+1 yılSen boşaldın adam boşalmadı devam ediyor kurutana kadar s. Ti diyelim yani kuruduğunda giriş çıkış zorlaşır üstüne birde pelvikleri kasarsan ozaman inanılmaz darlık hissedilir anca ozamandan kastım buydu
Soran+1 yılanladım. sen farklı bir boyutunu diyorsun.
yok ben eş zamanlı boşalmadan bahs ettim. kegel olayı ayrı boyut tabi.
ama kegel yapmadan boşalmada erkeğinkini sıkacak kadar kasılma olur mu sence?
Cevap sahibi+1 yılHayır olmaz
Soran+1 yılburdan yazamıyorum net okunduğumuzdan ama olur bence.
Cevap sahibi+1 yılKasılma ile darlığın alakası yok geniş bir vajinada kasılabilir pelvik kaslarını kontrol ediyorsa olay bukadar basit
Soran+1 yılgeniş vaj.da kasılır ama erkeği sıkacak kadar olmaz sanırım.
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun olur ne hatunlar var ... Vajinayı kullanabilmekte olay istediği gibi sıkıştırabilir eğer pelvik kası güçlü ise ... Darlık ile kasılma alakasız
Soran+1 yılkegelde evet ama o farklı boyutu olayın.
geniş olan istediği kadar sıksın ı kaslarını kullandığındandır ama ben kegel yapmayan doğal haliyle sıkıştırmasından bahs ediyorum. bu dediğinden tamamen bağımsız.
Cevap sahibi+1 yılOrgazm kişiye göre değişir kimi kasılır kimi sulanır darlıkla ilgisi yok dar vajinası var ama kasılamıyor diyelim ozaman darlığının anlamı kalmadı her dar vajina kasılır her geniş olan kasılmaz diye birşey yok darlıkla kasılma ayrı şeyler herkesin orgazmı farklı yani her dar vajina kasılır çok hissedilir diye bir durum söz konusu değil
- +1 yıl
Yaaa orgazm olacam az kalsın okurken, kasmaya gerek kalmadan hemde :) . Teşekkürler güzel bilgiler için.
İlişki sırasında sıkıp daraltma yapılabiliyo, her aşamada, vıcık vıcık olduğu zaman bile. Ama boşalma esnasında kadın yapamaz.
Pozisyonlada ilgisi vardır aslında.
Ayrıca zayıflar, küçük kalçalılar daha iyi yapar diyebilirim.
Soran+1 yılpelvik kasları nasıl güçlendirilir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. boşalma anına göre değil ilişki anındaki kasılmalara bakarak söylenir
04 Yorumla
Soran+1 yılilişki anında kasılmaları eşim hissediyor. hatta bu yüzden kendim kegel yaptığımı bile düşünüyor. yapmıyorum tabi. bu kasılmalarla nereye varılır ki?
- +1 yıl
senin ilişki anındaki kasılmaların eşine zevk verir. orgazm anındaki kasılmaların kimseye faydası yok. o bir sonlama.
esas sen ne öğrenmek istiyorsun. bütün vajinalar özellik itibarı ile esnek ve kendini toplayabilen bir yapıdadır. kullanmasını bilmeyen karşıda geniş gevşek vajina hissi uyandırır. kullanmasını bilen ise 10 çocuk doğursa yeni bakire kız hissi uyandırır
Soran+1 yıl1- kullanmayı bilmek kegel egzersizi mi yapmak?
2 kasılmalar ritmik ilişki boyunca olunca ne anlama gelir vaj. yapısıyla ilgili geniş- dar?- +1 yıl
aslında kegel gibi ama sen buna odaklanma. doğal olmalı bu. yani kendini zevk alamaya odaklamak ve bunu desteklemek için aktif olmak yani kalça hareketleri ile giriş çıkışa destek vermek bu arada kendiliğinden ritmik kasılmalar olur zaten. bu da partnerinin zevk oranına destek olur.
kullanmayı bilmemek ise serbest ölü gibi yatmak tamamen erkeğin akışına bırakmak. serbest yatışta vajinada kasılma olmaz boş ve gevşek bir kanal konumunda kalır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne olacak sen benim ilkimsin mi diyeceksin çok sıkınca önceden yediklerinin genişlettiği belli olmayacak herşey unutulacak mı ne olacak? oldu olacak zarı da diktir de daha inandırıcı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsunuz ya? ilkimdi tabi kocam o benim evliyim.
+1 yılsen dar dı , bol du derken , başına iş alacan haberin olsun :)) adamlar başlamış adres sormaya falan ; yoksa sonra ne darlık kalır ne bolluk :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılsorsalar ne olur. cevap belli olduktan sonra.
Evet sen kendini kasarsan bunu anlayabilir. Geniş bir vajina gerçi kimse istemez ama ne diyelim :)
00 Yorumlavajınanın dar ve pürüzsüz olması erkeğe tabiki farklı bir haz verir boşalma anında daha fazla zevk alır
02 Yorumla
Soran+1 yılsorum bu değil.
Kasılmayla vajinanın darlığı ya da genişliğiyle alaksı yok kasılma kişinin boşalma anındaki alıdı zevke göre değişir çok zevk alıyorsa boşalırken kendini çok kasar ve kendinden geçerek boşalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kasılmayı kolay kolay hissedemez o yüzden numara yaptığınızı anlamıyoruz aq. insan niye numara yapar ki
014 Yorumla
Soran+1 yılneden hissedilmesin?
Cevap sahibi+1 yılben almadım sadece ses ve yüz ifadesinden anlıyorum.Geniştii ondan mı acaba
Soran+1 yılkadının boşaldığında kasılmasını hissetmedin mi? o zaman org. olmamış olabilir mi sence?
Cevap sahibi+1 yılnumarada çok çekiolar bilemiom ki söyle oralla devam edim bişe edim bende kendimi ona göre ayarlayım.
Soran+1 yılpeni. izi sıkma olmuyor mu kasılma gibi?
Cevap sahibi+1 yıloluyo
Soran+1 yılhissedeceğiniz kadar mı hafif mi?
Cevap sahibi+1 yılben şimdiye kadar bir kere hissettim. o kişide 2-3 defa boşalıyodu bir ilişkide başka öyle bişe olmadı. genelde aşırı ıslanma
Soran+1 yılbelki herkesin tepkimesi farklıdır. ama normalde erkek hisseder diye biliyordum ben.
sizi sıkacak kadar olmuyor mu kadın boşaldığında?
Cevap sahibi+1 yılkadınlar vajinasını kullanamıyorki isteyerek sıkan görmedim.arkadaşım beni azdırdın eskileri hatırlatıp yaaa:)))elde yok şuanda :)
Soran+1 yılisteyerek demedim ki. nerden öyle anladıysan:)
erkeği sıkacak kadar kasılmadan bahs ediyorum boşalma anında.
Cevap sahibi+1 yılyok be nerde
Cevap sahibi+1 yılistanbulda mısın:)
Soran+1 yılniye sordun? ne alaka?
+1 yılboşalmmma anın dan önce de ortaya çıkar belli olur o darmı genişmi bebek doğuranlar da geniş olduğunu duymuştum
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Darlikla sıkma farkli. Vajinasi genis olan da sıkar. Ama dar olan vajina ilk girişte baya zorlanır.
00 Yorumlaevet darsa bıde sen ksarsan kendını erkek bunu anlar yanı yanı ben anlıyodum :D
00 Yorumlaegersen sıksrsan boşalırken adam delirir be.ne tatlı oluyor bilirim
010 Yorumla
Soran+1 yıldoğasında yok mu zaten boş.ırken sıkmak?
Soran+1 yılOrg. anında olması doğarı gereği değil midir zaten, onu sordum.
Soran+1 yılo org. olmamayla alakalı sorun olur. ama sorum bu boyutu değil ki. her org.da bu sıkma olup olmamasıydı.
Soran+1 yıleğer sıkarsan demişsin de eğer dediğin için olmuyor mu ki normalde böyle b vurgulamışsın diye sordum.
Soran+1 yıldar olunca mı kasılmaları daha çok hisseder erkek kadın boşaldığında?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşalma esnasında vajina darını genişini anlamayız o an zaten kendimizden geciyoruz onu düşünemeyiz
00 Yorumlabir insan neden böyle bir soru gereği duyar?
12 Yorumla
Soran+1 yılherkesin aklına gelecek klasik tarzda soru olmadığından olabilir mi:D
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldar tercih sebebidir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılboşalma anında kadının kasılmasını erkek hissederse dar vajina anlamına mı gelir diye sordum.
- +1 yıl
gelmez asla vajina dar gibi görünsede belirli bir ıslanma neticesinde gevşer kasılmaya yani orgazmdan önce zaten bu sıvı bu sebeple salgılanır
Soran+1 yılgeniş vajinada da mı erkek hisseder kadının kendisini sıkacak kadar kasıldığını?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin penisi 18 cm ve uzeriyse işin zor
07 Yorumla
Soran+1 yılneden ki?
Cevap sahibi+1 yılVajinayi daha çok etkiler
Soran+1 yıletkiyle kasılma arasında bağ var mıdır ki?
Cevap sahibi+1 yılKaç cm?
Soran+1 yılsormadım ama büyük.
Cevap sahibi+1 yıl18 dir o 18 :)
Soran+1 yılsorarım. gerek duymadım.
Cinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. kegel egzersızı yap. kontrol sende olsun.
00 Yorumla
+1 yılgirerken anlar kasılmaya gerek yok
022 Yorumla
Soran+1 yılkasılmadan anlaşılır mı? girerken misyonerde genelde daha kolay olur.
- +1 yıl
alete göre vajina kıyaslaman anlasılır girerken kasılmada ise cok mu az mı geniş o anlaşılır
Soran+1 yılçok kasılma olunca dar mı demek olur?
- +1 yıl
cok kasılma az kasılma degil aleti kasılmada sarma sıkma mesele bu
Soran+1 yılsarmazsa zaten erkek hissedemez ki çok kasılma olsun. hissediyorsa olur ancak bu sıkma son anda.
- +1 yıl
aynen öyle
Soran+1 yılson anda boşalırken kadın sarıyorsa kasılmayla erkeğinkini dar mı demek oluyor?
org. olurken ama her kadının ki sarmaz mı ki?- +1 yıl
ewet içi geniş kadın yani*genişlemiş olan sarmaz
Soran+1 yılson anı soruyorum ben. genel olarak değil. boşalma anındaki sarmayı örnek alarak .
- +1 yıl
sarmaz sarsada o kadar sıkmaz avcuna parmak sok bak bir geniş bir dar sık bakalım anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılher kadının boşalma anında kasılma olmaz mı deneyimlerinden yola çıkarsan?
- +1 yıl
oluyor ama hepsi aynı olmuyor
Soran+1 yılerkeğin hissetmeyeceği kadar da mı olur?
- +1 yıl
dogum yaptıysa normal olarak o zaman sıkamıyor aleti kasılsada
Soran+1 yılbu yapıyla alakalı diye okumuştum. doğumda olsa bazılarının ki fark etmiyormuş çok.
- +1 yıl
canım bilemem ben afedersin cok yemiş*sıkmıyor kasılsada nasıl girersen girdi dar herzaman sıkıyor ve zevk veriyor
Soran+1 yılmisyonerde çok sıkma hissi olmaz ama erkeği yanlış mıyım? dar her zaman sıkıyor demişsinde
- +1 yıl
canım dar girerken sıkar her sekilde belli eder kendini
Soran+1 yılıslaksa sıkmaz işte. hele misyonerde ise kuru olunca ancak sıkma hisseder erkek.
- +1 yıl
bak sıkma ayrı bir sey dar bir yere girme hissi baska bir sey bunu anlatamıyor ben
Soran+1 yılanlıyorumda ıslaksa dar bir yer hissi olmaz ki kolay girer sonuçta kayganlıktan dolayı.
- +1 yıl
bak canım dap dar, dar olur, dar biraz geniş olur, braz geniş geniş olur ıslanınca anlıyormusun
+1 yılanlamadım gerçekten ne sordugunu
00 Yorumla
+1 yılgiriş çıkışta hisseder erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarışık olmuş biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında çok net. boşalma anındaki kasılmanın yoğunluğundan anlaşılır mı dar- geniş olması vajinanın.
Cevap sahibi+1 yıldenemedim bilmiyorum
+1 yılhayır anlaşılmazzz
06 Yorumla
Soran+1 yılgeniş de olsa sarar mı boşalma anında erkeğinkini?
- +1 yıl
evet aynen dedigin gibi sen daha iyi biliyorsun işte ne güzel
Soran+1 yılo zaman geniş- dar olmasının önemi ne ki erkek açısından? ikisi de kavrıyorsa?
- +1 yıl
geniş dar die bişey yok ya kim bunu uyduruyor
Soran+1 yılhepsi aynı yapıda mı yani kadınların?
- +1 yıl
evet bazen büyük girer genişler ama hep geniş kalmaz sopnra eski haline döner ama çok dar olanlar var bunlarda zamanla normale döner
Darda daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok karisik soruu
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?