Cinsel Yaşam Eşiniz/sevgiliniz istediği fanteziyi size söyleyebilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Eşiniz/ sevgiliniz istediği fanteziyi size söyleyebilir mi? Eşiniz/sevgiliniz istediği fanteziyi size söyleyebilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Söyleyebilir tabi ki 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Söyleyebilir de ben kabul eder miyim, o önemli.. 😄 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Söyleyebilir ama lütfen saçma sapan bir şey istemesin, yapmam 2 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevgilime o özgüveni verdiğimi düşünüyorum. Ve beni hiç yanıltmadı bu konuda. 2 0 Yorumla
bugradurmaz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl evet bu konuda son derecede açık fikirli bir ailede büyüdüğüm için rahatım ve alışkınım 1 0 Yorumla
DuygusalSertMAN Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl söylemezse sıkıntı olur zaten bence söylenmeli bir ilişkide 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl tabi söyleyebilir grub derse keserim @paatates 2 3 Yorumla paatates +1 yıl ya neden neden Yorumla _vertebra1 +1 yıl öyle bir fantezin mi var🤨 Yorumla paatates +1 yıl olmasın mı deneyelim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Söyleyebilir ama uygular mıyız bilemem 2 0 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Araya baskasini almak haricinde soyleyebilir 1 0 Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. evet.. 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Söykerım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Söyleyebilir tabi ki
Söyleyebilir de ben kabul eder miyim, o önemli.. 😄
Söyleyebilir ama lütfen saçma sapan bir şey istemesin, yapmam
Sevgilime o özgüveni verdiğimi düşünüyorum. Ve beni hiç yanıltmadı bu konuda.
evet bu konuda son derecede açık fikirli bir ailede büyüdüğüm için rahatım ve alışkınım
söylemezse sıkıntı olur zaten bence söylenmeli bir ilişkide
tabi söyleyebilir grub derse keserim @paatates
ya neden neden
öyle bir fantezin mi var🤨
olmasın mı deneyelim
Söyleyebilir ama uygular mıyız bilemem
Esim olursa evet
Tabii ki, söyleyebilmeli.
Araya baskasini almak haricinde soyleyebilir
svet
evet..
Söykerım