Daha ilk buluşmada hemen sevişmek isteyen kadına ne kadar güvenilir. Bu iş nereye gider?

Nimeti yere atan bu adamı şiddetle kınıyorum 👅👅
Daha ilk buluşmada hemen sevişmek isteyen kadına ne kadar güvenilir. Bu iş nereye gider?

Nimeti yere atan bu adamı şiddetle kınıyorum 👅👅
Eğer ki bir kadın bunu yapıyorsa büyük ihtimal her şeyi göze almıştır
Ve birlikte olmak istediği erkeğe karşı duyguları vardır hiçbir kadın bu kadar büyük bir şeye kalkışmaz eğer yapmak istiyorsa büyük ihtimal gerçekten seviyordur ilerisini düşünmüyordur sadece istiyordur
Arada karşı koyulmaz bir çekim olabilir. Birbirlerine gerçekten bir şeyler hissetmiş olabilirler. bunun ilk buluşması ya da 20. si yok.
Sonrasında ilişkiye dönmeyecek demek değil ya da kadın sadece seks isriyr demek değl. Lütdn bu kadar dar boyutlardan bakmayalım bu konulara 🤣🤣
Uykusuzum uyuyum diye yapacakmış ben yanlış anlamışım 🤣
BAk güvenmen gerekiyormuş işte ah ya... ne düşünceli kadın
Daha iyi anladım ☺️ çok düşünceli insanın yiyesi geliyor 🤪
Hanımefendilere beğendikleri erkeklerle mutluluklar... Sokakta mı yatakta mı mutlu olurlar onlar kendi bileceği iştir... Önce tanışmak anlaşmak deyince geri kafalı herkes gönlünce yaşasın diyince ahlaksız oluyorum... Herkes sevdiğiyle mutlu olsun. 😊
Konu cinsellikse güven ancak gizlilik konusunda geçerli olur. Cinsellikle ilişki ya da aşk arasında bir bağ kurup ona göre yorum yapmak çok doğru değil bence..
Cevap
28Cevap
İlk buluşmada yatağa atmaya çalışan erkeğe ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir..
Açık ve net kadın işte sadece seks istiyor. Hep erkekler mi yapacak kadın o erkeği kullanıp işini görecek işte. .
İlk buluşmada seks yaptığım çok oldu. Sonuçta bu ortak bir karardır. Zorla olmaz zaten. Olayda fail aramaya gerek yok. Fiil güzel sonuçta.
Erkekler dicektin galiba yanlış oldu 🙄
Hep erkekler yapıcak değil ya birazda kadınlar yapsın demi
İşim olmaz öyle biri ile.. Keyifli günler.
Asıl böyle kadın güvenilirdir
Niyetini içindeki duyguları cüretkar bir şekilde ifade edebilen ve gösteren insanları hep taktir ederim. Hatta en çok onlara güvenin:)))
Siz yinede kadınlara çok güvenmeyin:)))
😅😅
Rus'tur o , ilk günden yatağa atsa atsa Ruslar atar
Bu kadınlar ne yapsın… sevişseler başka şey sevişmeseler Kezban… nerede sevişicez biz? Kuruttunuz içimizi üç günlük dünyada
Niyeti belli olan kadındır yalandan aşk laflarına karnı toktur işini görür gider bela olmaz🤭🤭🤭
Kız: Bizim ev boş gelsene
Erkek: Aa ama ben vbakireyim 😂
Nimete basılır ama yere atılmaz..
Böyle kadınlara değerli olduğunu hissettirirsen, arada guven de oluşur.
3 kere öpüp başına koyması lazım nimeti, yere atmış sonuçta 🙈
daha fazla güvenebileceğim bi kadın yok ckvkv
Aşırı hoşuma gider, hislerini saklayan çekingen kadından ya da namuslu ayağına yatandan nefret ederim zaten ilk buluşma olmasa 2 cide yatağa giricek ya da elveda dicek
Ben çok güvenirim , tek gecelik bakıyordur muhtemelen , ve ona göre seks yapar hakkını veriririm
Böyle Bi kadına denk gelen erkek b^Ku yer çünkü doymak bilmiyor azgınlıktan dolayı dalgam yara olmuştu takılmaktan
İstediğini veririm tadına bakarız ama onunls gelicek kurmayı düşünmem imkansız bi süre sonra terkederim
İşte görseldeki abi gibi delikanli olun ve reddedin
isteklidir, ya da dolandırıcı olabilir. Organ mafyası falan olabilir.
o erkeği kullanmalık görüyordur işini bitirince yenisine geçer
Güven şart değil hiç bir şey olmamışsa bile sevabı yeter
Başıma gelen şeydir. Daha çay çorba içmeden bu tür muhabbetlere girmek beni iğreti ediyor.
Hahahha bir kadın mı sanmam erkekler olabilir ilk buluşmada eve çağırma vs
Devran tersine dönüyor.
Güvenilmez ama güzel bir seks yaşanır
Adamdır harikadır mükemmeldir ayakta alkışlıyorum şu an
O kadınlara güvenilmemeli ama onlar cinselliğe düşkünlerdir
Oha erkeklerin de mi böyle sorunları var 😁😁😁
Kim o😱çok tehlikeli
Şimdide kadınlar mı başladı ahahah 😂
Ahahha tersine döndü 😂 oğlum film falan izlicez diyorum neden inanmıyorsun
İzleyelim yine gezeriz 😂
Tabi tabi 😂
😈😈
İntikam günü geldi çattı 😃
Bir laf vardır, olacağı varsa olur.
Normal bir kadına ne kadar güvenilir ki?
Güven verdiyse saygı duyulur
İşini şansa bırakmayan kadın gibi kadındır😅
güvenilmez işini görür ilişiği kesersin
Göster ama elleme 😅
İlk bulusmada bunu yapmam gerçeği 😄🙊
O kadına güvenilmez ertesi gün engeller
Kaç hemen uzaklaş
Güvenilmez işini gör sen
Kadinin ne zarari olucak
Varsa öyle kadın atsın, güveni düşünen kim qk
Hiç güvenilmez
Namus elden gidebilir